ababapanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ειχε καποιο θεμα η καρτα θα σου εβγαζε μηνυμα και θα σου ερχοταν και email απο το αμαζον περι μη επιτυχημενης πληρωμης. Προφανως δεν εχει προχωρησει ακομα η παραγγελια σου. Το θεμα ανοιξε προχθες, εσυ ειπες εκανες χθες απογευμα παραγγελια, περιμενε λιγο. Αυριο λογικα θα προχωρησει. Ναι καποιο τετοιο email δεν εχω λαβει οποτε μαλλον δεν εχει επεξεργαστεί η παραγγελιά μου ακόμα, αν και τελικά θυμήθηκα οτι την παραγγελία δεν την έκανα χθες το απόγευμα , αλλα χθες πιο νωρίς γύρω στις 12 το μεσημερι...
zarzonis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι καποιο τετοιο email δεν εχω λαβει οποτε μαλλον δεν εχει επεξεργαστεί η παραγγελιά μου ακόμα, αν και τελικά θυμήθηκα οτι την παραγγελία δεν την έκανα χθες το απόγευμα , αλλα χθες πιο νωρίς γύρω στις 12 το μεσημερι... Ίδια ώρα την έκανα κι εγώ περίπου. Και χρησιμοποίησα κάρτα Πειραιώς όπως κι εσύ. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα όμως. Θα περάσει κανονικά.
bedazzled Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Ίδια ώρα την έκανα κι εγώ περίπου. Και χρησιμοποίησα κάρτα Πειραιώς όπως κι εσύ. Δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα όμως. Θα περάσει κανονικά. Πόσο σε χρέωσε τελικά (λογιστικό υπόλοιπο);
zarzonis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Πόσο σε χρέωσε τελικά (λογιστικό υπόλοιπο); Με κάρτα χρεωστική Πειραιώς (VISA) η τράπεζα μου είπε ότι με χρέωσε 257 ευρώ και κάτι λεπτά. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Το amazon στέλνει με συστημένο δέμα τις κονσόλες, σωστά;
vadergr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 χωρις να εχω παραγγειλει ποτε κονσολα, νομιζω οτι tracking δινει μονο στη γρηγορη αποστολή
zarzonis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Το amazon στέλνει με συστημένο δέμα τις κονσόλες, σωστά; χωρις να εχω παραγγειλει ποτε κονσολα, νομιζω οτι tracking δινει μονο στη γρηγορη αποστολή Πήρα κανονικά tracking number. Πάντως δε δίνει μόνο στη γρήγορη αποστολή tracking number.
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 χωρις να εχω παραγγειλει ποτε κονσολα, νομιζω οτι tracking δινει μονο στη γρηγορη αποστολή Τα τελευταια 4-5 χρονια οποτε θυμαμαι θεμα με κονσολα απο αμαζον, παντα με την φτηνη ή την δωρεαν (once upon a time που ελεγε και η Donna Summer) αποστολη, ΠΑΝΤΑ εφευγε συστημενο και express - τουλαχιστον απο το UK γιατι οι Γερμανοι στελνουν σχεδον μονιμα με αργο.
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι η κονσόλα έγινε dispatched με UPS (που είναι courier, άρα έχει tracking). Με απλή αποστολή πάντα.
ababapanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου, ότι η κονσόλα έγινε dispatched με UPS (που είναι courier, άρα έχει tracking). Με απλή αποστολή πάντα. ποτε εγινε dispatched η δικη σου φιλε?
zarzonis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 ποτε εγινε dispatched η δικη σου φιλε? Εσένα ακόμη δεν πέρασε η πληρωμή φίλε μου;
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 ποτε εγινε dispatched η δικη σου φιλε? Στις 30, αλλά εγώ είχα καθυστερήσει και επίτηδες την πληρωμή, γιατί δεν ήμουν απόλυτα σίγουρος για την αγορά.
ababapanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Εσένα ακόμη δεν πέρασε η πληρωμή φίλε μου; Eμενα τελικα μου το έστειλαν στις 29. Aλλα υστερα απο email που τους εστειλα στις 28 και παραπονεθηκα οτι με εχουν καθυστερησει πολυ και οτι δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η καθυστέρηση κλπ... και οτι αν δεν το στείλουν αμεσα θα ακυρώσω... και μου απάντησαν μεσα σε μια ωρα οτι μου εκαναν δωρο τα μεταφορικά (δηλαδη πληρωσα μονο 206 λιρες τελικη τιμη, σε ευρω μου χρεώθηκαν 238 ευρω) και οτι το προωθήσαν σαν premium ship με την UPS . Αυτη την στιγμη συμφωνα με το tracking, το xbox ειναι στο Μιλανο της Ιταλιας!
zarzonis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Eμενα τελικα μου το έστειλαν στις 29. Aλλα υστερα απο email που τους εστειλα στις 28 και παραπονεθηκα οτι με εχουν καθυστερησει πολυ και οτι δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η καθυστέρηση κλπ... και οτι αν δεν το στείλουν αμεσα θα ακυρώσω... και μου απάντησαν μεσα σε μια ωρα οτι μου εκαναν δωρο τα μεταφορικά (δηλαδη πληρωσα μονο 206 λιρες τελικη τιμη, σε ευρω μου χρεώθηκαν 238 ευρω) και οτι το προωθήσαν σαν premium ship με την UPS . Αυτη την στιγμη συμφωνα με το tracking, το xbox ειναι στο Μιλανο της Ιταλιας! Μια χαρά σου έκατσε η "καθυστέρηση"! Κι εμένα στο Μιλάνο βρίσκεται και έχω παραλαβή την Τρίτη.
ababapanos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραία με το καλο να παραλάβουμε! Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2016 από ababapanos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα