sam75 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Σκεφτομαι να αγορασω αυτο το προϊον http://www.e-shop.gr/google-chromecast-2-black-p-PER.706314 αξιζει η αγορα του θα κανει την δουλεια ;
djuan1988 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πρέπει να μας πεις ποια δουλειά θέλεις να κάνεις. Εγώ έχω το 1 από τότε που βγήκε και με έχει βολέψει απίστευτα. Το χρησιμοποιώ για YouTube και Twitch streaming στην τηλεόραση. Κυρίως για το Twitch, γιατί YouTube app έχει και η τηλεόραση μου.
sam75 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πρέπει να μας πεις ποια δουλειά θέλεις να κάνεις. Εγώ έχω το 1 από τότε που βγήκε και με έχει βολέψει απίστευτα. Το χρησιμοποιώ για YouTube και Twitch streaming στην τηλεόραση. Κυρίως για το Twitch, γιατί YouTube app έχει και η τηλεόραση μου. Αυτό θέλω να κάνω YouTube και ταινίες... Από τον υπολογιστή. Που και που κάνα βίντεο από το κινητό. Κανεί;
sam75 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 πως ακριβως δουλευει θα εξησησει καποιος παρακαλω ;
@topos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω γιατι πιστευω πως ειναι πιο δοκιμη η γορα ενος tv box στα ιδια χρηματα με screen mirroring?
sam75 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω γιατι πιστευω πως ειναι πιο δοκιμη η γορα ενος tv box στα ιδια χρηματα με screen mirroring? δεν θελω μπελαδες ομως...αν ειναι φτιαχνω ενα P4 ...εδω λεμε να γλυτωσω χωρο και καλωδια και ιστοριες...αυτα τα andoid νομιζω θελουν πληκτρολογιο κλπ.
djuan1988 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό που κάνει και είναι φτιαγμένο είναι να κάνει streaming από κάποια Online πηγή πχ YouTube, Twitch κτλ Για να κάνεις αναπαραγωγή τοπικό περιεχόμενο πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια τρίτη εφαρμογή πχ Plex. Διάβασε λίγο http://www.tomsguide.com/us/what-is-google-chromecast,news-17637.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα