Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω μια μεγαλη συλλογη απο αυθεντικα CD, κυριως hardcore/punk, την οποια θελω να μεταφερω σε mp3.

θελω ομως να ειναι η διαδικασια οσο πιο αυτοματοποιημενη και γρηγορη, κυριως στην οργανωση των mp3 μεσα στον hdd.

Δηλαδη βαζω ενα cd για audio ripping, θελω το software να φτιαξει αυτοματα το album folder, να βαλει σε καθε track τον σωστο του τιτλο, να δημιουργησει ενα cue file με ολα τα tracks, και αν ειναι δυνατον να κατεβασει και το album cover του απο το internet.

διαφορετικα αν ειναι για καθε cd να τα κανω ολα χειροκινητα, δεν προκειται να τελειωσω ποτε.

Υπαρχει καποιο καλο προγραμμα, δωρεαν η μη,  που μπορει να κανει ολα τα παραπανω, η εστω καποια αυτα; κυριως την δημιουργια album folder/track titles θελω. 

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Για σωστό audio extraction θα εμπιστευόμουν μόνο το Exact Audio Copy, Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά νομίζω ότι κάνει αυτά που θέλεις. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η σωστή μεταφορά στον δίσκο, χωρίς σφάλματα -ή με επιτυχή διόρθωση αυτών-, και σε αυτόν τον τομέα το EAC είναι ίσως το καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.

ναι το ξερω το EAC, το χρησιμοποιουσα παλιοτερα αλλα εχει κατι χρονια να ανανεωθει και νομιζω δεν ειναι τοσο καλο στην οργανωση των folders. 

iTunes

:eek:

Δημοσ.

ναι το ξερω το EAC, το χρησιμοποιουσα παλιοτερα αλλα εχει κατι χρονια να ανανεωθει και νομιζω δεν ειναι τοσο καλο στην οργανωση των folders. 

:eek:

?

Δημοσ.

ναι μωρε, ξερω, αλλα το ηχοσυστημα μου δεν ειναι αρκετα ποιοτικο για να δικαιολογηθει ο χωρος που θα φαει το flac. δεν προκειται να καταλαβω την διαφορα στον ηχο αναμεσα στα δυο φορματ.

ουτως η αλλως τα CD θα παραμεινουν, αργοτερα αν παρω κανενα πιο ακριβο ηχοσυστημα και κανα μεγαλο σκληρο, ισως τα ξαναμεταφερω σε flac.

Έχει βγει πολύ πρόσφατα νέα έκδοση (είχε χρόνια να ανανεωθεί). Πάντως ψάξ' το λίγο. Εναλλακτικά μπορείς να δεις το EZ CD Audio Converter.

ναι το κοιταω τωρα, οντως ανανεωθηκε προσφατα. χρησιμοποιουσα και το EZ CD επισης παλιοτερα. υπαρχει και το MediaMonkey, αλλα παραειναι πολυπλοκο.

τεσπα, μολις βρω χρονο θα τα τσεκαρω ολα αυτα. υπαρχουν και καποια LP που θελω να περασω σε mp3, οποτε πρεπει να κοιταξω πως θα το κανω και αυτο.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...