delpro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα ψαχνω κινητο με την καλυτερη φωτογραφια και 4k ! Εκτος απο iphone στον χαμηλω φωτιςμο απλα ειναι ανεπαρκες ακομα και το 7 plus ευχαριστω
2.1Ohm Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Χαμηλό φωτισμό οι champs είναι το s7 κ Nexus 6p/5x περίμενε να βγουν και τα νέα νεξους(ακα πίξελ) ή Google άρχισε να κάνει απίστευτη δουλειά με τις κάμερες τις 1
taslikos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Σοβαρά δεν σε καλυψε το 7 plus? Δοκίμασε με s7 edge. Αν δεν σου αρέσει ούτε αυτό δεν έχεις άλλη επιλογή..
ziaba Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Χαμηλό φωτισμό οι champs είναι το s7 κ Nexus 6p/5x περίμενε να βγουν και τα νέα νεξους(ακα πίξελ) ή Google άρχισε να κάνει απίστευτη δουλειά με τις κάμερες τις που κολλάνε τα nexus (ναι βγάζουν καλές φωτογραφίες άλλα μέχρι κει) ούτε σταθεροποιητή δεν έχουν και το διάφραγμά τους είναι στα f/2.0 1
technology_guy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπερα ψαχνω κινητο με την καλυτερη φωτογραφια και 4k ! Εκτος απο iphone στον χαμηλω φωτιςμο απλα ειναι ανεπαρκες ακομα και το 7 plus ευχαριστω S7 Edge αν δεν σου άρεσε το iPhone.
HardwareZone Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Η απάντηση λέγεται mirrorless camera...
delpro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Microsoft Lumia 950. σε συγκριτικα τα εσπαγε παιδια τι λετε να το παραγειλω?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 http://imgur.com/a/UTlJS To 6p κανει πλακα σε 6s plus και 7 plus Eδω διπλα σε s7 και 6s plus τα παει πολυ καλα σε ολες τις φωτο και στο 4λεπτο σε σκοτεινο τοπιο κανει πλακα και στο s7.. Το 6p εχει καμεραρα για το 2015 και πολυ καλη για 2016
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Χαχαχα Πάντως πιστεύω το s7 τα σπάει ή κάμερα του.
Ntelosxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ειχα το s7 edge για μια μερα ενός φιλου γιατι ηθελα να ελέγξω την καμερα του. Εγω εχω μια καλη compact 'Olympus xz2' και εκανα συγκρισεις. Δεν εχουν καμια σχέση η φωτο τις φωτογραφικής με του κινητού που τις εβαζα να τις ελεγξω και στην tv μου 55'. Γιαυτο εγω το λεω σε ολους, οποιος θελει καλες-πολυ καλες φωτο παει σε φωτογραφικη κι οχι σε κινητό. Τωρα το 'θελω ενα καλο κινητό, να εχει και καλη φωτογραφική' ειναι αλλο θεμα. 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Όποιος συγκρινει κάμερα κινητού με κανονική κάμερας απλά το κάνει χωρις λογο. Δεν αξίζει καν σύγκριση Άλλο ή μία κάμερα άλλο η αλλη. Άλλο το "αυτό το κινητό έχει καλή κάμερα" και άλλο το "βγάζω φωτό με κάμερα κανονική"
jimzak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Τα nexus έχουν φοβερη κάμερα, δες εδώ σύγκριση, όχι από site με τρίποδα ή επαγγελματίες φωτογράφους. Έχω δουλέψει s7 & nexus 5x, οι φωτογραφίες του nexus μου άρεσαν καλύτερα, στο video το s7 λόγω ois φεύγει μπροστά. https://m.imgur.com/a/YxIpo που κολλάνε τα nexus (ναι βγάζουν καλές φωτογραφίες άλλα μέχρι κει) ούτε σταθεροποιητή δεν έχουν και το διάφραγμά τους είναι στα f/2.0 Μπορεί να έχει διάφραγμα F/2.0 έναντι F/1.7, αλλά έχει μεγαλύτερο μέγεθος pixel 1.55 vs 1.4 του s7. 2
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Φιλε ts δεν ξερω τι αποφασισες να παρεις..Ρωτας πιο πανω για το 950, ειναι πολυ καλο τηλεφωνο και με δυνατη καμερα φυσικα και σε πολυ καλη τιμη, αλλα για εμενα αν μπορεις να διαθεσεις τα χρηματα που ζηταει το 6Ρ χτυπα΄το! Εκτος και αν σε ενοχλει το μεγεθος.. ΠΑντως μην ακους οτι το 6Ρ εχει απλα μια καλη καμερα,σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου κανει πλακα σε φετινες ναυαρχιδες// 11:12 οταν μπαινει hdr+ απεναντι σε s7 10:15 απεναντι σε g5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα