Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.Εχω παρατηρήσει εδω κ καιρο οτι οταν βαζω ενα οποιοδηποτε βιντεκι σε hd να παιξει,κολαει απελπιστικα.Παλιοτερα επαιζαν κανονικα οταν παταγα το player.Πρεπει να σταματησω να παιζει,να περιμενω ωρα να προχωρησει η μπαρα σχεδον στο τερμα κ μετα να το βαλω να παιξει χωρις κοληματα. Θελει καποιον driver η κατι αλλο;Ευχαριστω.

Δημοσ.

ενημερωσε τους οδηγους καρτας γραφικων και μητρικης εφοσον η ταχυτητα ειναι ενταξει στο διαδυκτιο και δες πως ανταποκρινεται..

Δημοσ.

ενημερωσε τους οδηγους καρτας γραφικων και μητρικης εφοσον η ταχυτητα ειναι ενταξει στο διαδυκτιο και δες πως ανταποκρινεται..

Εκανα κ ενημερωση αλλα τιποτα.Τα ιδια.Μονο στο youtube το παρουσιαζει.

Δημοσ.

δοκίμασε να κλείσεις/ανοίξεις την επιτάχυνση υλικού απ τον εκάστοτε περιηγητή και δες την συμπεριφορά.

Kαλημερα.Πως το κανω αυτο Χρηστο στον chrome ας πουμε;

Δημοσ.

να περιμενω ωρα να προχωρησει η μπαρα σχεδον στο τερμα 

Όταν λες περιμένεις ώρα είναι κατά πολύ μεγαλύτερος ο χρόνος που χρειάζεται; Θέλω να πω μήπως υπάρχει πρόβλημα και είναι πολύ αργή η σύνδεση με τους server της youtube.Το ιντερνετ κατά τα άλλα πάει καλά;

Δημοσ.

Από πότε το κάνει αυτό από τότε που το πέρασε σε html5 το βίντεο από flash έτσι το κόβω.

Από ταχύτητα σύνδεσης πως είσαι;

Σε ποια ανάλυση προβολής του βίντεο έχεις αυτή τη συμπεριφορά 1080p, 720p, 720p/60 ;

Δημοσ.

Από πότε το κάνει αυτό από τότε που το πέρασε σε html5 το βίντεο από flash έτσι το κόβω.

Από ταχύτητα σύνδεσης πως είσαι;

Σε ποια ανάλυση προβολής του βίντεο έχεις αυτή τη συμπεριφορά 1080p, 720p, 720p/60 ;

Δεν εχω προβλημα συνδεσης με ιντερνετ.Τρεχει κανονικα.Μονο στο youtube το παρουσιαζει σε hd αναλυση(1080p, 720p, 720p/60).Σε χαμηλη αναλυση τρεχει κανονικα οτι βιντεο και να δω.

Δομίμασε να βγάλεις εντελώς τους οδηγούς της κάρτας γραφικών , μετά να κάνεις νέα εγκατάσταση

http://www.guru3d.com/content-page/guru3d-driver-sweeper.html

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

μόνο στο youtube σου κάνει τα κολλήματα ; :unsure:

Ναι φιλε μου μονο στο youtube to παρουσιαζει.

δοκίμασε να κλείσεις/ανοίξεις την επιτάχυνση υλικού απ τον εκάστοτε περιηγητή και δες την συμπεριφορά.

Μπα το δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τα ιδια κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...