Προς το περιεχόμενο

Περιεργο "σφυριγμα"

pokemonhunter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Εδω και κανά 2μηνο έχω ένα πρόβλημα με το παράθυρο του συνοδηγού που μου έχει σπάσει τα νεύρα (αφου ειχα παει την πορτα για βαψιμο). Μετά από τα 100 χλμ κάνει ένα δυνατό σφύριγμα στη μερια του παραθύρου που ειναι ο καθρεφτης όταν αυτό είναι κλειστό. Το κάνει βέβαια και με ποιο λίγα χλμ όταν έχει δυνατό αέρα. Μηπως ξερει κανεις τι χρειαζεται ? Δεν εβαλα σωστα την πορτα ο αλλος μετα το βαψιμο? Τα λαστιχακια του τζαμιου σαπισαν? 

ΥΓ. Σας βαζω και φωτο απο το σημειο που "σφυριζει" ( το κυκλωσα με πρασινο). Αμα βαλω καποια ζακετα σε εκεινο το μερος για παραδειγμα ο ηχος μειωνεται αρα η ζημεια ειναι καπου εκει.

Ευχαριστω.

post-403425-0-46234900-1474791887_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βλέπω κάποιο σημάδι με πράσινο στη φωτογραφία...μήπως είναι από τους αεραγωγούς;

Συγνωμη ανεβασα λαθος φωτογραφια. Τωρα ειναι η σωστη . Σε εκεινο το μερος αμα βαλω

καποιο πανι / ρουχο το "σφυριγμα" ελατωνεται . Τι μπορει να φταιει?

post-403425-0-28529500-1474796523_thumb.jpg

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους. Εδω και κανά 2μηνο έχω ένα πρόβλημα με το παράθυρο του συνοδηγού που μου έχει σπάσει τα νεύρα (αφου ειχα παει την πορτα για βαψιμο). Μετά από τα 100 χλμ κάνει ένα δυνατό σφύριγμα στη μερια του παραθύρου που ειναι ο καθρεφτης όταν αυτό είναι κλειστό. Το κάνει βέβαια και με ποιο λίγα χλμ όταν έχει δυνατό αέρα. Μηπως ξερει κανεις τι χρειαζεται ? Δεν εβαλα σωστα την πορτα ο αλλος μετα το βαψιμο? Τα λαστιχακια του τζαμιου σαπισαν?

ΥΓ. Σας βαζω και φωτο απο το σημειο που "σφυριζει" ( το κυκλωσα με πρασινο). Αμα βαλω καποια ζακετα σε εκεινο το μερος για παραδειγμα ο ηχος μειωνεται αρα η ζημεια ειναι καπου εκει.

Ευχαριστω.

Κοιτώντας απο την εξωτερική πλευρά το "τρίγωνο" πλαστικό που στηρίζεται ο καθρέφτης, παρατήρησε μήπως υπάρχει κενό μεταξύ του πλαστικού και της λαμαρίνας οπότε και θα μπαίνει αέρας σαν σε σφυρίχτρα.

Ο μάστορας έκανε πατάτα.

Κάποια πλαστικά θα ζόρισε,

κάποια κλιπσάκια θα έσπασε,

κάποια ηχομόνωση θα πέταξε,

κάποια ντίζα-καλώδιο θα παραπέταξε χύμα,

κάποια κάποια εξαρτήματα δε θα τοποθέτησε

κάποια κακοτεχνία στην τοποθέτηση,

και πάει λέγοντας.

Για να μην είναι τίποτε χειρότερο όπως από κακή φαναρτζοδουλειά.

Δυστυχώς και κακώς

οι μάστορες είναι ανεύθυνοι και ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλο.

Δεν τους ζητάμε κι εμείς το λόγο ενώ ζητάνε παπάδες λεφτά

και έχουν μάθει κάτι τέτοια δικά τους παραπτώματα να τα θεωρούν ιδιοτροπίες του πελάτη.

Ιδιο προβλημα ειχα εγω σε ενα 106, σφυριζε μετα τα 90χλμ. Δεν ηταν απο το πλαστικο του καθρέφτη αλλα απο το μεταλλικο πλαισιο της πορτας,μαλλον εχανε καποια χιλιοστα μετα απο το βαψιμο και την  επανατοποθετηση της. Ο αερας πιεζε το λαστιχο και μια ελαχιστη ποσοτητα εισερχονταν μεσα σφυριζοντας.

Πηγα σε φιλο φαναρτζη, πιεσε με το βαρος του την πορτα και καπως την επανεφερε, δουλεια 1.5 λεπτου....

Μπορεις να δοκιμασεις να κλεισεις αυτη την χαραμάδρα βάζοντας προχειρα χαρτοταινια στην πορτα και να δεις αν ειναι απο εκει η απο τον καθρεφτη.

• Like 1

Δες και αν ο καθρεφτης σου ειναι σταθερος η κουνιεται σε υψηλες ταχύτητες .. φίλος μου έχασε τον καθρεφτη του στην εθνική όδο μετά από μαλακία του μάστορα .

Δες και αν ο καθρεφτης σου ειναι σταθερος η κουνιεται σε υψηλες ταχύτητες .. φίλος μου έχασε τον καθρεφτη του στην εθνική όδο μετά από μαλακία του μάστορα .

Σταθερος ειναι απεξω το πατησα και 180 χλμ και το βαραγε ο συνοδηγος μπας και ηταν απο εξω τιποτα :P.

Μετα εβαλε την ζακετα του στο σημειο που εχω κυκλωσει και ο θορυβος μειωθηκε κατα πολυ οποτε 

πιστευω οτι κατι παιζει εκει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...