Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μάλλον γνωρίζω την απάντηση ψάχνοντας καιρό γιαυτό στο google. Αλλά ρωτάω μήπως μου διέφυγε κάτι. Υπάρχει λοιπόν κάποιο πρόγραμμα το οποίο να τρακάρει το κάποια πλατφόρμα από τις γνωστές που παίζουμε πόκερ; Δίνοντάς σου ένα εύρος πιθανοτήτων ανάλογα με τα φύλλα που είναι στα χέρια σου και στο τραπέζι; *(Τα ποσοστά που θα σου δίνει θα είναι προφανώς σύμφωνα με τα φανερά φύλλα και όχι αυτά που έχουν οι άλλοι στα χέρια τους)

Επεξ/σία από MySql
Δημοσ.

ae1xki.jpg

ΧαΧαΧα! έκανα μια μικρή επισήμανση :) (Τα ποσοστά που θα σου δίνει θα είναι προφανώς σύμφωνα με τα φανερά φύλλα και όχι αυτά που έχουν οι άλλοι παίκτες στα χέρια τους) Δεν το έσωσα ε;

Δημοσ.

Καλησπέρα, μάλλον γνωρίζω την απάντηση ψάχνοντας καιρό γιαυτό στο google. Αλλά ρωτάω μήπως μου διέφυγε κάτι. Υπάρχει λοιπόν κάποιο πρόγραμμα το οποίο να τρακάρει το κάποια πλατφόρμα από τις γνωστές που παίζουμε πόκερ; Δίνοντάς σου ένα εύρος πιθανοτήτων ανάλογα με τα φύλλα που είναι στα χέρια σου και στο τραπέζι; *(Τα ποσοστά που θα σου δίνει θα είναι προφανώς σύμφωνα με τα φανερά φύλλα και όχι αυτά που έχουν οι άλλοι στα χέρια τους)

Μην παίζεις με χρήματα, φαίνεσαι άσχετος.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, μην τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο με το καλημέρα!

Μήπως λες για κάτι τέτοιο; Δεν είναι αυτόματο αλλά θα μπορούσες να το έχεις ανοιχτό και να το ενημερώνεις εσύ.

Περισσότερα εδώ.

Ευχαριστώ! κάτι τέτοιο έψαχνα με το μόνο αρνητικό στο συγκεκριμένο ότι σου βγάζει ακριβές ποσοστό λόγω του ότι θέλει όλα τα φύλλα για να σου το δώσει.  Θα προτιμούσα να έχει κατά προσέγγιση επιλογή δίνοντάς σου ένα ποσοστό σύμφωνα με τα φύλλα μου, αυτά που είναι κάτω και τον αριθμό των παιχτών που έχουν μπει χωρίς να γνωρίζει τα φύλλα τους.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...