Προς το περιεχόμενο

Xbox One S 500GB with FIFA 17 Bundle τελική τιμή £219.42 Amazon [ΤΕΛΟΣ]

bedazzled

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

JJ27dOF.png

Για την έκπτωση βάζετε τον κωδικό EGXXBOXONES στο καλάθι.

Με την τρέχουσα ισοτιμία (1.15505) και χωρίς έξοδα μετατροπής συναλλάγματος  βγαίνει τελική τιμή €253,44.

Η κονσόλα κοστίζει €299 στην ελληνική αγορά: https://www.skroutz.gr/s/9696246/Microsoft-Xbox-One-S-500GB-Fifa-17.html

Το παιχνίδι κοστίζει €55, άρα άνετα φεύγει ένα 40άρι το digital code: https://www.skroutz.gr/s/9200259/FIFA-17-XBOX-ONE.html

Protip: ΜΗΝ πληρώνετε σε ευρώ (χρεώνει παραπάνω). Πάντα σε GBP.

Τέλος, από όσο γνωρίζω η κονσόλα έχει εγγύηση (2 ετών) απευθείας από την Microsoft, αρκεί να δηλωθεί στο site.

ΥΓ1: Η προσφορά ισχύει μέχρι αύριο Κυριακή τα μεσάνυχτα (ώρα Αγγλίας λογικά).

ΥΓ2: Επειδή είναι από UK και η πρίζα είναι διαφορετική, θα χρειαστεί κι ένα τέτοιο καλώδιο για Ελλάδα: https://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?keyphrase=%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9

Επεξ/σία από bedazzled
  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Με έχεις ξεσκίσει από χτες το βράδυ που ανέβασες την προσφορά. Εκεί που έψηνα PS4, τώρα με έχεις βάλει σε τεράστιο δίλημμα με το XBONE να βγαίνει 250 μείον 40 το FIFA ίσον 210 ευρώ. :/

Είναι τρελό ντηλ πάντως.

Εμένα πάντως δεν μου άφησε και πολλά περιθώρια για σκέψη. Ενώ σκεφτόμουν να μην πουλήσω το One που έχω για να πάω στο Οne S, μόλις είδα την προσφορά το παρήγγειλα με συνοπτικές διαδικασίες.

Τι μου εκανες! η προσφορα ειναι τοσο καλη που εκει που ειχα αποφασίσει να παρω το ps4 pro , μολις εκανα παραγγελιά το xbox one s...

Μια λίγο άσχετη ερώτηση. Τί καλώδιο ή αντάπτορα(θα προτιμούσα καλώδιο) θα χρειαστώ για να το συνδέσω σε ελληνική πρίζα;

Μια λίγο άσχετη ερώτηση. Τί καλώδιο ή αντάπτορα(θα προτιμούσα καλώδιο) θα χρειαστώ για να το συνδέσω σε ελληνική πρίζα;

Έκανα edit το αρχικό post:

https://www.skroutz.gr/c/757/kalodia-trofodosias.html?keyphrase=%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9

522f29c6-3cc1-4da4-aa2b-195dc149678c.png

Επειδή μέχρι να βάλω λεφτά στην revolut θα έχει λήξει η προσφορά εάν πληρώσω με δική μας(ελληνική) πιστωτική πόσο περίπου θα είναι η παραπάνω χρέωση? (εάν ξέρει κανείς βέβαια ) ή υπάρχει κανένα κάποιο κόλπο να ξεπεράσω τα έξοδα μετατροπής συναλλάγματος.

θενξ

Συνήθως είναι 2%, αλλά εμένα με χρεωστική Visa Πειραιώς στο Amazon UK (και μόνο εκεί) δεν με χρέωνε τέτοια έξοδα όταν την χρησιμοποιούσα.

Επίσης το Amazon δεν είχε ποτέ θέμα με capital controls... δουλεύουν όλες οι ελληνικές κάρτες.

Συνήθως είναι 2%, αλλά εμένα με χρεωστική Visa Πειραιώς στο Amazon UK (και μόνο εκεί) δεν με χρέωνε τέτοια έξοδα όταν την χρησιμοποιούσα.

Επίσης το Amazon δεν είχε ποτέ θέμα με capital controls... δουλεύουν όλες οι ελληνικές κάρτες.

Τέτοια χρεωστική χρησιμοποίησα κι εγώ. Χρησιμοποιούσες πληρωμή σε λίρες έτσι;

Μια χαρα θεμα ειχε με αρκετες καρτες πιο παλια το amazon που ειτε δεν περναγανε καθολου,ειτε περναγανε με πολλαπλες δοκιμες.Ευτυχως πλεον τα πραγματα ειναι καλυτερα.

Τέτοια χρεωστική χρησιμοποίησα κι εγώ. Χρησιμοποιούσες πληρωμή σε λίρες έτσι;

Ναι, πάντα πληρωμή στο εκάστοτε τοπικό νόμισμα. Σε ευρώ το Amazon σε χρεώνει €10 παραπάνω όπως φαίνεται στο screenshot.

Μια χαρα θεμα ειχε με αρκετες καρτες πιο παλια το amazon που ειτε δεν περναγανε καθολου,ειτε περναγανε με πολλαπλες δοκιμες.Ευτυχως πλεον τα πραγματα ειναι καλυτερα.

Πριν γίνει η τελευταία χαλάρωση των CC το καλοκαίρι, η χρεωστική Visa Πειραιώς (πιθανόν και άλλες ελληνικές κάρτες) πέρναγε μόνο σε Amazon UK & Zavvi...
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...