Προς το περιεχόμενο

The Exorcist (tv series)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενώ στην αρχή μ άρεσε κ γενικά δεν με χάλασε σαν σειρά , ψιλοβαρέθηκα στο τέλος , βασικά δεν ξέρω τι δεν μ άρεσε αλλα δεν μ έδωσε αυτό π περίμενα 
χμμ

Δημοσ.

ενώ στην αρχή μ άρεσε κ γενικά δεν με χάλασε σαν σειρά , ψιλοβαρέθηκα στο τέλος , βασικά δεν ξέρω τι δεν μ άρεσε αλλα δεν μ έδωσε αυτό π περίμενα 

χμμ

Θα μπορούσε να τελειώσει στο επεισόδιο 8 με λίγο alternate ending.

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι αυτοτελη επεισοδια;

Όχι. "Κανονική" σειρά είναι, μια ιστορία από το 1ο ως το 10ο επεισόδιο.

Κι εγώ το περίμενα πιο epic το finale. Λίγο ριχό μου φάνηκε. Τέσπα, συνολικά μου άφησε καθαρά θετικό πρόσημο.

Δημοσ.

Πολυ καλη η σεζον, το τελευταιο επ μονο μου τα χαλασε, το πηγανε σε εντελως αλλη φαση, overall imho παρα το παραξενο τελευταιο η σεζον παιρνει ενα 8,5/10, ο Μαρκους ητανε πολυ καλος και η κορη και η μανα εννοειται

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεκίνησε η δεύτερη σαιζόν της σειράς! Ίδιοι κεντρικοί χαρακτήρες άλλο main story το οποίο απ το πρώτο επεισόδιο φαίνεται δυνατό. Για να δούμε...

• Like 1
Δημοσ.

Είδα τα 2 πρώτα επεισόδια και ομολογώ ότι ...... γουστάρω τρελά!
Σε καμιά περίπτωση δεν είναι κύκλος "αρπαχτής"! Όλα φαίνονται δουλεμένα και αναβαθμισμένα προς το καλύτερο.

Περίεργος μέχρι και η εικόνα φαίνεται καλύτερη και γενικά σου βγάζει σα να έπεσαν περισσότερα χρήματα από την πρώτη σαιζόν στον τεχνικό τομέα. Το concept με το σπίτι μέσα στο δάσος είναι ότι πρέπει για κλειστά φώτα και ένταση!

Μακάρι να συνεχίσει ανάλογα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...