KilliK Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 και αυτό είναι εκτός πραγματικότητας? θα ηταν πιο ρεαλιστικο αν τους ειχε να φιλανε αγορακια..
solidsnake222 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μόνο ? Μη μου λες τετοια... Τελικά νομίζω όλα κομπλέ το imdb πριν παιχτεί το 6 είχε στην λίστα μόνο 7 σήμερα που ξανά κοίταξα πρόσθεσε και το 8 λογικά θα τα βάζουν σιγά σιγά 10 θα έχει πιστεύω 1
najinblue3 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 10 ναι, μη μας τρελανεις πανω στο καλυτερο μας αφησε το 6 1
najinblue3 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 1 ακομα και τελος, σιγουρα πολυ ανωτερη αυτη η season, το μονο που δε μου αρεσε ηταν το voice-acting σε καποιες στιγμες τα παιδακια ολα ηταν τελεια
GiOrGoSk21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Ψιλολίγο το season finale. Συνολικά εμένα πιο πολύ μου άρεσε η 1η season.
najinblue3 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 το τελος απιστευτα ξενερωτο για μενα, μπορουσε να ειναι τοσο καλυτερο, για μενα παραμενει πολυ καλη σειρα που και στα 2 season finales τα σκατωσε
Chrysostomos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 ανάμεικτα συναισθήματα το season finale. Λίγο clif hunger η τελευταία σκηνή. Να δεις που θα κυνηγάει τον Τόμας στην τρίτη σεζόν.
totalius Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Εντάξει δεν ηταν και για παραπανω Καλύτερα ετσι παρά να δείχνει τα ιδια και τα ιδια .
najinblue3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 μου ειχε αρεσει παρα πολυ, ειδικα οι 2 πρωταγωνιστες δεσανε πολυ καλα κριμα
ikaruga24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Αν και έμαθα ότι την έκοψαν είδα την πρώτη σεζόν. Είχε τα καλά της αλλά γενικά δεν με άφησε πολύ ικανοποιημένο κυρίως για κάποιες χαζές επιλογές που το έκαναν να το αισθάνεσαι λες και βλέπεις B-movie και επίσης όπως πάντα δεν λείπουν οι woke σκηνές χωρίς να υπάρχει λόγος αλλά εν πάση περιπτώσει το προσπερνάμε γιατί έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα να λύσουμε. Ξεκίνησε πάρα πολύ ενδιαφέρον, είχε πολλές δυνατές σκηνές και κάποιες ενδιαφέρουσες ανατροπές αλλά θεωρώ ότι έμεινε πολύ στην επιφάνεια και σε κάποια στιγμή το γύρισε σε φάση λες και βλέπω Annabelle. Δεν είναι αυτό το πνεύμα του exorcist. Ολα έχουν να κάνουν με το βάθος της πίστης και την συνεχής διαμάχης του μέσα σου περί αυτού ενώ ταυτόχρονα έχεις να λύσεις και τα επίγεια προβλήματα. Η εμφάνιση του δαίμονα μέσα σου επίσης δεν χρειάζεται να είναι κραυγαλέα με τέτοιο τρόπο ούτε να μπορείς να φέρνεις δαίμονες στην γη δεξιά και αριστερά λες και έχεις κοτέτσι. Στις ταινίες exorcist ο δαιμονισμός ήταν αρκετά σπάνιο φαινόμενο και μόνο οι ισχυρότεροι δαίμονες μπορούσαν να προκαλέσουν κάτι τέτοιο και ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρεις άνθρωπο να κάνει εξορκισμό. Τώρα μπλέξαμε μπούτια δεξιά και αριστερά και ο άλλος έγινε exorcist με σχεδόν καμία προσπάθεια την στιγμή που ο άλλος συνάδελφος του πέρασε τα πάνδεινα πριν φτάσει να γίνει εξορκιστής και ξεκινώντας από πολύ μικρή ηλικία. Δεν είναι έτσι παιδιά, το πήγατε πολύ γρήγορα ξοδέψατε χρόνο για χαζαμάρες την στιγμή που οι ταινίες μέσα σε 2 ώρες διάρκεια σου έδιναν να πάρεις ακριβώς ότι χρειαζόσουν και αισθανόσουν πράγματι τον πόνο και την εσωτερική διαμάχη των πρωταγωνιστών παρόλο που δεν χρειάστηκε να δεις πολλά. Δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να δω την δεύτερη σεζόν αλλά θα κάνω προσπάθεια γιατί κρίμα το bandwidth καθώς το έχω σε εξαιρετική ποιότητα.
najinblue3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει να δω την δεύτερη σεζόν αλλά θα κάνω προσπάθεια γιατί κρίμα το bandwidth καθώς το έχω σε εξαιρετική ποιότητα. Αξιζει δες την, μονη παραφωνια το φιναλε που ειναι πολυ φολα 1
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Στις 21/12/2020 στις 8:26 ΜΜ, najinblue3 είπε Αξιζει δες την, μονη παραφωνια το φιναλε που ειναι πολυ φολα Λοιπόν, τέλος και η δεύτερη σεζόν. Να πω ότι είναι απείρως καλύτερη από την πρώτη σεζόν και θυμίζει πολύ περισσότερο exorcist από ότι η πρώτη. Εχω διάφορες παραφωνίες φυσικά με τα forced γκεϊλίκια, η περίπτωση της Verity ήταν διαφορετική και είχε νόημα γιατί πλαισιώθηκε σωστά αλλά υπερβολή πραγματικά. Δεν χρειάζεται να τα δούμε όλα αυτά καθώς μειώνουν το impact και ειδικά όταν μπαίνει στο κάδρο ότι ο τύπος δεν είναι πραγματικά gay (λόγο του Mouse arc) αλλά μάλλον πάει σε by ή ίσως και σε κάτι άλλο και δείχνει ότι μάλλον πρόκειται για επιτηδευμένο γκεϊλίκι καθώς έχει πολύ προηγούμενη ιστορία από πίσω του. Φούτσες μπλε λέω εγώ. Προσπερνάω λοιπόν τα woke στοιχεία και πάω στα καλά. Σκηνοθετικά είναι καλύτερο από την πρώτη σεζόν. Είναι γραμμένο κατά κύριο λόγο καλύτερα και έχει πραγματικές και ουσιαστικές WTF σκηνές και εξελίξεις. Η περίπτωση του πατέρα ήταν μακράν το κέντρο της σεζόν και ήταν μακράν και το καλύτερο κομμάτι της. Επίσης παρά το γεγονός ότι το πηδήξανε στο divercity κατάφεραν και το έδεσαν πάρα πολύ όμορφα με την λογική του guest/family house με παιδιά που προήλθαν από fucked up οικογένειες καθώς και από την τίμια προσπάθεια των παιδιών για την κάμερα χωρίς κλασσικές cringe ηλιθιότητες. Τέλος...θα πω για το τέλος. Πράγματι είναι τεράστιο cliffhanger και ανοίγει πολλά μέτωπα που δεν πρόκειται να δούμε. Επίσης δεν μου άρεσε η λήξη της περίπτωσης του πατέρα, μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερα και πολύ πιο φινετσάτα από αυτό που πήραμε. Ομοίως δεν μου αρέσει ότι τώρα η εκκλησία είναι το απόλυτο άνδρο των possesed και δεν είναι τόσο ότι αυτό είναι που δείχνουν αλλά το πως παρουσιάζεται. Τέλος πάντων η σεζόν αξίζει θέαση έστω και αν δεν υπάρχει συνέχεια από εδώ και πέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα