Anorymous Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω κατεβάσει και στα δύο την εφαρμογή αλλά δεν μπορεί η μια συσκευή να βρει την άλλη . Επίσης δεν μπορώ να βρω media server για Android.
lion2486 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω κατεβάσει και στα δύο την εφαρμογή αλλά δεν μπορεί η μια συσκευή να βρει την άλλη . Επίσης δεν μπορώ να βρω media server για Android. Πρεπει να βρουν καποιον media server. Μεταξυ τους μονο remote control αλλα και παλι νομιζω πρεπει να εχεις server..
Anorymous Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Πρεπει να βρουν καποιον media server. Μεταξυ τους μονο remote control αλλα και παλι νομιζω πρεπει να εχεις server.. Το κινητό μπορεί να γίνει σερβερ ?
lion2486 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω το plexmediaserver δεν μπορείς να το βάλεις. Το Android App στην ουσία είναι κάτι ενδιάμεσο, αλλά δεν το λές και mediaserver.
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβώς αυτά που κατέβασες είναι ουσιαστικά clients για server θέλει ένα pc με λειτουργικό windows , mac , linux και έχει και τα Plex apps Που ουσιαστικά είναι οι clients (android, xbox κτλ. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα