Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Πρόσφατα μου έτυχε το παρακάτω: Η μπαταρία μου βρισκότανε στο 33%. Έπρεπε να βγάλω την microsd για να περάσω πολλές φωτογραφίες στο pc. Βγάζω λοιπόν τη μπαταρία κτλ κτλ. Όταν ξανακουμπώνω τα πάντα στο κινητό η μπαταρία ήταν στο 4% !!!!!

Να σημειώσω ότι την άφησα ξεκούμπωτη το πολύ 15 λεπτά και την είχα ακουμπήσει σε υφασμάτινη επιφάνεια.

Τι μπορεί να προκάλεσε την τόσο απότομη εκφόρτισή της;;

Το κινητό είναι Ulefone Paris. Η μπαταρία του είναι 2250 mah και είναι περίπου 6 μηνών κινητό.

Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Τι να προσέχω όταν θέλω να βγάλω την microsd άλλη φορά?

Δημοσ.

Είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις να πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρ? ποιο κινητό έχεις?Η καλύτερη λύση για εμένα είναι καλώδιο και σύνδεση με υπολογιστή

Δημοσ.

Το κινητό όπως ανέφερα και παραπάνω είναι ulefone paris (http://ulefone.com/products/paris/spec.html).

Η μπαταρία του μάλιστα κατασκευάζεται από τη sony... Δεν μου το έχει κάνει άλλη φο4α αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση για αυτό και έκανα το ερώτημα...

Δημοσ.

Μου κάνει και εμένα κατι τέτοια κουλά.Κλείνει το κινητο απο μπαταρία και μολις το βάζω στο φορτιστη δείχνει 30% ξέρω γω.

Δημοσ.

Για νεο μας το λέτε?

Ulefone υπάρχουν πολλά προβλήματα ειδικά στο software τις τα φορουμς είναι γεμάτα!

Μην προτιμάτε xiaomi/meizu όχι πάρτε ulefone στα ίδια λεφτά..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για νεο μας το λέτε?

Ulefone υπάρχουν πολλά προβλήματα ειδικά στο software τις τα φορουμς είναι γεμάτα!

Μην προτιμάτε xiaomi/meizu όχι πάρτε ulefone στα ίδια λεφτά..

Υπάρχουν και χειρότερα φίλτατε 2.1Ohm από ότι φαίνεται!

http://www.newsone.gr/kosmos/1207672-sok-me-ta-galaxy-note-7-i-samsung-zita-apo-osous-echoun-na-ta-klisoun?ref=yfp

Παρεπιμπτόντως, να αναφέρω ότι όσες φορές ξανα΄βγαλα τη μπαταρία, δεν το ξανάκανε να αποφορτιστεί. Πιθανόν, να την έπιασα με τέτοιο τρόπο που το χέρι μου να λειτούργησε ως γείωση την 1η φορά, και αποφορτίστηκε η μπαταρία.

Όσον αφορά το software της δεν έχω αντιμετωπίσει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πρόβλημα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...