tsilitheo1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Tested... Ανεβηκε και το αποτελεσμα... Διακυμανσεις βλεπω...
rhohpe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ Οι διακυμάνσεις είναι περίπου 2-3 % οπότε λέμε ότι είναι μέσα στα όρια πιστεύω. Αν έτρεχε διπλάσιο χρόνο θα ήταν 1.5% αλλά νομίζω ότι είναι οκ και τώρα. Βελτιώνω λίγο τις λοιπές λειτουργίες που έχουν μείνει πίσω.
rhohpe Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Υπήρχε ένα λάθος στα δεδομένα που ανεβαίνουν στον server. Διορθώθηκε. Απλά δεν έχω πολλά δεδομένα για να μπορώ να φτιάξω κάτι καλύτερο. Από ότι βλέπω δεν κερδίζει το ενδιαφέρον η εφαρμογή ίσως επειδή βιάστηκα και ανέβασα τις πρώτες εκδόσεις με τα λάθη κτλ
papp0us Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Σε Xiaomi Mi5 με MIUI 8.0 η τελευταία έκδοση δεν ανοίγει καθόλου :/
rhohpe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Σε Xiaomi Mi5 με MIUI 8.0 η τελευταία έκδοση δεν ανοίγει καθόλου :/ Κάνε πρώτα απεγκατασταση την παλιά . Και μετά εγκατάσταση. Το πρόβλημα προέκυψε από τότε που άλλαξα τη δομή ενός αρχείου που κρατά τα αποτελέσματα . Όταν ανοιγει η καινούργια ανοίγει το παλιό αρχείο και κρασαρει. Το μόνο καλό είναι ότι οι περισσότεροι που την κατεβάσαμε από παλιά είμαστε εμείς και εμείς οπότε οι καινούργιοι θα κατεβάσουν απευθείας την νέα χωρίς θέμα!
papp0us Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τώρα μάλιστα θα παρουσιάσω την εφαρμογή και στο site γιατι βλέπω ότι προσπαθείς και για μένα μετράει πολύ. 1
rhohpe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τώρα μάλιστα θα παρουσιάσω την εφαρμογή και στο site γιατι βλέπω ότι προσπαθείς και για μένα μετράει πολύ.Το καλύτερο single και multi μέχρι τώρα! Ευχαριστώ πολύ!!!!!!! Όσον αφορά την παρουσίαση εγώ λέω να περιμένουμε λίγο να μπούνε δύο τρία πράγματα ακόμα συν επιδόσεις κινητών ώστε να βγάλω κάποια επιπλέον συμπεράσματα. Φοβάμαι ότι αν πάει κάτι στραβά (λάθη πχ) δεν θα μπορώ να κάνω εύκολα τις γρήγορες αναβαθμίσεις με bug fixes όταν η εφαρμογή έχει μεγαλύτερο user base. Να βγει κάτι 100% λειτουργικό πρώτα. Τώρα η εφαρμογή είναι στο 70-80% Έχω πάθει λίγο την πλάκα μου είναι μεγάλη τιμή για εμένα.
papp0us Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Οκ, οποτε νομίζεις οτι είναι έτοιμο πες μου. Να΄σαι καλα για τον κόπο που κάνεις
rhohpe Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν ανεβάζω την καινούργια έκδοση όπου οι επιδόσεις των 64bit επεξεργαστών είναι κατά 15% αυξημένες στο single και κατά 30% στο multi. Όχι αυθαίρετα αλλά επειδή η επίδοση τους είναι αυτή που όμως δεν φαίνεται όταν τρέχουν σε armv7 κώδικα δηλαδή κώδικα που δεν εκμεταλλεύεται πληρως την αρχιτεκτονική armv8. Όπως είπα στην αρχή το uxbench είναι ένα εργαλείο εκτίμησης της απόδοσης και όχι ένα επαγγελματικό εργαλείο όπου αναζητούμε και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Με αυτή την αλλαγή θα φανούν οι διαφορές στις συσκευές οι οποίες είναι και πραγματικές διαφορές γιατί αντικατοπτρίζουν το αληθινό περιβαλλον που τρέχουν στο σύστημα Android. Δεν μπορούμε να εκτιμούμε έναν 64 bit επεξεργαστή σε 32bit περιβάλλον αφού οι εφαρμογές που τρέχει στην πραγματικότητα από lollipop και μετά είναι όλες optimized από τον μεταγγλωτιστη της Java για 64bit.
rhohpe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μόλις είδα ότι έσκασε μύτη ένα lemobile x725 . Μάλλον με Snapdragon 823 και εκτίναξε τα σκορ πολύ ψηλά. Μάλλον το τεστ έγινε από Κίνα. Το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Αυτό μπορεί να είναι και είδηση για το insomnia!!!!
ultraex2003 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 το δικο μου !! M STAR M1 PRO (MTK6752 64bit Octa Core 1.7GHz 2GB RAM) 1
rhohpe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ! Από καθημερινή απόδοση πως το λες το m1; Το έχεις συγκρίνει με κάτι άλλο να μας πεις κάποια πράγματα; Θέλω να δω κατά πόσο τα mediatek chip ανταποκρίνονται στο σκορ. Ευχαριστώ όλους για την αποστολη των σκορ. Κάνω μια αξιολόγηση και συμπεράσματα σχετικά με το τι πρέπει να διορθωθεί στην έκδοση 2 του προγράμματος.
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 O mt6752 που ειχε ενα σαπακι ελεφον,καλος ηταν σε αποδοσεις αλλα πιο γρηγορο απο τον 820 δεν τον λες. Θα τον τοποθετουσα καπο αναμεσα σε 800 και 801 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα