Προς το περιεχόμενο

Xbox One S 500GB with FIFA 17 Bundle τελική τιμή £219.42 Amazon [ΤΕΛΟΣ]

bedazzled

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να ενημερώσω τους κατόχους Kinect ότι αν αναβαθμίσουν από Xbox One σε One S διακαιούνται ΔΩΡΕΑΝ τον αντάπτορα για το PC.
Αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει θύρα στο One S για το Kinect και πρέπει να μπει σε μια από τις USB.

Απλά κάνετε register τις δύο κονσόλες και το Kinect στο https://devicesupport.microsoft.com
Και μετά επικοινωνείτε με το support για να σας το στείλουν.

Εγώ είχα θέμα με το support και δεν μου τα πέρναγε αυτόματα. Αλλά μου το έκαναν μέσω chat.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνήθως είναι 2%, αλλά εμένα με χρεωστική Visa Πειραιώς στο Amazon UK (και μόνο εκεί) δεν με χρέωνε τέτοια έξοδα όταν την χρησιμοποιούσα.

Επίσης το Amazon δεν είχε ποτέ θέμα με capital controls... δουλεύουν όλες οι ελληνικές κάρτες.

revolut παιδια.

οτι καλυτερο!

Παιδια ξερετε αν το amazon  θα μας τα στειλει registered με tracking number η ελεύθερα? επελεξα τον φθηνο τροπο αποστολης με τις 12 λιρες

ok γιατι πριν λιγες ημερες αγορασα απο το γερμανικο amazon ενα περιφεριακο κονσολας αυτο συγκεκριμενα και μου το εστειλαν χωρις tracking

Πρακτικά δεν χάνεις κάτι.Απλα το S ειναι μια πανεμορφη/αθόρυβη κονσόλα σε σχεση με το παλιό.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-microsoft-xbox-one-s-review

Λιγο off-topic αλλα το original xbox one ειναι λιγο πιο αθορυβο απο το s.

• Like 1

Να θες να την αγορασεις και να μην εχεις καρτα

Αν εννοείς ότι δεν είχες λεφτά στην κάρτα θα μπορούσες να κάνεις την αγορά και να πληρώσεις μετά από 1-2 μέρες, δεν την ακυρώνουν αμέσως. Αν εννοείς ότι δεν έχεις καθόλου κάρτα αλλάζει :)

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-microsoft-xbox-one-s-review

Δεν το διατύπωσα σωστά.

To "πανέμορφη" πήγαινε σε σχέση με το παλιό. και παραμένει το ίδιο αθόρυβη παρόλο που έχει ενσωματομένο τροφοδοτικό. (3db πάνω δεν κάνουν καμία διαφορά σε τόσο χαμηλά που παίζει.

να ρωτησω.Ταινιες 4Κ σε δισκακια μονο απο εξωτερικο,αγορα και με αγγλικους υποτιτλους?Στα Seven Spot που ρωτησα για ενοικιαση μονο τα γελια δεν εβαλε ο τυπος.Μου ειπε οτι εδω και στα blu ray εχουν ελειψη λογο ελαχιστης ζητησης και δεν πιστευει οτι θα βγουν ελλαδα προς το παρον σε κυκλοφορια με ελληνικους υποτιτλους 4κ.

Σαν κονσόλα μπορεί, αλλά μην ξεχνάς το super ενοχλητικό power brick, του οποίου ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια σε instant-on mode.

Το PS4 (όπως και το XB1 S) δεν έχει τέτοιο θέμα με το εσωτερικό PSU. :)

να ρωτησω.Ταινιες 4Κ σε δισκακια μονο απο εξωτερικο,αγορα και με αγγλικους υποτιτλους?Στα Seven Spot που ρωτησα για ενοικιαση μονο τα γελια δεν εβαλε ο τυπος.Μου ειπε οτι εδω και στα blu ray εχουν ελειψη λογο ελαχιστης ζητησης και δεν πιστευει οτι θα βγουν ελλαδα προς το παρον σε κυκλοφορια με ελληνικους υποτιτλους 4κ.

Σκέψου ότι το απλό Blu-Ray δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει την δημοφιλία του DVD. Το DVD εκτόπισε το VHS λόγω ποιότητας & ευκολίας.

4K BD στην Ελλάδα ούτε το 2020... μέχρι τότε όλα θα είναι streaming services.

Εμενα ακομα  και εχω κανει την παραγγελια απο χθες το απογευμα... Λες να παιζει ρολο η καρτα που ειναι Πειραιώς και να μην μπορει να τραβήξει τα χρηματα?  αλλα δεν νομίζω γιατι δεν ειδα να τελείωσε το οριο για τον μηνα Σεπτέμβριο 

• Moderators

Αν ειχε καποιο θεμα η καρτα θα σου εβγαζε μηνυμα και θα σου ερχοταν και email απο το αμαζον περι μη επιτυχημενης πληρωμης. Προφανως δεν εχει προχωρησει ακομα η παραγγελια σου. Το θεμα ανοιξε προχθες, εσυ ειπες εκανες χθες απογευμα παραγγελια, περιμενε λιγο. Αυριο λογικα θα προχωρησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...