janus5555 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Έχει κανείς εμπειρία από χαλασμένο μοχλό; Έχω την dolce gusto piccolo, αυτόματη. Εδώ και κανένα δίμηνο, πρέπει να κρατάω κάτω τον μοχλό που "ασφαλίζει" την κάψουλα και πρέπει επίσης να κρατάω με το χέρι τον "αυτόματο" μοχλό για το νερό.. Κοιτάω για εγγύηση και πιθανή επιστροφή, την είχα πάρει από Κωτσόβολο αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ μήπως ξέρει κάποιος κάτι αντίστοιχο. Όσον αφορά την γνώμη μου για τη μηχανή, είναι πολύ βολική! Πίνω μόνο εσπρέσσο, έχω αγοράσει μια επαναγεμιζόμενη κάψουλα στην οποία βάζω εγώ τον καφέ που θέλω οπότε είναι και πιο φθηνός ο καφές στο σύνολο. Βγάζει καλό εσπρέσσο γρήγορα και εύκολα. Για ροφήματα δεν την έχω δοκιμάσει. Πρακτικά στη δική μου περιπτωση είναι ένα καλό υποκατάστατο της χειροκίνητης μηχανής εσπρέσσο που είναι σαν τσαγιέρα.
@topos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Απο που/ποσο πηρες την επανεγεμιζομενη καψουλα? Ετσι ισως κ να αξιζει.
tyf Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 εχω και εγω την Picolo. μια χαρα μηχανη ειναι για espresso στο σπιτι. εχει διαφορες καψουλες να διαλεξεις οπως για lungo stredo decafeine. πολυ κανουν το λαθος να ανοιγουν την μηχανη και μολις αναψει το λαμπακι να κανουν τον καφε. για εμενα θελει να την βαλεις χωρις καψουλα να δουλεψεις 8-10 δευτερολεπτα να τρεξει ζεστο νερο . την σταματας βαζεις καψουλα και κανεις τον καφε σου. της αναλογιες θα τις μαθεις με τον καιρο. δεν μπορεις με μια καψουλα να κανεις διπλο εσπρεσσο. θα βγει η ποσοτητα αλλα θα ειναι ελαφρυς. για μονο εσπρεσσακι ειναι πολυ καλη αρκει να βρεις και την ποικιλια που σου ταιριαζει στην γευση. εχει και επαναγεμιζομενες απο κινα μερια με καψουλες σιλικονης ωστε να κανεις με δικο σου καφε. ειναι συμφερουσα γενικα λυση και πολυ γρηγορα και τεμπελεκι δεν καθαριζεις κτλ. αν θελεις να ξυπνας το πρωι και να πινεις ενα εσπρεσσακι στα γρηγορα η να κερασεις εναν φιλο κτλ ειναι μανα. εγω πινω σκετο και βγαζω καλο αποτελεσμα . στην θεση σου θα επαιρνα την μικρη. αν την βρεις με 29 ευρω εισαι κομπλε. 2
janus5555 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Απο που/ποσο πηρες την επανεγεμιζομενη καψουλα? Ετσι ισως κ να αξιζει. τσέκαρε στο skroutz..περίπου 10 ευρώ έχει, την έχω κοντά στον ένα χρόνο και είμαι υπερευχαριστημένος. Ένα πακέτο καφέ στο μάρκετ έχει περίπου 4 ευρώ (250γρ), η δόση εσπρέσσο είναι περίπου 10γρ, βγάζεις λοιπόν 25 δόσεις χοντρικά δλδ ~0,16€/ δόση. Οι κάψουλες οι κανονικές έχουν περίπου 8-10ευρώ το πακέτο των 12,άρα ~0,8€/δόση, είναι φανερή η εξοικονόμηση νομίζω..
vdeseris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 τσέκαρε στο skroutz..περίπου 10 ευρώ έχει, την έχω κοντά στον ένα χρόνο και είμαι υπερευχαριστημένος. Ένα πακέτο καφέ στο μάρκετ έχει περίπου 4 ευρώ (250γρ), η δόση εσπρέσσο είναι περίπου 10γρ, βγάζεις λοιπόν 25 δόσεις χοντρικά δλδ ~0,16€/ δόση. Οι κάψουλες οι κανονικές έχουν περίπου 8-10ευρώ το πακέτο των 12,άρα ~0,8€/δόση, είναι φανερή η εξοικονόμηση νομίζω.. 4.96€ βλέπω τις 16 δόσεις. Για ξανακάνε λίγο τις πράξεις
janus5555 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 4.96€ βλέπω τις 16 δόσεις(=~110gr). Για ξανακάνε λίγο τις πράξεις τσέκαρε στο skroutz..περίπου 10 ευρώ έχει, την έχω κοντά στον ένα χρόνο και είμαι υπερευχαριστημένος. Ένα πακέτο καφέ στο μάρκετ έχει περίπου 4 ευρώ (250γρ), η δόση εσπρέσσο είναι περίπου 10γρ, βγάζεις λοιπόν 25 δόσεις χοντρικά δλδ ~0,16€/ δόση. Οι κάψουλες οι κανονικές έχουν περίπου 8-10ευρώ το πακέτο των 12,άρα ~0,8€/δόση, είναι φανερή η εξοικονόμηση νομίζω.. Και πάλι είναι υπερδιπλάσια η τιμή για μικρότερη δόση καφέ...
talibanakos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Παιδια εχω τον κωδικο εκπτωσης που ηρθε μαζι με την καινουργια καφετιερα. Εχει εκπτωση 25% σε μια παραγγελια,γνωριζει καποιος αν υπαρχει περιορισμος σε αυτην την παραγγελια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα