Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, δεν ξέρω αν ισχύει γενικά ή αν απλά συνέβη με εμένα, αλλά μόλις μετακόμισα σε ένα σπίτι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από εκεί που έμενα, έκανα αίτηση για triple play adsl με ΟΤΕ TV, και σήμερα το πρωί που ενεργοποιήθηκε μπαίνω στα στατιστικά του ρούτερ και βλέπω συγχρονισμό 24016/2015 και line attenuation 7dB. Λέω δεν είναι δυνατόν, το ΑΚ βρίσκεται τουλάχιστον 1 χιλιόμετρο μακριά, κάτι λάθος φαίνεται, ανοίγω αμέσως torrent και κατέβαζε με 2,7 ΜΒ/s. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι με συνδέσανε σε καμπίνα VDSL.  Μετά από τόσο βρίσιμο που έχω ρίξει στον ΟΤΕ τόσα χρόνια ξαφνικά με πιάσανε τύψεις :-D Ελπίζω μόνο να μην είναι κάποιο προσωρινό τους λάθος και μετά με ρίξουν πάλι.

Δημοσ.

Σίγουρα τα πραγματικά ειναι χαμηλότερα, αλλά το χαμηλό attenuation πως εξηγείται; Δεν είχα δεί ποτέ πάνω απο 12 mbps στο ακριβώς διπλανό σπίτι και το attenuation ήταν 25db

Δημοσ.

Εγώ πριν χρόνια επειδή ήμουν αρκετά κοντά στον κόμβο είχα 21000 περίπου. Παίζει να συνδέεται υπερβολικά κοντά η οπτική ίνα. Δεν νομίζω ότι μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά. Γιατί και ο θόρυβος είναι πολύ λίγος. 

Δημοσ.

Το 2 up ειναι εξωπραγματικο, σαν να εχεις annex m αλλα δεν εχεις!

Παιζει το νεο σπιτι να παιρνει απο αλλο καφαο που εχει αλλαχτει. Επισης πες μας τι εξοπλισμό σου εδωσαν, γιατι μαλλον πηρες vdsl modem, οποτε και εξηγουνται ολα

Δημοσ.

Ο οτε χρησημοποιεί όπου νομίζει (πχ ΟΤΕ τν) τις καμπίνες vdsl και για adsl προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες του, στην ουσία είναι σύνδεση vdsl με κόφτη στα 24.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτο και αν ειναι κωλοφαρδια!Τον συμφερει τον ΟΤΕ?

αν τιγκαρει η καμπινα θα αφαιρεσει τα ADSL για να βαλει VDSL?

προς το παρών ίσως τον συμφέρει αν αργότερα έχει θέμα με διαθεσιμότητα ίσως σου κάνει μια προσφορά για το πας σε 30 αρι έστω πχ με ίδια η παρόμοια τιμή αντί να σε βάλει adsl από αστικό κέντρο
Δημοσ.

vdsl από καμπίνα με κοφτη έχεις πάρει μονο ο οτε το κάνει αυτό το έχω ξανακούσει σου δίνει router vdsl και σε κλειδώνει σε full adsl ταχύτητα με 2.5 συνήθως upload με λίγα λόγια ένα 30ari πακέτο vdsl με κλειδωμένο το download σε ταχύτητα adsl.. έχει ακουστεί πως κάποια στιγμή θα δώσει το ok για τους υπολοιπους isp να μπορούν να δώσουν adsl από καμπίνα με μια μικρή διαφορα στο κόστος.. τώρα αν θα σε βγάλουν λόγο διαθεσιμότητας στο μέλλον χλομό δε νομίζω να θέλουν να σε κάνουν να αλλάξεις εταιρία και να τους δημιουργήσεις ένα σορό θέματα πολύ πιθανό όπως είπε ο Inuyasha να σου κάνουν καλή προσφορα για full vdsl30.. καλοδουλευτή φιλε μου :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...