2.1Ohm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 νταξει φιλος- ΕΓΩ το nexus 6P το θεωρω καλο για tablet και ΟΧΙ κινητο . Απο εκει και περα οποιος καταλαβε -καταλαβε!Όπως τα λες ΕΣΎ!Άσε τις γενικεύσεις τότε και μην "μαλώνεις" εμένα μου φαίνεται πιτσιρικι και το s6 k p9 lite κ ειδικά με το πρώτο δν αντεξα λόγο μεγέθους ήταν πολύ.μκρο για μένα κάθομαι και φωνάζω τσιριζω ότι τα 5 ίντσα είναι μικρά?? Ειπες την άποψη σου κν φτάνει άμα θέλει ο αγοραστής και κάθε αγοραστή να πάρει μεγάλο κινητό είναι δικό του θέμα! Κ εντάξει το θέμα έφυγε οφφ τοπικ καλό θα είμαι να σταμάτησει εδω
petran91 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 το προβαρεις ως κινητο ενω ειναι phablet , το πηρε ενα παλληκαρι εδω μεσα και τωρα ψαχνει να το γυρισει πισω-τετοια τους λες και την πατανε. Γιαυτο νευριαζω -ειναι παιδια αν δεν εχεις καταλαβει. Δεν είμαι παιδί όπως το εννοείς, δηλαδή πρόβατο, να μου λένε κάτι και να πάω να το παίρνω. Πήγα και το πήρα επειδή μου κ@@@ να αλλάξω συσκευή και ήθελα να δοκιμάσω pure android. Παλιότερα είχα Note 3 πoυ ήταν 5.7 και με καταβόλευε, γι αυτό δεν θεώρησα τον παράγοντα μέγεθος σημαντικό. Λάθος μου που δεν πήγα να το δω από κοντά, γιατί τα μπέζελ τελικά κάνουν διαφορά. Όποιος πάει και παίρνει κινητό με κλειστά τα μάτια επειδή του το προτείνουν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, όχι μόνο στο insomnia, καλά να πάθει αν δεν του αρέσει. Οπως κι εγώ καλά να πάθω που δεν το είδα από κοντά πρώτα.
sam75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είμαι παιδί όπως το εννοείς, δηλαδή πρόβατο, να μου λένε κάτι και να πάω να το παίρνω. Πήγα και το πήρα επειδή μου κ@@@ να αλλάξω συσκευή και ήθελα να δοκιμάσω pure android. Παλιότερα είχα Note 3 πoυ ήταν 5.7 και με καταβόλευε, γι αυτό δεν θεώρησα τον παράγοντα μέγεθος σημαντικό. Λάθος μου που δεν πήγα να το δω από κοντά, γιατί τα μπέζελ τελικά κάνουν διαφορά. Όποιος πάει και παίρνει κινητό με κλειστά τα μάτια επειδή του το προτείνουν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, όχι μόνο στο insomnia, καλά να πάθει αν δεν του αρέσει. Οπως κι εγώ καλά να πάθω που δεν το είδα από κοντά πρώτα. Τα ήθελε ο ποπος σου τότε γκουντ. Να ακούς συνέχεια τι σου λένε εδώ. Τέλος από εμένα. 1
petran91 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Τα ήθελε ο ποπος σου τότε γκουντ. Να ακούς συνέχεια τι σου λένε εδώ. Τέλος από εμένα.Ναι αγορινα μου επειδή μου το πρότειναν στο ινσομνια ετρεξα να το πάρω.Άμα ψαξεις λίγο σε άλλες συζητήσεις που έκανα πριν το πάρω, όλοι μου έλεγαν να μην το πάρω. Εγώ ήθελα και το πήρα. Απλά είσαι κολλημένος τώρα και δεν θες να δεχτεις άλλη άποψη
sam75 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αγορινα μου επειδή μου το πρότειναν στο ινσομνια ετρεξα να το πάρω. Άμα ψαξεις λίγο σε άλλες συζητήσεις που έκανα πριν το πάρω, όλοι μου έλεγαν να μην το πάρω. Εγώ ήθελα και το πήρα. Απλά είσαι κολλημένος τώρα και δεν θες να δεχτεις άλλη άποψη Καλό φαγωτο τότε
Προτεινόμενες αναρτήσεις