Haldol Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Είναι στα πλάνα η αγορά ενός φωτιστικού δαπέδου, το οποίο θέλω να συνδυάσω με κάτι πιο "παιχνιδιάρικο" από μία απλή λάμπα. Αρχικά σκέφτηκα για Edison. Μετά σκέφτηκα για λάμπες με "παραπάνω δυνατότητες", τύπου Hue / LIFX. Και εδώ έρχονται οι απορίες... Δουλεύουν σαν "κανονική" λάμπα; Δηλαδή να πατάω διακόπτη για να ανάβει, να ξαναπατάω και να σβήνει. Ή θα πρέπει πάντα ο έλεγχος να γίνεται από την εφαρμογή στο κινητό -- πράγμα το οποίο είναι εξαιρετικά άβολο και χρονοβόρο; Κρατάνε μνήμη; Ρύθμισα χρώμα, ένταση και μετά τη σβήνω. Όταν την ξανανοίξω θα έχει τις ρυθμίσεις που έκανα, ή φτου κι απ' την αρχή; Και αν τελικά τις κρατάει, αυτό συμβαίνει αν "κάνω shutdown" στη λάμπα μέσω της εφαρμογής, ή και αν απλά κόψω το ρεύμα από το διακόπτη; Το οικοσύστημα της Philips Hue μου φαίνεται καλύτερο, με την κεντρική μονάδα που ελέγχει τους λαμπτήρες και όλα τα αξεσουάρ που έχει. Αλλά από την άλλη, η LIFX είναι φτηνότερη, πιο φωτεινή και με πολύ πιο σωστά χρώματα. Νομίζω ότι για μένα είναι καλύτερη επιλογή η 2η αφού θέλω ΜΙΑ λάμπα τέτοια.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα, τελικά προχώρησες σε κάποια πο τις δύο; Άν ναι ένα mini review ή photo θα ήταν χρήσιμα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα