kambana Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, Μένω σε φοιτητικές εστίες και το σήμα μέσα στο δωμάτιό μου (τέλος διαδρόμου) είναι αδύναμο ορισμένες φορές- ειδικά τα βράδια (2-3 γραμμές ή χάνεται κιόλας) και θα ήθελα να το ενισχύσω με κάποιο τρόπο. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση αποτελεσματική και οικονομική;
corsair04 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, Μένω σε φοιτητικές εστίες και το σήμα μέσα στο δωμάτιό μου (τέλος διαδρόμου) είναι αδύναμο ορισμένες φορές- ειδικά τα βράδια (2-3 γραμμές ή χάνεται κιόλας) και θα ήθελα να το ενισχύσω με κάποιο τρόπο. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση αποτελεσματική και οικονομική; πάρε ένα repeater (πιάνει το ήδη υπάρχων σήμα και στο στέλνει ενισχυόμενο ) 1
kambana Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 πάρε ένα repeater (πιάνει το ήδη υπάρχων σήμα και στο στέλνει ενισχυόμενο ) Στην περιγραφή του repeater αναφέρει εμβέλεια 10 μέτρων. Εγώ όμως απέχω περισσότερο από το router του διαδρόμου. Δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα;
taslikos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρε αυτό το repeater που σου πρότεινε ο συμφορουμιτης και δεν θα έχεις θεμα.. αφού το πιάνεις με κινητό/λαπτοπ το σήμα, το repeater που έχει δυνατότερη κεραία θα είναι ακόμη καλύτερο. Επίσης αν σε παίρνει το οικονομικό πάρε το tlwa801nd v3 (όχι v1 με τίποτα) τα οποία έχουν εξωτερικές κεραίες και θα πιάνεις ακόμα καλύτερα και πιο μακρυά αλλά ανεβαίνει λίγο το κόστος.
panos- Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πρωτον εφόσον πιάνει σε εμβέλεια 10 μέτρων σήμα από εκεί που θες να το βαλεις το Repeater τότε εισαι οκ. Δεύτερον με Repeater ενδέχεται να χάνεις λίγο σε ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα