Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

εκανα Factory Reset και διαμορφωση καρτας SD και απο 4.4.2 που ημουν εδω και καιρο το αφησα να παει στην Lollipop (Galaxy S4 - 9505). Πριν το κανω αυτο, δημιουργησα ενα αντιγραφο ασφαλειας με το SmartSwitch.

Αφου αναβθμιστηκε το τηλεφωνο, εκανα επαναφορα και ενω ολες οι φωτογραφιες εχουν κατω αριστερα την σωστη ημερομηνια, δηλαδη της ληψης, τα βιντεο καθως και τα αρχεια .GIF που δημιουργησα εγω εχουν ολα τις ημερομηνιες που περαστηκαν στο τηλεφωνο και οχι της ληψης-δημιουργιας.

Μπορειτε να με βοηθησετε;

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχως 
Αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα με Note 3, κάθε φορα που περνάω μια φώτο απο το κινητο στο λαπτοπ
και υστερα την ξαναπερνάω στο κινητό, η φωτο έχει ως ημερομηνια την ημερομηνία που την πέρασα απο το κινητο στο λάπτοπ. 
Το καλό είναι οτι στο κινητό μου και φαντάζομαι στα περισσότερα η φωτογραφίες αποθηκεύονται με την ημερομηνια ληψης ως ονομα αρχειου.. οπότε μπορεις να τις βάλεις να εμφανιζοντια με αλφαβητικη σειρά ωστε να πηγαίνουν συμφωνα με την χρονολογια

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Απο οσο εχω ψαξει, ολοι οι πιθανοι τροποι που ισως λυσουν το προβλημα, προυποθετουν Root, οπως "Adb push" ή μια εφαρμογη που ανακαλυψα η οποια λεει οτι διορθωνει Timestamps η οποία επισης ζηταει Root.

Ολα αυτα δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να γινουν, οποτε πραγματικα βρισκομαι σε αδιεξοδο.

Δημοσ.

Ναι με ενοχλει επειδη, πρωτον, ανακατευτηκε το Gallery και δευτερον, επειδη θα ηθελα να μου δειχνει ποτε οντως τραβηχτηκαν τα βιντεο ή οτι αλλο εμφανιζεται λανθασμενα και οχι την ημερομηνια που τα περασα μετα το Backup..

Δημοσ.

Είναι θέμα των Windows. Το πρόβλημα δημιουργείται κατά την πρώτη μεταφορά (από το κινητό στον υπολογιστή). Υπάρχουν κάποιοι τρόποι να το λύσεις σε μελλοντική περίπτωση, δες εδώ: http://superuser.com/questions/146125/how-to-preserve-file-attributes-when-one-copies-files-in-windows

Επίσης, δοκίμασε να κάνεις move τα αρχεία αντί για αντιγραφή.

Δημοσ.

Είναι θέμα των Windows. Το πρόβλημα δημιουργείται κατά την πρώτη μεταφορά (από το κινητό στον υπολογιστή). Υπάρχουν κάποιοι τρόποι να το λύσεις σε μελλοντική περίπτωση, δες εδώ: http://superuser.com/questions/146125/how-to-preserve-file-attributes-when-one-copies-files-in-windows

Συμφωνώ! 

Αυτό ακριβώς εγραψα κι εγώ αλλά δεν ηρθε η απαντηση μου για καποιον περιεργο λογο. 

Εψαξα λίγο και διαβασα οτι είναι θεμα των Windows 

Έστειλα φωτο απο το κινητό μου σε άλλο κινητο.. και μετά ξανα στο κινητό μου.. και δν χάθηκε η ημερομηνία ληψης της φωτογραφιας. 

Δοκιμασα σε 2 λάπτοπ το ενα με Windows 8.1 και το αλλο με Windows 10 και έγινε και στα 2. 

Δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο πρόβλημα με τα Windows 7. 

Αν έχεις υποονή να τα δοκιμάεις αυτα που λένε μπορει να σε βοηθήσει 

https://www.cnet.com/forums/discussions/how-can-i-preserve-my-files-create-dates-after-copying-and-pasting-to-another-drive-550976/

Δημοσ.

Συμφωνώ! 

Αυτό ακριβώς εγραψα κι εγώ αλλά δεν ηρθε η απαντηση μου για καποιον περιεργο λογο. 

Εψαξα λίγο και διαβασα οτι είναι θεμα των Windows 

Έστειλα φωτο απο το κινητό μου σε άλλο κινητο.. και μετά ξανα στο κινητό μου.. και δν χάθηκε η ημερομηνία ληψης της φωτογραφιας. 

Δοκιμασα σε 2 λάπτοπ το ενα με Windows 8.1 και το αλλο με Windows 10 και έγινε και στα 2. 

Δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο πρόβλημα με τα Windows 7. 

Αν έχεις υποονή να τα δοκιμάεις αυτα που λένε μπορει να σε βοηθήσει 

https://www.cnet.com/forums/discussions/how-can-i-preserve-my-files-create-dates-after-copying-and-pasting-to-another-drive-550976/

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Απο οσο ψαξιμο εκανα εγω, παντου διαβασα οτι ειναι θεμα του Android. Και το περιεργο ειναι οτι οι ημερομηνιες εχουν χαθει μονο στα βιντεο και σε καποια .gif που δημιουργησα με τις λειτουργιες της καμερας του κινητου, για αυτο και απεκλεισα αρχικα να ειναι προβλημα των Windows. Ολες οι φωτογραφιες εχουν σωστες ημερομηνιες.

Επισης, ειχα δημιουργησει ενα Backup στον υπολογιστη και διατηρηθηκαν οι ημερομηνιες:

post-193969-0-21480700-1475097698_thumb.jpg

Η μεσαια υπογραμμισμενη ημερομηνια ειναι αυτη της ληψης, οι αλλες δύο ειναι οι ημερομηνιες που εγινε το backup απο το κινητο στον υπολογιστη, αρα διατηρηθηκε. Για αυτο και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι φταινε τα Windows.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πως έκανες το backup που λες ότι διατηρήθηκαν οι σωστές ημερομηνιες λήψης?

Κι επισης ποια windows έχεις?

Θυμάμαι οτι οταν εκανα αναβαθμιση σε λολιποπ ειχα ακόμη τα Windiws 7 στο λαπτοπ, και τότε δν ειχα προβλημα με τις ημερομηνιες, απ όταν έβαλα όμως windows 8 ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα ενω ειχα ακόμη την ίδια έκδοση λολιποπ.

Εγώ γ αυτό πιστεύω ότι φταίνε τα Windows, πορεία βεβαια να ισχύουν και τα δύο, ποτε ποτε να φταίει τ android και ποτε ποτε τα Windows για διαφορετικους λογους, μπορεί κανα μην φταίει κανένα σπό τα 2 και να κανουμε κατι λαθος που δν το έχουμε υπολογισει, :/

Δημοσ.

Πως έκανες το backup που λες ότι διατηρήθηκαν οι σωστές ημερομηνιες λήψης?

Κι επισης ποια windows έχεις?

Θυμάμαι οτι οταν εκανα αναβαθμιση σε λολιποπ ειχα ακόμη τα Windiws 7 στο λαπτοπ, και τότε δν ειχα προβλημα με τις ημερομηνιες, απ όταν έβαλα όμως windows 8 ξεκίνησε αυτό το πρόβλημα ενω ειχα ακόμη την ίδια έκδοση λολιποπ.

Εγώ γ αυτό πιστεύω ότι φταίνε τα Windows, πορεία βεβαια να ισχύουν και τα δύο, ποτε ποτε να φταίει τ android και ποτε ποτε τα Windows για διαφορετικους λογους, μπορεί κανα μην φταίει κανένα σπό τα 2 και να κανουμε κατι λαθος που δν το έχουμε υπολογισει, :/

Το backup το εκανα με το Smartswitch αρχικα, μετα εκανα και χειροκινητο backup τα αρχεια στον υπολογιστη για μεγαλυτερη ασφαλεια σε Windows 7. Το Smartswitch επανεφερε ολες τις φωτογραφιες με σωστη ημ/νια, εκτος απο τα video, gifs, στο κινητο.

Με απλο Copy + Paste στο χειροκινητο backup διατηρηθηκαν ολες οι ημ/νιες απο το κινητο στον Η/Υ.

Εν τελει, οπως και να προσπαθουσα να τα επαναφερω στο τηλεφωνο, οι φωτογραφιες ηταν σωστες, τα υπολοιπα οχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...