slk200gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 μεγαλε πραγματι παιζει ετσι αλlα τωρα υπαρχει αλλο ενα θεματακι ,δεν μπορω να ορισω οι φωτογραφιες να πηγαινουν στο φακελο synology απο την καμερα,αυτα πανε χυμα στην sd καρτα(δεν μου αρεσε ουτως η αλλως αυτο),και απο εκει τα εβαζα στα διαφορα φεκελακια(οικογενεια,δουλεια κτλ),οκ μετακινησα καποιο αλπουμ στπ synology οπου πραγματι κανει συχρονισμο απλα τωρα δεν μου εμφανιζει τις φωτο στην συλογη η στο google photo ,δηλαδη αν μεταφερω τις φωτο στο συνολογυ δενθα μπορω να τις βλεπω απο το τηλεφωνο,σωστα η ειναι αλλιως σε σενα?
slk200gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 εχει ενα προγραμμα για το android πολυ ευκολο,λειτουργει οπως το synology στο pc ομως kai εκει σκαλωνω στο login ,ειναι το foldersync,απλα βαζω λογαριασμο webdav(αυτο δεν πρεπει να βαλω?) και μετα στο login δεν με συνδεει ουτε στο εσωτερικο ποσο μαλλον σο εξωτερικο δικτυο,τα εχω φτυσει με αυτην την ιστορια ,τολμω να πω οτι ακομα και οι γυναικες ειναι πιο aploikew απο το synology
nik5163 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχώς και σε μένα τις πάει στο DCIM αποκλειστικά. Κάποια λύση θα υπάρχει... 1
slk200gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 αν θελεις δοκιμασ αυτο που ειπα ισως βγει μια ακρη δεν εχει περιορισμους ποιους φακελους να συχρονισει και ειναι πραγματικα απλο
nik5163 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είμαι και πολύ της φωτογραφίας οπότε δεν με ενδιαφέρει ο συγχρονισμός τους. Επίσης δεν είναι και τόσο πολύπλοκο το synology (όπως και κάθε NAS). Από ότι καταλαβαίνω με τη λίγη εμπειρία που έχω είναι ότι το 99% των προβλημάτων προέρχεται από λάθος authorities. Αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να μάθει κάποιος linux!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα