nocturne Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παίδες,μόλις εγκατέστησα έναν δεύτερο ssd στο pc μου (samsung 850 pro) ενω στην διαχείρηση συσκευών εμφανίζεται κανονικά κ γράφει οτι λειτουργεί κανονικά, όταν πάω στον υπολογιστή μου εκει φαίνονται οι άλλοι δίσκοι ( c,d ) τον νέο μου δίσκο δεν τον εμφανίζει, πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω που αγνοώ ? γνωρίζετε κάτι? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά
jimakos234 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παίδες,μόλις εγκατέστησα έναν δεύτερο ssd στο pc μου (samsung 850 pro) ενω στην διαχείρηση συσκευών εμφανίζεται κανονικά κ γράφει οτι λειτουργεί κανονικά, όταν πάω στον υπολογιστή μου εκει φαίνονται οι άλλοι δίσκοι ( c,d ) τον νέο μου δίσκο δεν τον εμφανίζει, πρέπει να κάνω κάτι παραπάνω που αγνοώ ? γνωρίζετε κάτι? Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά Διαχειριση δισκων, (diskpart), κανε assign a letter
Sheogorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μπας και έχεις 4 SATA devices και είναι γυρισμένο το bios σε IDE? Βάλε Achi και θα σου επιτρέψει πάνω απο 4 συσκευές. Το γράφει πάνω.
BlueBlood7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Στο Disk Management στον εμφανίζει? Αν ναι τότε του δίνει ένα γράμμα
nocturne Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 στην διαχείρηση δίσκων μου τον δείχνει σαν δισκο 0 που δεν έχει εκχωρηθεί τι να κάνω? Μπας και έχεις 4 SATA devices και είναι γυρισμένο το bios σε IDE? Βάλε Achi και θα σου επιτρέψει πάνω απο 4 συσκευές. Το γράφει πάνω. με τον καινουργιο ssd που τοποθέτησα έχω 4 ναι cd,rom- 2ssd, 1hdd λες να είναι αυτο? στην διαχείρηση δίσκων μου τον δείχνει σαν δισκο 0 που δεν έχει εκχωρηθεί τι να κάνω? με τον καινουργιο ssd που τοποθέτησα έχω 4 ναι cd,rom- 2ssd, 1hdd λες να είναι αυτο? εγινε παιδια εμφανίστηκε επιτέλους σας ευχαριστώ πάρα πολυ για την άμεση βοηθεια σας!!!!!!!! έπρεπε να τον καταχωρήσω με 'ενα γράμμα απλα το παραθυρο είχε πεταχτει κάτω κ δεν το είχα πάρει χαμπάρι κ πάλι ευχαριστώ πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα