Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω νεο desktop. Εχουν περασει χρόνια απο την τελευταια συνθεση μου και οι γνώσεις μου είναι λιγο outdated. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να  φτιάξω κατι για να με κρατησει 2 χρονια.

Ποσό που διαθέτουμε : Γυρω στα 1000 Ευρω

Χρήση υπολογιστή : Gaming, Movies, Microsoft Office & βασικα πραγματα σε Photoshop 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη : Ναι θελω. Έχω μια 21 LG απο την προηγούμενη σύνθεση που που θα παει για δέυτερη οθόνη τώρα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Ναι αλλα βασικά/φθηνά πράγματα. Θα τα αναβαθμίσω εν καιρο.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος) Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Προτιμω απο ενα μαγαζι

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να συναρμολογηθει απο το μαγαζι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Οχι

Ευχαριστω για τις προτάσεις και βοήθεια.

Δημοσ.

post-182716-0-44270700-1474727247_thumb.jpg

1)Απο άλλο μαγαζί εννοείται θα σου βγεί κατα πολύ φθηνότερα.

2)Σου επαρκεί και o ι3 6100 αλλα είπες γύρω στα 1000.

3)Πενταετία το ελάχιστο, με την μόνη αναβάθμιση που θα χρειαστεί, μία επιπλέον ίδια 8άρα μνήμη.

4)Άν τα παιχνίδια που παίζεις είναι τύπου lol cs go δεν χρειάζεσαι καθόλου κάρτα γραφικών ή σε καλύπτει μία του τύπου http://www.e-shop.gr/ypologistes-kartes-grafikon-gpu-rx-460-list?table=PER&category=%CA%C1%D1%D4%C1+%C3%D1%C1%D6%C9%CA%D9%CD&filter-13610=1

Δημοσ.

+1 για του radiohead.

Ωστόσο θα έκανα κάποιες αλλαγές. Μητρική την Asrock B150M Pro4, OCZ Trion 150 240GB, την LG 22MP68VQ και αν γίνεται η GPU από άλλο κατάστημα, ώστε να μαζευτεί λίγο το ποσό.

(Είμαι από κινητό και δεν μπορώ να δώσω link.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...