Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχή η μια φωτογραφία είναι άκυρη - καλύτερα κατέβασέ την γιατί μόνο τον κωδικό των windows μοιράζεις απλόχερα.

Για το μοντέλο του μηχανήματος δες στον χώρο της μπαταρίας και πες μας το μοντέλο, π.χ  dv7-4000 ?

Δημοσ.

Λοιπόν για το θέμα του μεντεσέ

Ο μεντεσές είναι οκ αλλά έχει θέμα με τα πλαστικά το συγκεκριμένο.

Σίγουρα έχει φύγει μια βίδα από το κάτω καπάκι σε εκείνη την γωνία που ενώνει bottom - μεντεσέ και top case.

Όταν γίνει αυτό η δεύτερη βίδα [δεν θυμάμαι εάν υπάρχει και μια ακόμα] που κρατάει τον μεντεσέ στο bottom σπάει και πλέον ο μεντεσές ανοιγοκλείνει τα πλαστικά όποτε ανοίγεις την οθόνη.

Από την μεριά σου το ανοίγεις και ξανακουμπώνεις το καλώδιο της οθόνης στην μητρική το οποίο μπορεί να τραβήχτηκε στην κατάσταση που είναι το μηχάνημα.

Αν όλα οκ προχωράς να κολλήσεις τις βίδες για να φτιάξει και ο μεντεσές.

Δημοσ.

Φίλε μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.Όντως έχουν φύγει βίδες και τα πλαστικά του έχουν σπάσει.Αξίζει να το φτιάξω ή όχι.Είδα ένα MacBook εδώ μέσα,του 2007 και το σκέφτομαι,το παλικάρι έχει καλές κριτικές και το μηχάνημα του αναφέρει πως τρέχει καλά.Είμαι σε δίλημμα,να φτιάξω το δικό μου ή να πάρω το Mac;

Δημοσ.

Αν είναι κάτι απλό στο μηχάνημά σου δεν το πετάς, π.χ. αν παίξει κουμπώνοντας ξανά το καλώδιο το κρατάς με τα σπασμένα σαν σταθερό χωρίς να κλείνεις την οθόνη.

Αν βέβαια χαζαρώνεις κάτι άλλο μπορείς να έχεις το δεύτερο σαν φορητό για εκτός σπιτιού δουλειές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...