RigasGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα, Γινεται να στειλω απο τον σταθερο υπολογιστη σε Smart TV το σημα με WiFi Εχω 2 μηχανηματα με 6700Κ και 4790Κ και οπως λεει η Intel εχουν την επιλογη αποστολης σηματος αλλα μονο με την 4600 και την 530 καρτα γραφικων. Εγω θελω απο τις καρτες Wifi που εχουν οι μητρικες να πηγαινει στην TV ασυρματα. Για τον υπολοιπο ελεγχο mouse + keyboard εχω MX Master Logitech και K360 Logitech.
Sheogorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Με wireless hdmi είχε κάνει πατέντα η galaxy παλιά (gtx 460/560) δες αν έχει αντάπτορα.
RigasGR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σου συνονοματε, δηλαδη θελει 2 ανταπτορες? Η μονο στην καρτα απο την εξοδο και κανει connect την TV, αλλα πως μεσω προγραμματος λογικα.
Sheogorath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Θα βλέπουν λογικά απλό HDMI, δεν θέλει πρόγραμμα. Πχ εδώ είχε και ένα αντάπτορα που τον έβαζες στην οθόνη και συνδεόταν ασύρματα. Δες αν έχει τίποτα τέτοιο, να το πάρεις ξεχωριστό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα