Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα τα χιλιόμετρα που κάνεις .. δεν θέλει συντήρηση κάθε μήνα . Πολύ μπακάλικα κανένα 30ευρω για βενζίνη τον μήνα , 60 ευρω το εξάμηνο για ασφάλεια και κανένα 50 για το απλό service ( μπούζι , λάδια , τακάκια κτλπ ) τον χρονο .

Δημοσ.

μαξ 100 ευρω η αφαλεια τον χρονο/22 ευρω τα τελη/η βενζινη ειναι αναλογος ποσα χλμ κανεις.σερβις τα λαδια του 10 ευρο καθε 2.500 χλμ για να εισαι οκ και να μην εχεις θεμα στο μελλον.καθε 5.000 περιπου εγω εκανα βαλβιδες μπουζι λαδια κανα 60ρι μου επερνε ο μαστορας.αν εχεις φιλο που ξερει απο αυτα τα κανει με ενα φραπε πχ.

τα λαδια τα αλλαζεις και μονος σου δεν ειναι τοσο τραγικο.

Δημοσ.

Για παπί 125cc δίνω 95€ τον χρόνο για ασφάλεια(Αν ψάξεις μπορεί να βρείς και με 70-80)+22-25€ τέλη.

Βενζίνη με γεμάτο ντεπόζιτο κάπου στα 4-4,5€,βγάζεις άνετα 100 χμ,μπορεί και 120χμ,εξαρτάται πως οδηγείς.

Λάδια κάθε 2000-2500 χμ.Φερμουίτ πίσω και τακάκια μπροστά κάθε 3000-4000 χμ(Εξαρτάται πως οδηγείς).Είναι φθηνά αυτά,ειδικά τα πίσω.Περίπου 5€ για πίσω αλλά παίρνουν 10€ για να στα αλλάξουν(Τιμή μαζί με τα φερμουίτ).

Λάδια αγοράζω 1 τετράλιτρο (καλά) και τα αλλάζω μόνος μου.Οπότε έχω και για συμπλήρωμα.Στα συνεργεία βάζουν τα πιο φθηνά.Φερμουίτ και τακάκια το ίδιο,μόνος μου.

Αλυσίδογράναζα αλλάζονται αργά,μετά τις 30.000 χμ.Με 50€ έβαλα γνήσια μαζί με την εργασία.Μπουκάλες πίσω κάπου στα 15.000 χμ(Ανάλογα το βάρος σου και αν παίρνεις δικάβαλο συχνά και πόσο βαρύς είναι ο δεύτερος).Βρίσκεις μπουκάλες απο 30€.

Μετά τα 40.000 χμ υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς δίσκους η σιαγόνες συμπλέκτη απο φυσιολογική φθορά.Εγώ άλλαξα σιαγόνες στα 45.000 χμ γιατί δεν τράβαγε,κόστος με εργασία 60€.

Αν τα προσθέσεις όλα αυτά και τα διαιρέσεις δια 12 βγάζεις το μηνιαίο κόστος.Δεν υπάρχει πιο οικονομικό μεταφορικό μέσον απο το παπί.

Δημοσ.

Για παπί 125cc δίνω 95€ τον χρόνο για ασφάλεια(Αν ψάξεις μπορεί να βρείς και με 70-80)+22-25€ τέλη.

Βενζίνη με γεμάτο ντεπόζιτο κάπου στα 4-4,5€,βγάζεις άνετα 100 χμ,μπορεί και 120χμ,εξαρτάται πως οδηγείς.

Λάδια κάθε 2000-2500 χμ.Φερμουίτ πίσω και τακάκια μπροστά κάθε 3000-4000 χμ(Εξαρτάται πως οδηγείς).Είναι φθηνά αυτά,ειδικά τα πίσω.Περίπου 5€ για πίσω αλλά παίρνουν 10€ για να στα αλλάξουν(Τιμή μαζί με τα φερμουίτ).

Λάδια αγοράζω 1 τετράλιτρο (καλά) και τα αλλάζω μόνος μου.Οπότε έχω και για συμπλήρωμα.Στα συνεργεία βάζουν τα πιο φθηνά.Φερμουίτ και τακάκια το ίδιο,μόνος μου.

Αλυσίδογράναζα αλλάζονται αργά,μετά τις 30.000 χμ.Με 50€ έβαλα γνήσια μαζί με την εργασία.Μπουκάλες πίσω κάπου στα 15.000 χμ(Ανάλογα το βάρος σου και αν παίρνεις δικάβαλο συχνά και πόσο βαρύς είναι ο δεύτερος).Βρίσκεις μπουκάλες απο 30€.

Μετά τα 40.000 χμ υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς δίσκους η σιαγόνες συμπλέκτη απο φυσιολογική φθορά.Εγώ άλλαξα σιαγόνες στα 45.000 χμ γιατί δεν τράβαγε,κόστος με εργασία 60€.

Αν τα προσθέσεις όλα αυτά και τα διαιρέσεις δια 12 βγάζεις το μηνιαίο κόστος.Δεν υπάρχει πιο οικονομικό μεταφορικό μέσον απο το παπί.

Λάστιχα μπουζί ξέχασες ..

Δημοσ.

Λάστιχα μπουζί ξέχασες ..

Λάστιχα 35-40€ το καθένα με τοποθέτηση.Ποτέ δεν υπολόγισα πόσα χιλιόμετρα μου έβγαζαν.Χρειάζονται όμως αλλαγή κάθε χρόνο γιατί ξεραίνονται και ας μην έχουν κάνει χμ.Τα κρατάς και παραπάνω αλλά δεν θα έχουν το ίδιο κράτημα.

Μπουζί κάθε 5-6000 χμ  5-8€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...