Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είχα διάφορα parts πεταμένα εδώ και εκεί και είπα να τα εννώσω να χτίσω ενα desktop, δεν είμαι σίγουρος οτι λειτουργούν ολα.

Τα έβαλα ολα απλα ή mobo δεν δέχεται την μπαταρία εχει σπάσει το ποδαράκι και την πετάει.

Πατάω το power ανάβει λαμπάκι στην mobo το τροφοδοτικό είναι καινούργιο.

Στροφάρει η ψύκτρα της cpu αλλά δεν έχω εικόνα, βάζω και κάρτα γραφικών καινούργια και αυτή μήπως κάηκε η θύρα απο την μητρική αλλά και πάλι τίποτα.

Ερώτηση οταν έβαλα τον επεξεργαστή τα πινάκια που έχει η μητρική για να μπει η cpu ηταν λίγο στραβά κάποια, αυτό ηταν ικανό να κάψει τον επεξεραστή εαν λειτουργούσε?

Το οτι δεν έχω εικόνα μπορεί να είναι απο καμένο επεξεργαστή?

Τα κομμάτια είναι

--μητρική

--cpu

--ram

Η κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό είναι καινούργια και σίγουρα δουλεύουν. 

Δημοσ.

Τα πείραξα λίγο και η ψύκτρα παίρνει μπρός αλλά εικόνα δεν δίνει, έβγαλα την cpu το έβαλ μπροστά και δεν έκανε τίποτα, άρα η cpu ζει υποθέτω.

Απο θύρε η μητρική καλά τα πάει γτ οταν βάζω είτε την dvi είτε την hdmi μου την εμφανίζει στην τηλεόραση οτι η θύρα είναι επιλέξιμη εαν για παράδειγμα δεν βάλω την hdmi στο pc στην τηλεόραση δεν μου φέρνει την hdmi, άρα παίρνει ρεύμα.

Απλά εαν είνια θέμα μητρικής οκ να αγοράσω μια αλλιώς μην μπω στον κόπο και στα έξοδα.

Απλά η cpu είναι i7 και είναι κρίμα να την πετάξω έτσι.

HDD δεν έχω συνδέσει νομίζω πως δεν παίζει ρόλο στο εαν θα δώσει εικόνα, η ram δεν θυμάμαι εαν είναι απαραίτητη για εικόνα

Δημοσ.

Αν δεν εχεις καθολου μνημη τοτε παιζει ρολο. Αν δεν εχεις καν σκληρο δισκο τοτε θα σου εμφανισει 1 μηνυμα το τυπου "Νο bootable medium found. System halted" Δηλαδη το συστημα σταματαει γιατι δεν βρικε κατι να φορτωσει OS.

Δημοσ.

Θα στειλω σε λιγο τα parts. Δεν εχω και αλλο pc προς το παρον να δω τις μνημες εαν παιζουν. Χμ..

Την ψυκτρα την εχω βαλει απλα επανω στην cpu εαν την κουμπωσω στην μητρικη με τα κλιπς αναβουν λιγο τα ανεμιστηρια και σβηνουν. Φυσικα εχω βαλει παστα αναμεσα.

Δημοσ.

Θα στειλω σε λιγο τα parts. Δεν εχω και αλλο pc προς το παρον να δω τις μνημες εαν παιζουν. Χμ..

Την ψυκτρα την εχω βαλει απλα επανω στην cpu εαν την κουμπωσω στην μητρικη με τα κλιπς αναβουν λιγο τα ανεμιστηρια και σβηνουν. Φυσικα εχω βαλει παστα αναμεσα.

Αυτο σημαινει οτι με την πιεση στον cpu καποια πινακια βραχυκυκλωνουν και δεν ανοιγει. Τσεκαρε τα και αν μπορεις ισιωσε τα!
  • Like 1
Δημοσ.

Προσπαθησα αλλα για να στροφαρει η ψυκτρα δεν θα ηταν οκ? Γιατι μετα τα πειραξα ξανα και η ψυκτρα δεν γυριζε καν.

Τωρα παιρνει μπρος και γυριζει η ψυκτρα εικονα δεν μ δινει μηπως ειναι κ οι μνημες..

Δημοσ.

Mobo: Asus HB1M-E

CPU: i5 4ης γενιάς (ι5 ηταν τελικά οχι i7 και δεν είμαι σπίτι τώρα να θυμηθώ το μοντέλο ηταν i5 44**)

Ψύκτρα: την βασική της intel.

Ram: 4gb DDR3 kingstom / 2gb DDR3 kingstom

Δημοσ.

Τα πείραξα λίγο και η ψύκτρα παίρνει μπρός αλλά εικόνα δεν δίνει, έβγαλα την cpu το έβαλ μπροστά και δεν έκανε τίποτα, άρα η cpu ζει υποθέτω.

Απο θύρε η μητρική καλά τα πάει γτ οταν βάζω είτε την dvi είτε την hdmi μου την εμφανίζει στην τηλεόραση οτι η θύρα είναι επιλέξιμη εαν για παράδειγμα δεν βάλω την hdmi στο pc στην τηλεόραση δεν μου φέρνει την hdmi, άρα παίρνει ρεύμα.

Απλά εαν είνια θέμα μητρικής οκ να αγοράσω μια αλλιώς μην μπω στον κόπο και στα έξοδα.

Απλά η cpu είναι i7 και είναι κρίμα να την πετάξω έτσι.

HDD δεν έχω συνδέσει νομίζω πως δεν παίζει ρόλο στο εαν θα δώσει εικόνα, η ram δεν θυμάμαι εαν είναι απαραίτητη για εικόνα

Πόσο λίγο τα πείραξες? Αυτή η δουλειά θέλει σωστό μεγεθυντικό φακό οι οποίοι είναι είτε κεφαλής, είτε σε στυλ γυαλιων είτε επιτραπέζιος με φως .

http://www.skroutz.gr/c/762/diafora-analosima-grafeiou.html?keyphrase=%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%82

http://www.skroutz.gr/c/762/diafora-analosima-grafeiou.html?keyphrase=%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%82+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BF%CF%82

Επίσης και μια τσιμπήδα για να ισιώσεις τα τραβωμένα pins σιγά σιγά με πολύ προσοχή και ας πάρει κα ώρες και αυτό γιατί αν σπάσει δεν υπάρχει επιστροφή.

Δημοσ.

Χμ. Οκ παμε για μητρικη λοιπον..:-)

Τουλαχιστον να λειτουργει ο επεξεργαστης..

Θα τον παω εξω να τον τσεκαρουν κ εαν παζει αγοραζω μητρικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...