Tsld70 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα laptop hp pavilion,όπου η οθόνη δεν ανταποκρίνεται καθόλου.Όταν πατάω το κουμπί ο υπολογιστής φαίνεται να ξεκινάει κανονικά,ακούω το δίσκο,η οθόνη όμως νεκρή.Θα πρέπει να σας πω ότι πριν από αυτό,η οθόνη τρεμόπαιζε,αναβόσβηνε,έβγαζε πράσινες γραμμές,μέχρι που μαύρισε τελείως.Αξίζει να το φτιάξω ή όχι;Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Αν εχεις τη δυνατοτητα συνδεσε το σε μια εξωτερικη οθονη να δεις αν δινει σημα το λαπτοπ για να σε καθοδηγησουν οι επομενοι σε εκτιμηση παντα.. και γραψε ακριβως ποιο μοντελο εταιερειας ειναι για να δουν αν αξιζει
Tsld70 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω πώς να το συνδέσω για να είμαι ειλικρινής Είναι το dv 7,με 17αρα οθόνη.
Sheogorath Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Με VGA ή HDMI. Αν δεν κάνεις αυτά, δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Μάλλον θέλει reflow η κάρτα γραφικών, αλλά δοκίμασε πρώτα σε εξωτερική οθόνη.
SaFiS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Όπως είπε και ο Sheogorath με VGA ή HDMI. Αν φέρει εικόνα πιθανότατα έχεις θέμα με την καλωδιοταινία της οθόνης που κόβεται συνήθως στους μεντεσέδες. Αν δεν φέρει εικόνα μάλλον μιλάμε για κάρτα γραφικών. Είτε αλλάζει αν είναι εξωρική / αυτόνομη, είτε χρειάζεται reflow που θα είναι όμως προσωρινή λύση. Γράψε ακριβώς το μοντέλο σου για να δούμε και τι φοράει. Η σειρά dv7 έχει πολλά μοντέλα...
Tsld70 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι έχει φύγει ο μεντεσές από την αριστερή πλευρά και βλέπω την καλωδιοταινία.Να βγάλω μερικές φωτογραφίες να μου πείτε;Είμαι και λίγο άσχετη Φώτο 1 Φώτο 1 Φαίνονται οι φωτογραφίες;Δεν μου τις δείχνει εδώ
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Η αλήθεια είναι ότι έχει φύγει ο μεντεσές από την αριστερή πλευρά και βλέπω την καλωδιοταινία.Να βγάλω μερικές φωτογραφίες να μου πείτε;Είμαι και λίγο άσχετη Φώτο 1 Φώτο 1 Φαίνονται οι φωτογραφίες;Δεν μου τις δείχνει εδώ φτιαξε δωρεαν λογαριασμο εδώ https://postimage.org/ και ανεβασε τες εκει και παρε direct link και βαλε εδώ insomnia..
Tsld70 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μπήκα,έφτιαξα λογαριασμό,τις επέλεξα για να τις ανεβάσει και δεν τις εμφανίζει πουθενά,μου δείχνει ότι είναι άδειος ο φάκελος,τα νεύρα μου
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μπήκα,έφτιαξα λογαριασμό,τις επέλεξα για να τις ανεβάσει και δεν τις εμφανίζει πουθενά,μου δείχνει ότι είναι άδειος ο φάκελος,τα νεύρα μου ξεχασες να πατησεις upload και κατι ακομα το χω παθει και εγω...be calm! πανω αριστερα upload -> choose image -> waiting.. και μετα direct link-> copy paste εδω. Οι απο πανω δεν ανοιγουν..
sil_unique Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 όπως το ακούω χρειάζεσαι επισκευή στον μεντεσέ και επανατοποθέτηση ή αντικατάσταση του καλωδίου της οθόνης
Tsld70 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 http://s20.postimg.org/bnucad5h9/image.jpg http://s20.postimg.org/hq6keljb1/image.jpg Τις βλέπετε;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Nαι εαν πας και επεξεργασια και μπροστα απο καθε λινκ πατησεις και enter και μετα αποθηκευση θα χειροκροτησουν οι απο πανω ειμαι σιγουρος {αστειο εεε εχει σπασει και το πλαστικο αν δε κανω λαθος στο μεντεσε.. αλλα γινεται και αυτο..
Tsld70 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μη μου βάζεις άλλα δύσκολα,χαχα!!Να είναι το καλώδιο τελικά;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 το καλυτερο{οικονομικοτερο} σεναριο που εγραψαν απο πανω αλλα πρεπει να το δει καποιος..
Tsld70 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ούτε δυο χρόνια δεν δούλεψε αυτό το μηχάνημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα