Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με το παραπάνω βάζεις στην πρόταση του Σπύρου τον 6500, ή στη δική μου τον σκληρό. Απλά τα πράγματα μην τυραννιέσαι.

Χαχα, έχεις δίκιο η αλήθεια είναι οτι προσπαθώ να βρώ το καλύτερο value for money.

Την gpu σκέφτηκα να την προσθέσω για να έχω την ευχέρεια να παίξω ένα νορμαλ απαιτήσεων game σε περίπτωση που μου τη βαρέσει. Επίσης διάβασα οτι η gpu βοηθάει και στο video editing.  

Δημοσ.

Επίσης διάβασα οτι η gpu βοηθάει και στο video editing.  

Σου πρότεινα ήδη.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Κατέληξα τελικά σε αυτό το setup που είναι ότι μου πρότεινε ο radiohead, αλλά με τη μητρική του spiros, επειδή διάβασα mixed κριτικές για την gigabyte. Επίσης είπα να πάω στον 6500, αντί για 6400 διάβασα ότι αξίζει.

GPU θα βάλω μελλοντικά αν και εφόσον χρειαστεί. Επίσης για αρχή λέω να παίξω μόνο με SSD 240GB, και να βάλω HDD αργότερα.

Motherboard: Asus H110M-K Micro ATX LGA1151 Motherboard  (€58.00) 
Total: €431.50

(Τροφοδοτικό, θα πάρω το hamburg του radiohead, απλά δεν το είχε και έβαλα το αμέσως κοντινότερο στο pcpartpicker.)
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Κατέληξα τελικά σε αυτό το setup που είναι ότι μου πρότεινε ο radiohead, αλλά με τη μητρική του spiros, επειδή διάβασα mixed κριτικές για την gigabyte. Επίσης είπα να πάω στον 6500, αντί για 6400 διάβασα ότι αξίζει.

GPU θα βάλω μελλοντικά αν και εφόσον χρειαστεί. Επίσης για αρχή λέω να παίξω μόνο με SSD 240GB, και να βάλω HDD αργότερα.

Motherboard: Asus H110M-K Micro ATX LGA1151 Motherboard  (€58.00) 
Total: €431.50

(Τροφοδοτικό, θα πάρω το hamburg του radiohead, απλά δεν το είχε και έβαλα το αμέσως κοντινότερο στο pcpartpicker.)

Τσίμπα την όπως είσαι http://www.phablets.gr/product/motherboard-asus-h110m-a-90mb0p30-m0eay0--uni

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαχα το είδα απο κινητό, ήμουν έξω και τρελάθηκα.

Για αυτούς που δεν το πρόλαβαν, ήταν η asus μητρικη στα 38 ευρώ αν θυμάμαι καλά. 

Αυτό ήταν προσφορά, ή κάποιο τυπογραφικό?

Δημοσ.

Αυτό ήταν προσφορά, ή κάποιο τυπογραφικό?

Who knows;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...