Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κινητή συσκευή θεωρείται used από τη στιγμή που έχει αφαιρεθεί η ταινία ασφαλείας στη συσκευασία και εφόσον το προϊόν δεν έχει πρόβλημα, δεν απεστάλη λάθος και δεν υπήρξε ευθύνη καταστήματος πχ αναφορά ψευδών χαρακτηριστικών, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.

Δημοσ.

συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.

Το θέμα για μένα έχει λήξει τη στιγμή που μίλησα με τη γραμμή καταναλωτή. Οπότε ναι.

Δημοσ.

αν ήταν έτσι όλοι θα παραγγέλνανε συσκευές κάθε εβδομάδα θα τις επέστρεφαν και ξανά μάνα μου θα χει βουλιάξει το yt απο greek unboxings

Focus δεν ειπαμε να το κανεις επαγγελμα....σε εμενα ετυχε πανω απο 10 φορες στο plaisio αλλα οχι στον ιδιο χρονο .

Δεν υπαρχει προβλημα αλλαζεις οτι γουσταρεις εως 14 ημερες!!!

Συγκεκριμενα εχω αλλαξει 4 οθονες IPS γιατι ειχαν καμμενα pixel, 2 κινητα HTC ,1 φορα s 2 , 2 φορες μοντελο τηλεορασης, εχω παει πισω μετα απο 20 ημερες ps 2 και πηρα ps 3 . Το μονο που δεν καταφερα να παω πισω για αλλαγη ηταν υπολογιστης....δεν το δεχονται ( μονο αν ηταν turbo  X ) .

• Moderators
Δημοσ.

Focus δεν ειπαμε να το κανεις επαγγελμα....σε εμενα ετυχε πανω απο 10 φορες στο plaisio αλλα οχι στον ιδιο χρονο .

Δεν υπαρχει προβλημα αλλαζεις οτι γουσταρεις εως 14 ημερες!!!

Συγκεκριμενα εχω αλλαξει 4 οθονες IPS γιατι ειχαν καμμενα pixel, 2 κινητα HTC ,1 φορα s 2 , 2 φορες μοντελο τηλεορασης, εχω παει πισω μετα απο 20 ημερες ps 2 και πηρα ps 3 . Το μονο που δεν καταφερα να παω πισω για αλλαγη ηταν υπολογιστης....δεν το δεχονται ( μονο αν ηταν turbo X ) .

Το πρώτο που αναφέρεις είναι λογικό να το δεχτούν, όπως και να έχει ακόμα και η γραμματεία του καταναλωτή του απάντησε ότι δεν θα το δεχτούν, αλλά σύμφωνα με μερικούς τι ξέρουν και αυτοί
Δημοσ.

Το πρώτο που αναφέρεις είναι λογικό να το δεχτούν, όπως και να έχει ακόμα και η γραμματεία του καταναλωτή του απάντησε ότι δεν θα το δεχτούν, αλλά σύμφωνα με μερικούς τι ξέρουν και αυτοί

Δεν ήταν απόλυτοι βέβαια. Είμαι σίγουρος ότι αν τους έπαιρνα με κάποιο παράπονο, οποιοδήποτε, θα με βοηθούσαν.

Η απάντηση του ήταν ότι "δεν νομίζω να το δεχτούν", σε φάση ότι εξαρτάται από το μαγαζί και δεν είναι αναγκασμένοι από κάποιον νόμο.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ήταν απόλυτοι βέβαια. Είμαι σίγουρος ότι αν τους έπαιρνα με κάποιο παράπονο, οποιοδήποτε, θα με βοηθούσαν.

Η απάντηση του ήταν ότι "δεν νομίζω να το δεχτούν", σε φάση ότι εξαρτάται από το μαγαζί και δεν είναι αναγκασμένοι από κάποιον νόμο.

αν είχες παράπονο από την συσκευή (φυσικό ελλατομα) τότε ήταν υποχρεωμένο το κατάστημά να το δεχτεί, αν κάποιο κατάστημα για οποιαδήποτε λόγο θέλει να σε εξηπηρετηση είναι στη δικιά του κρίση και το κάνει για να σε κρατήσει σαν πελατη
Δημοσ.

αποκλειεται να στο παρουν πισω αν δεν θελουν. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αποδειξεισ οτι ηταν DOA, αλλα και παλι θα στο αλλαξουν με ιδιο. Εγω στη θεση σου θα το εκανα δωρο σε κανα κολλητο/συγγενη και θα εκανε τουμπες απο χαρα του. Ετσι τα λεφτα σου δεν πανε χαμενα και θα το χαρεις και εσυ.

Δημοσ.

αποκλειεται να στο παρουν πισω αν δεν θελουν. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αποδειξεισ οτι ηταν DOA, αλλα και παλι θα στο αλλαξουν με ιδιο. Εγω στη θεση σου θα το εκανα δωρο σε κανα κολλητο/συγγενη και θα εκανε τουμπες απο χαρα του. Ετσι τα λεφτα σου δεν πανε χαμενα και θα το χαρεις και εσυ.

Τι να χαρώ? Που εδωσα 350 και δεν θα έχω κινητό?? :P

Όλα καλά παιδιά, μια χαρά είναι το κινητάκι, εγώ είμαι περίεργος :P

Δημοσ.

ρε παιδια χαλαρωστε...δεν προκειται μαγαζι απο τον τσιγγουνη να παρει πισω κινητο ΧΩΡΙΣ να εχει προβλημα.

Εμενα μου εδωσαν τα χρηματα πισω αλλα το κινητο ΕΙΧΕ προβλημα ( katanou.gr) 

Φυσικα μεχρι να μου τα δωσουν μεχρι και την ζωη τους ειχα απειλεισει ....με τα χιλια ζορια τα εβαλαν στο λογαριασμο μου,δεν παιρνω ποτε ξανα απο skroutz εκτος αν υπαρχει φυσικο καταστημα στην πολη μου ( για να τα κανω ολα ...τανα αν χρειαστει)

Τι να χαρώ? Που εδωσα 350 και δεν θα έχω κινητό?? :P
Όλα καλά παιδιά, μια χαρά είναι το κινητάκι, εγώ είμαι περίεργος :P

ρε φιλε βαλτο μια αγγελια και χασε καποια ευρω δεν θα εισαι ο πρωτος.

Δημοσ.

ρε φιλε βαλτο μια αγγελια και χασε καποια ευρω δεν θα εισαι ο πρωτος.

Δεν θέλω να χάσω άλλα λεφτά. Δεν αξίζει. Όλα καλά.

Δημοσ.

αξιζει αν δεν θες κατι !! Δωστο τωρα που πιανει καποιο σοβαρο ποσον...μετα θα ειναι αργα !

Δημοσ.

βάλτο παραπάνω απ ότι το αγόρασες όπως κάνουν αρκετοί εδώ μέσα :devil:

• Like 2
Δημοσ.

το ψιλογουσταρεις το φωνακι μου φαινεται..και καλα κανεις 350 ειναυ αυτο. Καλομιλητο

• Like 1
Δημοσ.

-20 Δεν θες αγγελια να το βαλεις ε χαμος θα γινοταν λογικα..

Εχω συμπληρώσει το όριο αγγελιών μεχρι την Τεταρτη. Εχει πεσει η τιμη του ηδη 10 ευρω απο την μερα που το πηρα. Αρα παμε 330. Θα βαλω αγγελια για τοσα. Παρακατω δεν αξιζει να το δωσω. Δεν ειναι και για πέταμα, ειπαμε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...