WalkerSW Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 δεν σας κατάλαβα Για να πετύχεις αυτο που θέλεις χρειαζεσαι δυο τετοιες κεραιες ... https://www.skroutz....AG-HP-5G23.html Η μία θα μπει στη μερια που υπάρχει το ιντερνετ και θα συνδεθεί στο adsl/vdsl router με καλώδιο ethernet H η αλλη θα μπει στην απεναντι μερια και θα συνδεθει με καλώδιο ethernet σε ενα απλο ρουτερακι που θα αναλάβει να μοιράσει το ιντερνετ στο χώρο που θέλουμε να στειλουμε.
n1ck10 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 ναι ωραία τα σπιτία είναι δύο που θέλουν ιντερνετ απο το δικό μου. με tp link μου είναι πιο εύκολο θα πάρω τρία απο αυτά θα βάλω το ε΄να σε εμένα τα αλλά δύο στα δυο σπίτια τελικα το βλέπω δύσκολο
karaLRS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Του το ανέβασες πολυ το κασε εσύ!! Πως το ανέβασα όταν λέει 400€ και το κάθε Powerbeam έχει 124€;
WalkerSW Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 ναι ωραία τα σπιτία είναι δύο που θέλουν ιντερνετ απο το δικό μου. με tp link μου είναι πιο εύκολο θα πάρω τρία απο αυτά θα βάλω το ε΄να σε εμένα τα αλλά δύο στα δυο σπίτια τελικα το βλέπω δύσκολο Κανε ένα σχεδιαγραμμα στο περιπου για το που βρίσκεται το καθε σπιτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα