rhohpe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Αναμενόμενο σκορ single στο g5 είναι περίπου 9000 με 9500. Στο 2d 15000. Αν φτιάξουν αυτά θα δίνει τελικό σκορ κοντά στις 110000 χωρίς 3d.
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Να σε βοηθησω.... Ποτε μου δεν νοιαστηκα για τα benchmarks... Αγορασα ο.τι αγορασα για αυτο που προσφερει και την εμπειρια χρησης και οχι για καποιους αριθμους που "μετρανε ποιος την εχει μεγαλυτερη". Δεν με ενδιαφερουν τα benchmarks. Αν ειμαι εδω ,ειναι για αν μπορω να βοηθησω εσενα να τελειοποιησεις(?) την εφαρμογη σου. Αυτο χαιρομαι. Να υπαρχει κοσμος που φτιαχνει εφαρμογες. Και αληθεια ,μακαρι να ηξερα και εγω.
rhohpe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το ξέρω. Εννοείται και εγώ ότι γράφω είναι για αυτό το σκοπό. Να δουλέψει η εφαρμογή. Αυτά με το σκορ τα έγραψα για να δείξω πως αν διορθώσω αυτά τα προβλήματα το σκορ θα πάει εκεί που πρέπει. Ούτε εγώ τρέχω benchmarks και δεν με ενδιαφέρουν αλλά ήθελα να δω πως φτιάχνεται κάτι τέτοιο. Δεν περίμενα ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα με τους 64bit επεξεργαστές. Αλλά ενώ είναι κάτι που δεν μπορώ τεχνικά να επέμβω (ο ίδιος κώδικας τρέχει σε όλες τις συσκευές δεν κάνω κάτι λάθος) παρόλα αυτά προσπαθώ να βρω ποια τμήματα του κώδικα μπορούν να τρέξουν εξίσου γρήγορα σε 32 και 64 bit cpus. Σήμερα σκέφτηκα να το παρατήσω αλλά μόλις είδα το multi core αποτέλεσμα είπα να περιμένω ακόμα λίγο. Με λίγο ψάξιμο παραπάνω μπορεί κάτι να γίνει. Πάντως έμαθα πράγματα που δεν ήξερα πριν ξεκινήσω αυτήν την εφαρμογή. Με την βοήθειά σας έμεινε το Single και το 2D ενώ στην αρχή είχαν σχεδόν όλα πρόβλημα. 1
rhohpe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Το τεστ μου με την έκδοση που μόλις ανέβασα στο store.
rhohpe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μόλις ανέβασα στο store τη νέα έκδοση. Περιλαμβάνει νέο skin και νέο αλγόριθμο για το single core. Ελπίζω να δώσει τα αποτελέσματα που πρέπει στα 64bit SoC.
rhohpe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ανεβάζω σε λίγο νέο αρχείο. Σε αυτό έχω χωρίσει την ταχύτητα εγγραφής στον αποθηκευτικό χώρο από την ταχύτητα ανάγνωσης. Τα σκορ προβλέπονται πολύ υψηλά!Τώρα είναι που θέλω και άλλες συσκευές και screenshot ώστε τουλάχιστον να φτιάξω το κομμάτι της σύγκρισης. Το 2d έφυγε και τη θέση του θα πάρει ένα ξεχωριστό 3d module. Νομίζω ότι η εμπειρία χρήσης μπορεί να βγει από αυτά που έχω κρατήσει. Το 3d score αφορά πιο πολύ παιχνίδια.
rhohpe Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μόλις ανέβασα την έκδοση 1.2 . Σε κανένα δύο ώρες θα είναι διαθέσιμη.
tsilitheo1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κατι πρεπει να γραψω... Δεν ανεβαινει μονη της αλλιως
rhohpe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) ΕυχαριστώΝαι αυτό είναι σωστό σκορ! Επιτέλους μετά από 12 μέρες!!!Ένα HTC M8 βγάζει περίπου 77000 .Το σκορ φαίνεται πλέον να αντιπροσωπεύει την εμπειρία χρήσης στο Android δηλαδή την ταχύτητα του κινητού σε καθημερινά πράγματα όπως σερφάρισμα στο internet, κοινωνικά δίκτυα, εγκατάσταση - απεγκατάσταση εφαρμογών, χρόνο φόρτωσης εφαρμογών κτλ. Σε αυτά δεν παίζει ρόλο η επίδοση στα 3D γραφικά.Παρακαλώ μέλη του φόρουμ αν έχουν χρόνο να στείλουν κάποιο screen shot της απόδοσής τους σε αυτό το νήμα.Σκέφτομαι σε πρώτη φάση να φτιάξω ένα συγκριτικό μεταξύ της συσκευής που τρέχει την εφαρμογή και άλλων συσκευών.Σε δεύτερη φάση θα βάλω να μπορεί να στέλνει το σκορ του κάποιος κτλ.Ξεκινώ με το δικό μου αλλά εμένα τρέχειστα 2.5ghz αντί για 2.3 που είναι το εργοστασιακο. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από rhohpe 1
rhohpe Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Έκδοση 1.3 Διορθώθηκε θέμα με ΙΟ Test Προστέθηκαν: -Λεκτική αξιολόγηση (GOOD , VERY GOOD κτλ) -Νέος τρόπος παρουσίασης αποτελεσμάτων Ανεβάζω τώρα σε λίγο διαθέσιμη στο store.
papp0us Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ορίστε και τα δικά μου αποτέλεσματα από xiaomi mi5 3/32
rhohpe Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ορίστε και τα δικά μου αποτέλεσματα από xiaomi mi5 3/32 Ευχαριστώ πολύ. Απλά κάνω μια αλλαγή στα IO γιατί το Read Speed πρέπει να παίζει μεγαλύτερο ρόλο από το Write Speed. Το ανεβάζω σε λίγο στο store.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Επεσε λιγο το σκορ... Και εχει και μια μικρη αποκλιση
rhohpe Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Το ότι έπεσε είναι μάλλον από το γεγονός ότι το IO Write έχει υποβαθμιστεί γιατί δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο το Read. Τώρα το ότι υπάρχουν διακυμάνσεις ίσως να οφείλεται στο ότι το τεστ είναι πολύ σύντομο. Π.χ εκείνη την ώρα κάποιο service του συστήματος ίσως απαιτήσει χρόνο CPU τον παίρνει από τον governor του πυρήνα και τον στερεί από την εφαρμογή. Ο μόνος τρόπος να το ελέγξω νομίζω είναι να κρατάει πιο πολύ το τεστ. Οπότε και να προκύψει κάτι (κάποια sec) θα χαθεί μέσα στο μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου που κάνει το τεστ. Όμως αυτό το τεστ έχει δημιουργηθεί για έναν πιο απλό σκοπό ώστε κάποιος σύντομα μόλις πιάνει ένα κινητό στο χέρι του να βλέπει πάνω κάτω την απόδοσή του. Επίσης κάποιος που έχει κάνει overclocking ή δοκιμάζει μια ROM και δεν θέλει να βάζει κάθε λίγο το κινητό του στο Antutu ή το Geekbench για να συγκρίνει. Το ότι θα προκύψουν αλλαγές είναι το μόνο σίγουρο. Επίσης δεν μπορώ να διαβεβαιώσω ότι όποια συσκευή δώσει καλύτερο σκορ θα δώσει και καλύτερο Antutu ή Geekbench. Αυτός ήταν ο σκοπός μου αλλά με τις αντικειμενικές δυσκολίες που προέκυψαν δεν μπορώ να το εγγυηθώ αυτό. Ευχαριστώ και πάλι Επεσε λιγο το σκορ... Και εχει και μια μικρη αποκλιση Επίσης επειδή δεν βρίσκω άλλα screenshot για την εφαρμογή που θα εμφανίζονται στο store σκέφτομαι να βάλω τα δικά σου μιας και τρέχεις την τελευταία έκδοση ενώ ο φίλος με το Mi5 τρέχει την προηγούμενη. Έχω κάνει περικοπή τις φώτο δεν φαίνεται τίποτα. Αν υπάρχει κάποιο θέμα πες μου να μην τις βάλω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα