Vapir Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Νέα σειρά και βγήκε και το pilot το οποίο προσωπικά μου άρεσε τρελά! ελπίζω να πάει καλά , γούσταρα full, γρήγορος ρυθμός και έδειξε πολύ πράμα! Μακάρι να είχα να δω κ άλλο Official trailer : Imdb link
Vapir Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι σαν outcast? Αν εννοείς σε σοβαρότητα και ποιότητα ναι , σε ρυθμό και θεματολογία όχι 1
jokerakias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Αν εννοείς σε σοβαρότητα και ποιότητα ναι , σε ρυθμό και θεματολογία όχι άλλες απαιτήσεις έχω απο τον εξορκιστή άλλες είχα απο το outcast..ας περιμένουμε και θα δούμε....
Vapir Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 άλλες απαιτήσεις έχω απο τον εξορκιστή άλλες είχα απο το outcast..ας περιμένουμε και θα δούμε.... εγώ δεν έχω απαιτήσεις απο τον εξορκιστή πέρα του να είναι ποιοτικό και σοβαρό , μακάρι να μην έχει καμία σχέση με την παλιά ταινία γιατί είναι ακριβώς αυτό ,παλιά και retro
xstreamgamer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Το είδα και προσωπικά μου άρεσε! 2
jokerakias Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 εγώ δεν έχω απαιτήσεις απο τον εξορκιστή πέρα του να είναι ποιοτικό και σοβαρό , μακάρι να μην έχει καμία σχέση με την παλιά ταινία γιατί είναι ακριβώς αυτό ,παλιά και retro το έχεις δεί ? είναι "ποιοτικό και σοβαρό" όπως δις αναφέρεις? γιατί σε μια προηγούμενη ερώτηση απάντησες οτι είναι "ποιοτικο και σοβαρό" σαν το outcast...συγνώμη αν ισχύει αυτό....τότε.....απλώς κλάφτα....
Vapir Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 το έχεις δεί ? είναι "ποιοτικό και σοβαρό" όπως δις αναφέρεις? γιατί σε μια προηγούμενη ερώτηση απάντησες οτι είναι "ποιοτικο και σοβαρό" σαν το outcast...συγνώμη αν ισχύει αυτό....τότε.....απλώς κλάφτα.... το "ποιοτικό" αναφερόταν στην εικόνα και τα εφέ και το "σοβαρό" στο ύφος της σειράς Σχετικά με το outcast το μόνο κακό που είχε ήταν πως εξελισσόταν σε πολύ αργό ρυθμό , όλα τα άλλα ήταν κομπλέ με αποκορύφωση τα 2-3 τελευταία επεισόδια που η σειρά πήρε την σωστή πορεία της όπως και να έχει , δες τη και βγάλε δικό σου συμπέρασμα
W0zzAp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Το ειδα το 1ο επεισοδιο αφου μου αρεσει τρελα η ταινια και δεν ενθουσιαστικα πολυ.Μου φανηκε οτι μπηκε καπως ξαφνικα απο πλευρας στορυ,επισης δεν μου αρεσει καθολου που εβαλαν jump scares(και ας ηταν λιγα) δεν χρειαζονται ελπιζω να μην υπαρχουν στα επομενα.Νομιζω οτι ο σκηνοθετης θα προσπαθησει να φτιαξει ανατριχιαστηκα σκηνικα εξορκισμου(δηλαδη υπερβολες)και καπου θα το χασει,ελπιζω να βγω λαθος.Την Geena Davis την εχω ακομα στο μυαλο μου εμφανισιακα απο ταινιες δεκαετιας 80-90 και προφανως δινει και καποιο κυρος στην σειρα.Μου αρεσουν παντως οι ηθοποιοι στους ρολους των ιερεων.Αναμενω τα επομενα επεισοδια. Οι κριτικες ειναι σχετικα καλες στα γνωστα site https://www.rottentomatoes.com/tv/the_exorcist/s01/ http://www.metacritic.com/tv/the-exorcist-2016 1
Chrysostomos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μου άρεσε. Μπαίνει βέβαια με την μία στο ψητό,αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Περιμένω ανάλογη συνέχεια. 1
Vapir Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μου άρεσε που μπήκε με τη μια στο ψητό , γιατι το outcast πχ που το πήγαινε αργά και βασανιστικά άρχισε κάποια στιγμή να με κουράζει
totalius Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Απλά καλο το pilot. Σενάριο:6 Σκηνοθεσία:6 Ερμηνείες:8 Εφε:7 Μουσική:10(λόγω της μουσικής στο τέλος) Έχω δει βέβαια πεντεξι φορές τον εξορκιστη τη ταινία κ γι'αυτό ίσως να μη μου έκαναν εντύπωση πολλά από αυτά που είδα.
Chrysostomos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μου άρεσε που μπήκε με τη μια στο ψητό , γιατι το outcast πχ που το πήγαινε αργά και βασανιστικά άρχισε κάποια στιγμή να με κουράζει δεν είναι κακό,απλά σκέφτομαι μην το πάνε σε υπερβολές μετά,λόγο αμεσότητας,ή κάνει κοιλιά πάνω στο καλό ξέρω γω... 1
Tzini_Gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Subs για το 2ο επεισοδιο http://www.small-industry.com/download-s6d4597e56c.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα