giorgos911 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα αντιμετοπιζω ενα θεματακι με το pc μου, καθε τρις και λιγο αναγκαζομαι να του κανω format λογω βλαβης που παρουσιαζει στιν σκηλρο δισκο... δηλαδη για καποιον λογο εχε 100% χρηση ενω δν εχω κανενα προγραμμα ανοιχτο και ουτε το 1/8 του σκηρου μου γεματο με αρχεια.Μηπως καποιοσ θα μπορουσε να με βοηθησει και να μου πει σε τι μπορει οφειλεται αυτο? Δευτερον θα ηθελα να κανω ενα update στο pc... τα χαρακτηριστικα του ειναι τα εξης: Καρτα γραφικων - AMD Radeon HD 5800 Επεξεργαστης - AMD Athlon 5350 APU Μνηνη - 4GB Windows 10 Home 64 bit Τι θα μπορουσα να κανω update ετσι ωστε να παιζει games τυπου λολ, δηλαδη οχι κατι το τρελο σε μετρια χαρακτηριστικα αλλα με σταθερα 60fps και περισσοτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημέρα, ποια διεργασια τρεχει και το απασχολει 100% εχεις δει για να ξεκινησεις απο αυτο..
c_access Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Αδερφε τι δισκο εχεις; Δευτερον, καθε φγορα που βλεπεις 100% κανεις φορματ? Ποια η λογικη πισω απο αυτο; Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, ψαξει απο το task manager να δεις τι σου χρησιμοποιει τον δισκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα