Προς το περιεχόμενο

Hybrid vs Ssd vs Hdd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,οπως λεω και στον τιτλο θελω να μου πειτε αν γινεται οσο πιο απλα τη διαφορα που εχουν αυτα τα 3.Προσφατα αγορασα ενα λαπτοπ της Dell https://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i7559-12623RED-Generation-GeForce/dp/B015PYZ186/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1474732141&sr=1-2&keywords=dell+inspiron+7559&refinements=p_n_feature_four_browse-bin%3A2289793011 το οποιο ειναι hybrid,πιστευετε πως ηταν καλυτερο να ειχα παρει απλο hdd και να προσθετα μετα ssd?

Δημοσ.

hybrid μπορει να εννοει οτι εχει hdd + μικρου μεγεθους ssd για cache

Η αληθεια ειναι οτι υπηρχαν hybrid δισκοι που ενσωματωναν εναν μικρο ssd μεσα τους..οπου εκει αποθηκευονταν τα πιο συχνα χρησιμοποιουμενα δεδομενα..για ταχυτητα.

Δεν ξερω αν περπατησαν πολυ αυτοι οι δισκοι...

Εχω την εντυπωση οτι πλεον οταν λενε hybrid - ειδικα σε φορητα - εννοουν αυτο που εγραψα παραπανω..συνδυασμο 2 δισκων...

Τσεκαρε τα specs για σιγουρια.

Δημοσ.

hybrid μπορει να εννοει οτι εχει hdd + μικρου μεγεθους ssd για cache

Η αληθεια ειναι οτι υπηρχαν hybrid δισκοι που ενσωματωναν εναν μικρο ssd μεσα τους..οπου εκει αποθηκευονταν τα πιο συχνα χρησιμοποιουμενα δεδομενα..για ταχυτητα.

Ναι αυτό είναι .

Το να πας από SSHD σε απλό σκληρό δίσκο (HDD) δεν αξίζει  .Η καλύτερη αναβάθμιση από άποψη ταχύτητας είτε εχεις HDD ειτε SSHD είναι να πας σε SSD

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι .

Το να πας από SSHD σε απλό σκληρό δίσκο (HDD) δεν αξίζει  .Η καλύτερη αναβάθμιση από άποψη ταχύτητας είτε εχεις HDD ειτε SSHD είναι να πας σε SSD

Και ο SSHD χάλια είναι. 

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια εννοω πως εχω παρει λαπτοπ με sshd για να μη παρω απλο hdd αξιζε ο ssd για τη διαφορα ταχυχητας για παραπανω λεφτα?

Δημοσ.

Και ο SSHD χάλια είναι. 

Με τον απλό hdd πάντως έχει διαφορά, μικρή αλλά εχει .

Ναι ρε παιδια εννοω πως εχω παρει λαπτοπ με sshd για να μη παρω απλο hdd αξιζε ο ssd για τη διαφορα ταχυχητας για παραπανω λεφτα?

Εάν δεν είχες πρόβλημα χωρητικότητας (να θέλεις πολλά gb) ναι αξίζει ο ssd , αλλά δεν υπάρχει θέμα και τώρα μπορείς να βάλεις ssd .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...