Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα μία αγγελία για κάποια τεύχη του περιοδικού και μου έφερε πολλές αναμνήσεις το όλο θέμα... Έχει σταματήσει η κυκλοφορία του εδώ και αρκετά χρόνια αλλά κάθισα να τσεκάρω ποιά τεύχη έχω και ξεφυλλίζοντάς τα θυμήθηκα διάφορες περιόδους του pc gaming ενώ βρήκα και κάποια δημοσιευμένα γράμματα που είχα στείλει στο περιοδικό.

Το αγόρασα πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2001 όταν πήγαινα Γυμνάσιο (τεύχος 13) και εκ τότε έπαιρνα το νέο τεύχος [σχεδόν] ανελλιπώς. Αρκετά καλογραμμένο με reviews για games αλλά και διάφορα θέματα για hardware και pc γενικότερα. Επίσης είχε δώρο μερικά πολλά ωραία παιχνιδάκια.

Τσέκαρα όλα τα τεύχη που έχω και είναι τα εξής: 13 έως 58, 60 έως 81 και 83 έως 91.

Κανείς άλλος εδώ πέρα που το διάβαζε?

Ερωτήσεις:

1) Με μιά αναζήτηση στο google είδα ότι το τελευταίο τεύχος ήταν το 92, χωρίς να είναι σίγουρο. Γνωρίζει κανείς αν ισχύει αυτό?

2) Μου λείπουν τα τεύχη 1 έως 12, 59, 82 και 92 (αν υπάρχει). Παίζει να τα διαθέτει κανείς? (μιλάω με τον συμφορουμίτη που ανέβασε την αγγελία για τα τεύχη 7,8 και 12)

3) Ξέρει κανείς τί παίζει με την ψηφιοποίηση κτλπ? Αν καταφέρω να τα συγκεντρώσω όλα σκεφτόμουν να τα σκανάρω σε pdf και να ανεβούν (δωρεάν) στο ίντερνετ. Είναι νόμιμο κάτι τέτοιο μιάς και το περιοδικό έχει πάψει να κυκλοφορεί? Η εταιρεία διανομής του τεύχους 91 ήταν η http://www.centricir.gr/ η οποία φαίνεται (σύμφωνα με την σελίδα) να έχει πάψει να δραστηριοποείται στον τομέα διανομής περιοδικών/εντύπων κτλ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...