rapidrag Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Πολύ καλές εντυπώσεις από πρώτο επεισόδιο, δείτε το όλο ειδικά το τέλος σε βάζει καλά στο κλίμα!
benign Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα το δω φιλε Vapir, γιατι το θεμα εχει εξαντληθει πλεον,σε σημειο που προσωπικα τιποτε σχετικο δεν μου κινει το ενδιαφερον. Το outcast εμενα μου αρεσει που πηγαινε αργα η πλοκη γιατι προσπαθει να κανει μιξη τρομου και μυστηριου και δεν σου δειχνει κατευθειαν γιατι ακριβως προκειται,οποτε σε κραταει σε ενδιαφερον.
hasiotis_john Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ρε σεις ..., τι σειρά είναι αυτή!!! Ποτέ μου δεν περίμενα πως θα καταφέρουν να μπουν στο κλίμα του έργου.Περίμενα τίποτα καραγκιοζιλίκια με χαζά εφέ και ξεβράκωτα μοντέλα, αλλά τελικά είναι μια σειρά (τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο που είδα) με σοβαρές ερμηνείες, καλούς ηθοποιούς, τρομερή ατμόσφαιρα (εφέ/μουσική) και γενικά μια αξιέπαινη προσπάθεια να ΜΗΝ προσβάλουν το έργο! Μπράβο τους. 2
Neo4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Αν και δεν την είχα στις σειρές που θα έβλεπα με τράβηξε να δω και το 3ο. Καλά το πάει μέχρι τώρα
Chrysostomos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ωραίο και το τρίτο. Πάει πολύ καλά προς το παρόν.
jokerakias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 τριτο επεισόδιο πολυ καλό...ως τώρα πάει εξαιρετικά...
W0zzAp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ισχυει πολυ καλο το 3ο.Μετα την πρεμιερα που δεν μου αρεσε ιδιαιτερα η συνεχεια ευτυχως ειναι πολυ καλυτερη.Η σειρα φτιαχνει ωραια ατμοσφαιρα και μας ετοιμαζει αργα για αυτο που ερχεται,ελπιζω να συνεχισει ετσι. Μηπως γνωριζουμε τον αριθμο των επεισοδιων που θα εχει;;;;
W0zzAp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 6 αναφέρει το IMDb Το ειδα αυτο απλα ψαχνω για μια πιο επισημη πηγη.Τα 6 επεισοδια μου φαινονται λιγα γιατι ειναι και στο Fox που δεν θυμαμαι να εχει βγαλει ποτε τοσα λιγα για καποια αλλη σειρα,αν και απο πλευρας στορυ φτανουν ανετα τοσα επεισοδια.
najinblue3 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τα ειδα και τα 3 μαζεμενα, μου αρεσε παρα πολυ και ο κεντρικος ηθοποιος ειναι τελειος για τον ρολο, ελπιζω να μην εχει μονο 6 επς
jokerakias Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 μέτριο το 4ο στη δαιμονισμένη άνετα της τράβαγα έναν "εξορκισμό" 2
najinblue3 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 καλο ητανε σε γενικες γραμμες απλα δεν ειχε ρυθμο, και οι 2 αδερφες ειναι πολυ πολυ cute
W0zzAp Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ετσι και ετσι το 4ο.Αργος ο ρυθμος σε σχεση με τα προηγουμενα τα τελευταια δευτερα ειναι που με τραβηξαν να δω το επομενο.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Όντως κάπως κατώτερο το 4ο. Τα δύο επόμενα είναι βέβαια το κυρίως πιάτο, έτσι όπως το τελείωσαν το προχθεσινό...
Chrysostomos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 εμένα μου άρεσε το 4. Δεν με χάλασε που δεν είχε το ίδιο τέμπο με τα προηγούμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα