Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν έψαχνα για το nexus έψαχνα αξιολόγησης για το συγκεκριμένο προϊόν και σε όλες όλοι της έβγαζαν τέλεια κτλ , οι 4 οθόνες που ήταν για τα ανάθεμα έστειλα μυνημα στο πωλητή πριν προχωρήσω σε claim και όλοι είχαν την ίδια καραμέλα άσε θετική κριτική και σου κάνω επιστροφή όλου του ποσού άμεσα, ξες πόσοι θα το κάνουν γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα ξεμπερδεψουν γρήγορα?

Είτε βρε ίδια συσκευή σε μτχ αλλιώς για εμένα δεν αξίζει το ρίσκο

εννοείται ότι θα ψάχνω κι εδώ αλλά και πάλι όπως είπα και πιο πάνω ουσιαστικά ούτε από εδώ ξέρεις αν θα πάρεις κάτι αυθεντικό η όχι, ρίσκο θα υπάρξει και από τις 2 μεριές δυστυχώς..

Δημοσ.

εννοείται ότι θα ψάχνω κι εδώ αλλά και πάλι όπως είπα και πιο πάνω ουσιαστικά ούτε από εδώ ξέρεις αν θα πάρεις κάτι αυθεντικό η όχι, ρίσκο θα υπάρξει και από τις 2 μεριές δυστυχώς..

τα πράγματά είναι άπλα με 80-100 παίρνεις μτχ από δω το χαλασμένο το πουλάς 40-60 και όλα αυτά χωρίς τοσο μεγαλο ρίσκο αν θα πετύχει η αλλαγή ή όχι

Δημοσ.

τα πράγματά είναι άπλα με 80-100 παίρνεις μτχ από δω το χαλασμένο το πουλάς 40-60 και όλα αυτά χωρίς τοσο μεγαλο ρίσκο αν θα πετύχει η αλλαγή ή όχι

τα πράγματα είναι πολύ απλά φιλαράκι το ξέρω, οι έποχες είναι δύσκολες όμως για τα 80 και τα 100 ευρώ, αλλιώς δε θα το συζητούσαμε :), απλά ψάχνει κάποιος μια μέση λύση, ούτε θέλω να δώσω ψύχουλα και να πάρω κάτι καλό ούτε τίποτα, απλά περισσότερο γνώμες η εμπειρίες θέλω να μαζέψω από αυτό το θέμα για να είμαι λίγο προετοιμασμένος στο τι μπορεί να αντικρίσω!

Δημοσ.

Η δικιά μου εμπειρία (με οθόνες κυρίως για iphone όμως) είναι ότι σε ανάλυση και αφή δεν υπάρχει διαφορά. Σε αντοχή και ίσως φωτεινότητα μπορεί να πετύχεις διαφορές. Οπότε θα έλεγα να ψωνίσεις από κάποιον αξιόλογο πωλητή του ebay και με λίγη τύχη όλα θα πάνε καλά :)

• Like 1
Δημοσ.

Η δικιά μου εμπειρία (με οθόνες κυρίως για iphone όμως) είναι ότι σε ανάλυση και αφή δεν υπάρχει διαφορά. Σε αντοχή και ίσως φωτεινότητα μπορεί να πετύχεις διαφορές. Οπότε θα έλεγα να ψωνίσεις από κάποιον αξιόλογο πωλητή του ebay και με λίγη τύχη όλα θα πάνε καλά :)

αυτό ακριβώς!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...