Προς το περιεχόμενο

UXBench Benchmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου θα με κανεις να μπω στο imei.info να τσεκαρω το g5 ...λολ

Όχι απλά εγώ προβληματίζομαι με το τι κάνω λάθος.

Και πάλι ευχαριστώ γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχεις κάποιους ανθρώπους που να σε βοηθάνε όταν φτιάχνεις κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις παρά μόνον αν τρέξει σε άλλες συσκευές.

• Like 1
  • Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μην προβληματιζεσαι καθολου. Φτιαξε εσυ με το πασο σου μια αξιοπιστη εφαρμογη benchmark γιατι για ολες τις "διασημες" εχουν ακουστει κατα καιρους διαφορα ,οπως οτι τα "παιρνουν" απο καποιους κατασκευαστες

Στο δικο μου G5 βγαζει 82793

Αρα καλα μας βγαζει και τους 2... Εγω βλεπω μεχρι 83.5κ

Δημοσ.

Στο δικο μου G5 βγαζει 82793

Ευχαριστώ πολύ και σε καλωσορίζω στη συζήτηση.

Άρα tsilitheo1 το κινητάκι είναι μια χαρά! 

Σχετικά τώρα με τα τεστ έχω να πω ότι σίγουρα το λογισμικό ανιχνεύει τα τεστ και αυξάνει την απόδοση του συστήματος. Αυτό είναι σχεδόν σίγουρο. Σε όλες τις άλλες λειτουργίες το κινητό λογικά είναι σε μια πιο χαμηλή απόδοση για λόγους αυτονομίας υπερθέρμανσης κτλ. Σίγουρα έχουν έξυπνους governor της cpu, gpu κτλ που προσαρμόζουν την ισχύ. 

Στο δικό σας κινητό φαίνεται πως δεν θεωρεί ότι υπάρχει σοβαρό load οπότε η απόδοση είναι μικρή. 

Σε όλα τα άλλα κινητά που είχα δοκιμάσει μέχρι τώρα δεν είχε συμβεί αυτό.

Στον exynos του RigasGR στο η απόδοση ήταν πολύ υψηλή και θα τον παρακαλούσα να μας πει τι του δίνει η νέα έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως που μπηκε ο φιλος γιατι δεν θυμαμαι που εχω το κουτι του και βαριομουν να γραψω στο χαρτι το ιμει απο τις πληροφοριες συσκευης. Φιλε Γιωργο με γλυτωσες απο πολλη βαρεμαρα...λολ

• Like 1
Δημοσ.

Στις εικόνες φαίνονται οι διαφορές στο m8 μου ανάμεσα σε κανονική απόδοση και σε performance mode.

post-354736-0-36221000-1474832659_thumb.png

post-354736-0-08251200-1474832669_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχως που μπηκε ο φιλος γιατι δεν θυμαμαι που εχω το κουτι του και βαριομουν να γραψω στο χαρτι το ιμει απο τις πληροφοριες συσκευης. Φιλε Γιωργο με γλυτωσες απο πολλη βαρεμαρα...λολ

Χαχαχα τα σωστα κινητα εχουνε απλως κατι συμβαινει με την εφαρμογη του φιλου

@rhohpe χαρα μου να βοηθησω σε οτι τεστ θελεις

Δημοσ.

Παιδιά νομίζω ότι το βρήκα το πρόβλημα των χαμηλών επιδόσεων. Έχει να κάνει με την πολυπλοκότητα του αλγοριθμου που δεν είναι γραμμική όπως λέμε αλλά εκθετικη. Έτσι ένα μέτριο κινητό όπως το δικό μου δίνει καλό αποτέλεσμα αλλά ένα καλό όπως το δικό σας δεν παίρνει πολύ καλύτερη επίδοση γιατί στην ουσία λύνει ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα. Θα το εξηγήσω καλύτερα όταν γράψω πλήρη περιγραφή των αλγοριθμων.

Έφτιαξα και το χαζό πρόβλημα με το αναποδογύρισμα της οθόνης! Την κατέβασα τώρα από το store και ανεβάζω σε λίγη ώρα την νέα έκδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά νομίζω ότι το βρήκα το πρόβλημα των χαμηλών επιδόσεων. Έχει να κάνει με την πολυπλοκότητα του αλγοριθμου που δεν είναι γραμμική όπως λέμε αλλά εκθετικη. Έτσι ένα μέτριο κινητό όπως το δικό μου δίνει καλό αποτέλεσμα αλλά ένα καλό όπως το δικό σας δεν παίρνει πολύ καλύτερη επίδοση γιατί στην ουσία λύνει ένα πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα. Θα το εξηγήσω καλύτερα όταν γράψω πλήρη περιγραφή των αλγοριθμων.

Έφτιαξα και το χαζό πρόβλημα με το αναποδογύρισμα της οθόνης! Την κατέβασα τώρα από το store και ανεβάζω σε λίγη ώρα την νέα έκδοση.

Απο καθε προβλημα μαθαινεις, ετσι λενε :) Περιμενω να δοκιμασω την εφαρμογη με ανυπομονεσια. Θα ηθελα να ακουσω το προβλημα με τον αλγοριθμο γιατι φαινεται ενδιαφερον
  • Like 1
Δημοσ.

Απο καθε προβλημα μαθαινεις, ετσι λενε :) Περιμενω να δοκιμασω την εφαρμογη με ανυπομονεσια. Θα ηθελα να ακουσω το προβλημα με τον αλγοριθμο γιατι φαινεται ενδιαφερον

Εννοείται ότι θα πω περισσότερα πράγματα για το πως δουλεύει γενικα

Ανέβασα ένα apk αλλά πάλι έχει θέμα !. Όλο το πρόβλημα υπάρχει λόγω του ότι η εφαρμογή κάνει κατάταξη στην συσκευή ώστε μια αργή συσκευή να τελειώσει στον ίδιο χρόνο με μια γρήγορη αλλά να πάρει τελικά λιγότερους πόντους.

Όπως είπα όταν με το καλό λυθούν τα προβλήματα θα γράψω λεπτομέρειες.

• Like 1
Δημοσ.

Το τεστ κάνει λίγο περισσότερη ώρα να ολοκληρωθεί από ότι οι πρώτες εκδόσεις.

Περιμένω σχόλια - παρατηρήσεις.

Μόλις το ανέβασα σε λίγες ώρες θα είναι στο Playstore.

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Ναι είναι χαμηλά το single το multi και το graphics. Τα άλλα μου φαίνονται τουλάχιστον τώρα σωστά και αναμενόμενα για τη δύναμη της συσκευής σου.

Οπότε θα δουλέψω αυτά μόνο να δω τι φταίει. Έχω στην ουσία ένα μαθηματικό πρόβλημα που προέκυψε από. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πιο ξεκάθαρα γίνονται τα πράγματα και πόσες ιδέες έρχονται στο μυαλό με τη βοήθεια σου και τον κόπο σου να στείλεις screenshot.

Δεν βάζω μέσα άλλα πράγματα όπως αποστολή σκορ σε server - συγκρίσεις κτλ γιατί πρέπει πρώτα να δίνει αξιόπιστα αποτελέσματα η μέτρηση.

Τα δύο (ram,io)  είναι σταθερά καλά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...