greatony Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Να ενημερώσω τους κατόχους Kinect ότι αν αναβαθμίσουν από Xbox One σε One S διακαιούνται ΔΩΡΕΑΝ τον αντάπτορα για το PC.Αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει θύρα στο One S για το Kinect και πρέπει να μπει σε μια από τις USB. Απλά κάνετε register τις δύο κονσόλες και το Kinect στο https://devicesupport.microsoft.comΚαι μετά επικοινωνείτε με το support για να σας το στείλουν. Εγώ είχα θέμα με το support και δεν μου τα πέρναγε αυτόματα. Αλλά μου το έκαναν μέσω chat. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Συνήθως είναι 2%, αλλά εμένα με χρεωστική Visa Πειραιώς στο Amazon UK (και μόνο εκεί) δεν με χρέωνε τέτοια έξοδα όταν την χρησιμοποιούσα. Επίσης το Amazon δεν είχε ποτέ θέμα με capital controls... δουλεύουν όλες οι ελληνικές κάρτες. revolut παιδια. οτι καλυτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια ξερετε αν το amazon θα μας τα στειλει registered με tracking number η ελεύθερα? επελεξα τον φθηνο τροπο αποστολης με τις 12 λιρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Κονσόλα πάντα με tracking. Παιχνίδια χωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 ok γιατι πριν λιγες ημερες αγορασα απο το γερμανικο amazon ενα περιφεριακο κονσολας αυτο συγκεκριμενα και μου το εστειλαν χωρις tracking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Finito! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Πρακτικά δεν χάνεις κάτι.Απλα το S ειναι μια πανεμορφη/αθόρυβη κονσόλα σε σχεση με το παλιό. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-microsoft-xbox-one-s-review Λιγο off-topic αλλα το original xbox one ειναι λιγο πιο αθορυβο απο το s. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Να θες να την αγορασεις και να μην εχεις καρτα Αν εννοείς ότι δεν είχες λεφτά στην κάρτα θα μπορούσες να κάνεις την αγορά και να πληρώσεις μετά από 1-2 μέρες, δεν την ακυρώνουν αμέσως. Αν εννοείς ότι δεν έχεις καθόλου κάρτα αλλάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-microsoft-xbox-one-s-review Λιγο off-topic αλλα το original xbox one ειναι λιγο πιο αθορυβο απο το s. Δεν το διατύπωσα σωστά. To "πανέμορφη" πήγαινε σε σχέση με το παλιό. και παραμένει το ίδιο αθόρυβη παρόλο που έχει ενσωματομένο τροφοδοτικό. (3db πάνω δεν κάνουν καμία διαφορά σε τόσο χαμηλά που παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 να ρωτησω.Ταινιες 4Κ σε δισκακια μονο απο εξωτερικο,αγορα και με αγγλικους υποτιτλους?Στα Seven Spot που ρωτησα για ενοικιαση μονο τα γελια δεν εβαλε ο τυπος.Μου ειπε οτι εδω και στα blu ray εχουν ελειψη λογο ελαχιστης ζητησης και δεν πιστευει οτι θα βγουν ελλαδα προς το παρον σε κυκλοφορια με ελληνικους υποτιτλους 4κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-microsoft-xbox-one-s-review Λιγο off-topic αλλα το original xbox one ειναι λιγο πιο αθορυβο απο το s. Σαν κονσόλα μπορεί, αλλά μην ξεχνάς το super ενοχλητικό power brick, του οποίου ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια σε instant-on mode. Το PS4 (όπως και το XB1 S) δεν έχει τέτοιο θέμα με το εσωτερικό PSU. να ρωτησω.Ταινιες 4Κ σε δισκακια μονο απο εξωτερικο,αγορα και με αγγλικους υποτιτλους?Στα Seven Spot που ρωτησα για ενοικιαση μονο τα γελια δεν εβαλε ο τυπος.Μου ειπε οτι εδω και στα blu ray εχουν ελειψη λογο ελαχιστης ζητησης και δεν πιστευει οτι θα βγουν ελλαδα προς το παρον σε κυκλοφορια με ελληνικους υποτιτλους 4κ. Σκέψου ότι το απλό Blu-Ray δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει την δημοφιλία του DVD. Το DVD εκτόπισε το VHS λόγω ποιότητας & ευκολίας. 4K BD στην Ελλάδα ούτε το 2020... μέχρι τότε όλα θα είναι streaming services. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 εγινε σε κανέναν dispatched? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zarzonis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 εγινε σε κανέναν dispatched? Ναι, σε εμένα από το πρωί. Παράδοση στις 4 Οκτωβρίου λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εμενα ακομα και εχω κανει την παραγγελια απο χθες το απογευμα... Λες να παιζει ρολο η καρτα που ειναι Πειραιώς και να μην μπορει να τραβήξει τα χρηματα? αλλα δεν νομίζω γιατι δεν ειδα να τελείωσε το οριο για τον μηνα Σεπτέμβριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Αν ειχε καποιο θεμα η καρτα θα σου εβγαζε μηνυμα και θα σου ερχοταν και email απο το αμαζον περι μη επιτυχημενης πληρωμης. Προφανως δεν εχει προχωρησει ακομα η παραγγελια σου. Το θεμα ανοιξε προχθες, εσυ ειπες εκανες χθες απογευμα παραγγελια, περιμενε λιγο. Αυριο λογικα θα προχωρησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα