slk200gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 μετά απο έναν μήνα που πηρα το synology παιδεύομαι ακομα να το στήσω ,πλέον έχει σταματήσει το μυαλό μου όποτε χρειάζομαι την βοήθεια του κοινού .Εχω ενα iPad και θελω να κρατήσω backup τις φωτογραφίες μου ,εχω κατεβάσει το cloud station ,οριζω που θελω να πάνε να αποθηκευτούν ,ειμαι εδω Πατάω πανω στο iPad και μου βγαίνει αυτο Φτάνω εδω Και τωρα θελω να μου αποθηκεύσει το album αντί αυτού με πηγαίνει στις φωτογραφίες και μου δίνει επιλογή ποιες φωτό θελω να αποθηκευσω,τι κάνω λάθος ?
Καϊάφας Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Θα στησεις το Bittorent Sync για να κανεις αυτοματο sync μεσω τοπικου δικτυου αλλα και μεσω internet τους φακελους σου στο Ipad κατευθειαν στο Synology, υπαρχει και για Ipad και για Synology.
slk200gr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Θα στησεις το Bittorent Sync για να κανεις αυτοματο sync μεσω τοπικου δικτυου αλλα και μεσω internet τους φακελους σου στο Ipad κατευθειαν στο Synology, υπαρχει και για Ipad και για Synology. δυστθχος δεν το υποστηριζει πλεον το synology ουτε χειροκινηρη εγκατασταση επιτρεπει
Καϊάφας Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 δυστθχος δεν το υποστηριζει πλεον το synology ουτε χειροκινηρη εγκατασταση επιτρεπει https://help.getsync.com/hc/en-us/articles/206664850-Synology 1
nik5163 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 μετά απο έναν μήνα που πηρα το synology παιδεύομαι ακομα να το στήσω ,πλέον έχει σταματήσει το μυαλό μου όποτε χρειάζομαι την βοήθεια του κοινού .Εχω ενα iPad και θελω να κρατήσω backup τις φωτογραφίες μου ,εχω κατεβάσει το cloud station ,οριζω που θελω να πάνε να αποθηκευτούν ,ειμαι εδω image.png Πατάω πανω στο iPad και μου βγαίνει αυτο image.png Φτάνω εδω image.png Και τωρα θελω να μου αποθηκεύσει το album αντί αυτού με πηγαίνει στις φωτογραφίες και μου δίνει επιλογή ποιες φωτό θελω να αποθηκευσω,τι κάνω λάθος ? Διόρθωσέ με αν δεν κατάλαβα καλά. Θέλεις να γίνεται συγχρονισμός του ipad με το synology. Εγκαθιστάς στο synology το cloudstation. Εγκαθιστάς στο ipad το synology cloud station drive (cs drive) Από το ipad τρέχεις το cs drive και πατάς "create", επιλέγεις πατώντας advanced τα folder του ipad & synology που θέλεις να συγχρονίζονται και επιλέγεις "two way" sync mode. Αν στο synology δεν σου εμφανίζει το folder που θέλεις να συγχρονίσεις πρέπει να μπεις στο cloudstation > settings > επιλέγεις το folder που θέλεις και πατάς enable. Υπόψη το πρόγραμμα σου δίνει επιλογές two way sync ή από το synology προς το ipad, όχι το αντίθετο.
slk200gr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστωφιλε μου ,θα το δοκιμάσω ζ,και το πριν δοκίμασα αλλα δεν μου βγαίνει ,report σε λίγο ,εχω γονατίσει με αυτο το προγραμμα Νοιώθω πολυ ηλίθιος
nik5163 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Παρακαλώ, δεν υπάρχει θέμα, όλοι ρωτάμε και μαθαίνουμε εδώ μέσα. Άλλωστε γι αυτό συμμετέχουμε σε τεχνολογικό φόρουμ...
slk200gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Διόρθωσέ με αν δεν κατάλαβα καλά. Θέλεις να γίνεται συγχρονισμός του ipad με το synology. Εγκαθιστάς στο synology το cloudstation. ok ayto Εγκαθιστάς στο ipad το synology cloud station drive (cs drive) ok ayto Από το ipad τρέχεις το cs drive και πατάς "create", επιλέγεις πατώντας advanced τα folder του ipad & synology που θέλεις να συγχρονίζονται και επιλέγεις "two way" sync mode. εδω βρισκω τον φακελο που εχω δημιουργσησει στο synolgy αλλα πουθενα δεν με ρωταει τι θελω να συγχρονισω (τις φωτο βασικα θελω και αν γινεται τα album) επισης πουθενα δεν μου εχει two way sync mode βεβαια μου βγαζει τι κανει sync (δες φωτο ) ,υποτιθεται οτι δουλευει αλλα και παλι δεν ανεβαζει τιποτα Αν στο synology δεν σου εμφανίζει το folder που θέλεις να συγχρονίσεις πρέπει να μπεις στο cloudstation > settings > επιλέγεις το folder που θέλεις και πατάς enable. ok ayto Υπόψη το πρόγραμμα σου δίνει επιλογές two way sync ή από το synology προς το ipad, όχι το αντίθετο. Ξέχασα την φωτό
nik5163 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Στην εικόνα, στο φόντο φαίνεται ένα +. Αν το πατήσεις σε ρωτάει για τα folders που θέλεις να συγχρονίσεις; (επίσης όταν επιλέγεις folder δεν μπαίνεις μέσα σ' αυτό αλλά του κάνεις tick στο όνομά του). Σε android tablet που κάνω sync με ρωτάει πρώτα το folder του synology και μετά του tablet.
slk200gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Στην εικόνα, στο φόντο φαίνεται ένα +. Αν το πατήσεις σε ρωτάει για τα folders που θέλεις να συγχρονίσεις; (επίσης όταν επιλέγεις folder δεν μπαίνεις μέσα σ' αυτό αλλά του κάνεις tick στο όνομά του). Σε android tablet που κάνω sync με ρωτάει πρώτα το folder του synology και μετά του tablet. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου ,εχω πατησει πολλες φορες το + αλλα κατι αλλο με βγαζει ,δεν θυμαμαι τωρα θα το δω το βραδυ και θα σου πω,μια που συγχρονιζεις σε androit να σε ρωτησω το 2 προβλημα μου. Εκει εκανα οτι μου ειπες και δουλευει κανονικα ,το μονο θεμα τωρα ειναι οτι εχω το s7edge οπου τις φωτογραφιες τι αποθηκευω στην sd karta και μου βγαζει αυτο το μηνημα εδω τι κανουμε?οτι ορισω απο την εσωτερικη μνημη τα συγχρονιζει κανονικα την καρτα μνημης δεν μπορουμε?
nik5163 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Να το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι γιατί δεν μου λειτουργεί το wake on lan (κάτι θα έχω ρυθμίσει λάθος). 1
nik5163 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω μόνο στο κινητό αλλά αφού είναι android θα δουλεύει το ίδιο είτε κινητό είτε tablet.
slk200gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Στην εικόνα, στο φόντο φαίνεται ένα +. Αν το πατήσεις σε ρωτάει για τα folders που θέλεις να συγχρονίσεις; (επίσης όταν επιλέγεις folder δεν μπαίνεις μέσα σ' αυτό αλλά του κάνεις tick στο όνομά του). Σε android tablet που κάνω sync με ρωτάει πρώτα το folder του synology και μετά του tablet. μαλλον και εδω κατι εκανα ,φαινεται να συγχρονιζει σωστα,μενει τωρα πως θα κανω να συγχρονισει και την sd καρτα απο edge
nik5163 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω φιλε slk200gr λυθηκε το προβλημα! Σε εξωτερικες καρτες σε android πρεπει τα αρχεια να μεταφερθουν σε ενα folder (πχ .../photos/) στο folder sdcard/android/data/com.synology.dscloud/files/photos οπου το photos το αντικαθιστας με το δικο σου folder. Το δοκιμασα ετσι και δουλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα