Προς το περιεχόμενο

The Exorcist (tv series)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα το δω φιλε Vapir, γιατι το θεμα εχει εξαντληθει πλεον,σε σημειο που προσωπικα τιποτε σχετικο δεν μου κινει το ενδιαφερον.

Το outcast εμενα μου αρεσει που πηγαινε αργα η πλοκη γιατι προσπαθει να κανει μιξη τρομου και μυστηριου και δεν σου δειχνει κατευθειαν γιατι ακριβως προκειται,οποτε σε κραταει σε ενδιαφερον.

Δημοσ.

Ρε σεις ..., τι σειρά είναι αυτή!!!   Ποτέ μου δεν περίμενα πως θα καταφέρουν να μπουν στο κλίμα του έργου.
Περίμενα τίποτα καραγκιοζιλίκια με χαζά εφέ και ξεβράκωτα μοντέλα, αλλά τελικά είναι μια σειρά (τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο που είδα) με σοβαρές ερμηνείες, καλούς ηθοποιούς, τρομερή ατμόσφαιρα (εφέ/μουσική) και γενικά μια αξιέπαινη προσπάθεια να ΜΗΝ προσβάλουν το έργο! Μπράβο τους.

• Like 2
Δημοσ.

Αν και δεν την είχα στις σειρές που θα έβλεπα με τράβηξε να δω και το 3ο. Καλά το πάει μέχρι τώρα

Δημοσ.

Ισχυει πολυ καλο το 3ο.Μετα την πρεμιερα που δεν μου αρεσε ιδιαιτερα η συνεχεια ευτυχως ειναι πολυ καλυτερη.Η σειρα φτιαχνει ωραια ατμοσφαιρα και μας ετοιμαζει αργα για αυτο που ερχεται,ελπιζω να συνεχισει ετσι.

Μηπως γνωριζουμε τον αριθμο των επεισοδιων που θα εχει;;;;

Δημοσ.

6 αναφέρει το IMDb

Το ειδα αυτο απλα ψαχνω για μια πιο επισημη πηγη.Τα 6 επεισοδια μου φαινονται λιγα γιατι ειναι και στο Fox που δεν θυμαμαι να εχει βγαλει ποτε τοσα λιγα για καποια αλλη σειρα,αν και απο πλευρας στορυ φτανουν ανετα τοσα επεισοδια.

Δημοσ.

Τα ειδα και τα 3 μαζεμενα, μου αρεσε παρα πολυ και ο κεντρικος ηθοποιος ειναι τελειος για τον ρολο, ελπιζω να μην εχει μονο 6 επς

Δημοσ.

Ετσι και ετσι το 4ο.Αργος ο ρυθμος σε σχεση με τα προηγουμενα τα τελευταια δευτερα ειναι που με τραβηξαν να δω το επομενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...