Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι στα πλάνα η αγορά ενός φωτιστικού δαπέδου, το οποίο θέλω να συνδυάσω με κάτι πιο "παιχνιδιάρικο" από μία απλή λάμπα. Αρχικά σκέφτηκα για Edison. Μετά σκέφτηκα για λάμπες με "παραπάνω δυνατότητες", τύπου Hue / LIFX. 

Και εδώ έρχονται οι απορίες...

Δουλεύουν σαν "κανονική" λάμπα; Δηλαδή να πατάω διακόπτη για να ανάβει, να ξαναπατάω και να σβήνει. Ή θα πρέπει πάντα ο έλεγχος να γίνεται από την εφαρμογή στο κινητό -- πράγμα το οποίο είναι εξαιρετικά άβολο και χρονοβόρο;

Κρατάνε μνήμη; Ρύθμισα χρώμα, ένταση και μετά τη σβήνω. Όταν την ξανανοίξω θα έχει τις ρυθμίσεις που έκανα, ή φτου κι απ' την αρχή; Και αν τελικά τις κρατάει, αυτό συμβαίνει αν "κάνω shutdown" στη λάμπα μέσω της εφαρμογής, ή και αν απλά κόψω το ρεύμα από το διακόπτη;

Το οικοσύστημα της Philips Hue μου φαίνεται καλύτερο, με την κεντρική μονάδα που ελέγχει τους λαμπτήρες και όλα τα αξεσουάρ που έχει. Αλλά από την άλλη, η LIFX είναι φτηνότερη, πιο φωτεινή και με πολύ πιο σωστά χρώματα. Νομίζω ότι για μένα είναι καλύτερη επιλογή η 2η αφού θέλω ΜΙΑ λάμπα τέτοια.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, τελικά προχώρησες σε κάποια πο τις δύο; Άν ναι ένα mini review ή photo θα ήταν χρήσιμα. Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...