panosveto12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να μπαίνω στον υπολογιστή του σπιτιού μου από άλλο υπολογιστή πχ τις δουλειάς. Και εννοώ να μπορώ να δω τα αρχεία μου, τις ταινίες που έχω στον σκληρό δίσκο, την μουσική μου . Η αν γίνεται να τρέχω προγράμματα όπως το μtorrent και να κατεβάζω αρχεία ενώ είμαι σε άλλο υπολογιστή . Ευχαριστώ
Grim Ripper Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορείς μέσω του team viewer ή άλλον παρόμοιων προγραμμάτων. Πρέπει ο υπολογιστής που θες να συνδεθείς να είναι ανοικτός φυσικά, αλλιώς το στείνεις έτσι ώστε να ανοίγει όποτε θες μέσω internet με το wake-on-lan.
dancer_69 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Η και το anydesk: http://anydesk.gr/remote-desktop το οποίο είναι σαν το teamviewer, αλλά αισθητά γρηγορότερο. 2
panosveto12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις δεν είχα ιδέα αν ήταν καν εφικτό αυτό . Θα δοκιμάσω το team viewer για αρχή . Μπορείς μέσω του team viewer ή άλλον παρόμοιων προγραμμάτων. Πρέπει ο υπολογιστής που θες να συνδεθείς να είναι ανοικτός φυσικά, αλλιώς το στείνεις έτσι ώστε να ανοίγει όποτε θες μέσω internet με το wake-on-lan. Μπορείς να προτείνεις ένα καλό πρόγραμμα wake-on-lan και από που μπορώ να το κατεβάσω με ασφάλεια?
Grim Ripper Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόγραμμα για wake-on-lan. Πρέπει να το υποστηρίζει η μητρική του υπολογιστή και να το ενεργοποιήσεις μέσα από το BIOS. 1
Makeran111 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόγραμμα για wake-on-lan. Πρέπει να το υποστηρίζει η μητρική του υπολογιστή και να το ενεργοποιήσεις μέσα από το BIOS. Νι και μετά αν το υποστηρίζει, η δυνατότητα υπάρχει στο Team Viewer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα