Liam Lawrence Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Εκανα φορματ το Lenovo G50-30 μου και περασα τα Win7 64-bit Ultimate...Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ηχο μεσα στα παιχνιδια..ενω κανονικα εχω και για βιντεακια,mp3 κτλ κτλ...περασα και την Nvidia(Καρτα γραφικων μου) και τα του Λαπτοπ(intel) και τους Drivers για τον ηχο...Ti παιζει;
kcostas7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Καλημερα, εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα, εβαλα WIndows 7 64b στο Laptop μου asus f552c και δν μπορω να βρω 2 drivers ουτε στην σελιδα της asus. Αν μπορειτε να βοηθησετε..Ψαχνω:ελεγκτη απλων επικοινωνιων PCI Και ελεγκτη βιντεο 3d
micos000 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Εκανα φορματ το Lenovo G50-30 μου και περασα τα Win7 64-bit Ultimate...Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ηχο μεσα στα παιχνιδια..ενω κανονικα εχω και για βιντεακια,mp3 κτλ κτλ...περασα και την Nvidia(Καρτα γραφικων μου) και τα του Λαπτοπ(intel) και τους Drivers για τον ηχο...Ti παιζει; Αν πας στις ρυθμίσεις ενός παιχνιδιού και δεις στις ρυθμίσεις audio μπορεί να έχει επιλογή ποια κάρτα να χρησιμοποιεί. Μάλλον με τους drivers για την nvidia ενεργοποιήθηκε και η κάρτα ήχου για το hdmi και κάπως μπήκε σαν default σε κάποια κατηγορία. Έλεγξε και στις ρυθμίσεις ήχου των windows (δεξί κλικ στην ένταση->Συσκευές αναπαραγωγής) αν είναι η κάρτα ήχου σου σαν προεπιλεγμένη συσκευή (όχι επικοινωνίας). Καλημερα, εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα, εβαλα WIndows 7 64b στο Laptop μου asus f552c και δν μπορω να βρω 2 drivers ουτε στην σελιδα της asus. Αν μπορειτε να βοηθησετε..Ψαχνω: ελεγκτη απλων επικοινωνιων PCI Και ελεγκτη βιντεο 3d Όσο και να θέλω να σε βοηθήσω δεν θα το κάνω. Να ανοίξεις δικό σου thread γιατί αλλιώς θα μπλέξουμε τα μπούτια μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα