Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τα δούμε αγγελία.

"Ζητείται ζευγαράκι να μένει κοντά σε οπτική επαφή και να χρειάζεται εξοπλισμό ασύρματου ίντερνετ." :P

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Θα φύγουν σε κάνα eBay. :P

Οπότε θέλουμε 2x NanoStation M5, 2x PoE injectors, 1x WR802N (που υπάρχει ήδη) και 1x M4 SUPER 90 (για όποιον γείτονα πει τίποτα για την "καρικονογόνο και ραδιενεργό κεραία").

Και φυσικά, μπόλικο καλώδιο, κλιπάκια RJ-45, βίδες, ούπατ, συν μία επίσκεψη στο κοντινό μαγαζί με σιδηρικά για να δω πως θα τα στηρίξω όλα αυτά στον τοίχο.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα καλύτερα, τα βγάζω απ' τη λίστα με τα ψώνια. :) Και βλέπω λέει κιόλας "pole mounting kit included" άρα ίσως να απλοποιείται και η εγκατάσταση, άμα έχουν -έστω- την "αρπάγη" που πιάνει πάνω σε σωλήνα.

Δημοσ.

Ακριβώς. Θα φύγουν σε κάνα eBay. :P

Οπότε θέλουμε 2x NanoStation M5, 2x PoE injectors, 1x WR802N (που υπάρχει ήδη) και 1x M4 SUPER 90 (για όποιον γείτονα πει τίποτα για την "καρικονογόνο και ραδιενεργό κεραία").

Και φυσικά, μπόλικο καλώδιο, κλιπάκια RJ-45, βίδες, ούπατ, συν μία επίσκεψη στο κοντινό μαγαζί με σιδηρικά για να δω πως θα τα στηρίξω όλα αυτά στον τοίχο.

Γιατί δεν πας σε cpe210 και να κάνεις ενα σετακι μονο με tp-link? Εγώ στελνω απ το σπίτι σε φωτοβολταϊκό παρκο σε 1,5 χμ και έχω dwn 13mbps...

http://www.skroutz.gr/s/5675134/TP-LINK-CPE210.html

Δημοσ.

Το CPE210 είναι 2,4GHz, που μου πρότειναν τα παιδιά να το αποφύγω, μιας και η μπάντα είναι φουλ από συσκευές (σχεδόν όλα τα οικιακά WiFi εκεί παίζουν).

Το CPE510 στα 5GHz, είναι κι αυτό υποψήφιο. Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε συσκευή. Δεν έχω κάποιο παράπονο από την TP-LINK (έχω αρκετές συσκευές της) οπότε ίσως και να το προτιμούσα.

• Like 1
Δημοσ.

Το CPE210 είναι 2,4GHz, που μου πρότειναν τα παιδιά να το αποφύγω, μιας και η μπάντα είναι φουλ από συσκευές (σχεδόν όλα τα οικιακά WiFi εκεί παίζουν).

Το CPE510 στα 5GHz, είναι κι αυτό υποψήφιο. Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε συσκευή. Δεν έχω κάποιο παράπονο από την TP-LINK (έχω αρκετές συσκευές της) οπότε ίσως και να το προτιμούσα.

Δε στο πρότεινα το 510 λόγω 5ghz μήπως και εχεις ασυμβατότητες με τις συσκευές σ αλλά αφού θα βάλεις router οπότε πήγαινε εκεί με κλειστά ματια!
Δημοσ.

Υπάρχει switch ασύρματο; Δεν ξέρω καν αν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο! 

Anyway, όχι ότι θα 'παιρνα. Το WR802N θα μπει επειδή το έχω ήδη. Άμα ήταν να αγοράσω κάτι σίγουρα θα κοιτούσα για κάποιο φτηνό access point, δε θα 'βαζα ένα -ακριβότερο- μικροσκοπικό router. 

Δημοσ.

To WR802N έχει γράψει ότι ήδη το έχει. Επίσης χρειάζεται ασύρματη κάλυψη στο εσωτερικό τους άλλου σπιτιού.

Εγώ θα κοιτούσα και την λύση 2 Litebeam Μ5 αντί των LocoM5. Έχουν στενότερη δέσμη εκπομπής (άρα με καλή σκόπευση λιγότερα προβλήματα εμποδίων) και διπλάσιο σχεδόν κέρδος κεραίας. Μειονεκτεί μόνο στην μέγιστη θεωρητική ταχύτητα (150Mbps vs 300Mbps), αλλά άνευ σημασίας με τις DSL ταχύτητες.

Δημοσ.

Εάν δεν υπήρχαν γείτονες θα το προτιμούσα κι εγώ. Τώρα άμα δουν κάτι τέτοιο στο μπαλκόνι το πιθανότερο είναι να με ζαλίσουν "για τον καρκίνο" ή τη "ραδιενέργεια". Οπότε καλύτερα τα NanoStation Loco, που είναι διακριτικά και δε μοιάζουν τόσο με κεραία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...