therion13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα έχω το lg g2 mini και το είχα κάνει root και unroot επίσης και απο stock lollipop downgrade σε stock kitkat και ξανά root. Διαπίστωσα οτι με το lg flash tool που το έκανα downgrade σβήστηκε και το root access, Το ερώτημά μου είναι οτι αμα το στείλω πίσω θα το καταλάβει η lg οτι το έκανα root? η με το flash tool το κάνει κανονικά format και φένετε σαν να μην έχει πειραχτεί ποτέ; Δεν του έβαλα ούτε custom rom ουτε τίποτα μόνο ένα root to γνήσιο λογισμικό
NikosKallithea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Nαι θα το καταλάβουν, αν μιλάς για εγγύηση την έχεις χασει
WalkerSW Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Nαι θα το καταλάβουν, αν μιλάς για εγγύηση την έχεις χασει Δεν νομιζω οτι θα καταλαβουν οτιδήποτε .... δεν νομιζω ότι έχει κατι αντιστοιχο με το Knox η LG
k33L Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν το καταλαβαίνουν άμα ξανά κλειδωσεις τον bootloader και κανείς unroot οπότε chillare !
stelios18120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο αυτοί που έχουν knox το καταλαβαίνουν επειδή κοιτάνε τι έγραψε. Οι υπόλοιπες δεν μπορούν να το δουν. Αμα το κάνεις οπως ήταν το κινητό είσαι οκ Χαλαρωσε.
therion13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν θυμάμαι να ξεκλείδωσα το bootloader αλλα όταν μπένω στο download mode λεει UNROOTED εγω φοβόμουν οτι μήπως δεν φτάνει αυτό και θα βρουν με κάπιο άλλο τρόπο οτι το έχω κάνει ροοτ αλλα και ένας άλλος έτσι το έιχε κάνει και unroot με το lg flash tool που έρχετε ξανά σε όλα stock πράγματα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα