Προς το περιεχόμενο

UXBench Benchmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ZTE axon 7. Την πρώτη το έτρεξα με φουλ φορτωμένη τη συσκευή, και έβγαλε 80.000, τη δεύτερη το άφησα πρώτα να ξεκουραστεί, καθάρισα και τη μνήμη από τα σκουπίδια και ιδού το αποτέλεσμα:

Αν είναι ευκολο μπορείς να κανεις submit το σκορ μέσω της εφαρμογης ώστε να φαίνεται στον πίνακα κατάταξης;

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν είναι ευκολο μπορείς να κανεις submit το σκορ μέσω της εφαρμογης ώστε να φαίνεται στον πίνακα κατάταξης;

Πώς θα το κάνω; Μου γράφει run benchmark κάτω απ'το σκορ
Δημοσ.

Το βγάζει αμέσως μόλις τελειώσει το τεστ. Αν το κλείσουμε και ξαναμπούμε λέει run benchmark. Μπήκε πάντως.

Ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από σχεδόν 6 μήνες τo ONEPLUS A5000 χάνει την πρώτη θέση από τα SM-G965U και SM-G960F (S9 plus και S9)! 

Επεξ/σία από rhohpe
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και το έχω ψιλό φόρτωση με εφαρμογές

Έκδοση Android 8.1.0

Έκδοση OxygenOS 5.1.8

Screenshot_20180627-195517.jpg.d3607d909122bcf3abf0d20eca997aab.jpg

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, saruman123 είπε

Και το έχω ψιλό φόρτωση με εφαρμογές

Screenshot_20180627-195517.jpg.d3607d909122bcf3abf0d20eca997aab.jpg

Είναι φοβερό το optimization της oneplus! 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, rhohpe είπε

Είναι φοβερό το optimization της oneplus! 

Πολύ καλή εφαρμογή εφτιαξες φίλε μπράβο εχεις κατα νου κάποιο update? Ειδα έχει πολυ καιρο να κάνει ενημέρωση και πάλι μπράβο!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mak J είπε

Πολύ καλή εφαρμογή εφτιαξες φίλε μπράβο εχεις κατα νου κάποιο update? Ειδα έχει πολυ καιρο να κάνει ενημέρωση και πάλι μπράβο!

Ευχαριστώ πολύ. 

Ναι έχω καιρό να κάνω update λόγω φόρτου εργασίας και επειδή κάνοντας αλλαγές θα άλλαζε η κατάταξη, τα σκορ κτλ και έπρεπε να φτιαχτεί η βάση δεδομένων των συσκευών από την αρχή. 

Τώρα το καλοκαίρι θα κάνω μια αναβάθμιση που αφορά το διαχωρισμό των 32bit από τις 64bit ώστε τα σκορ τους να εμφανίζονται ξεχωριστά. 

Επίσης στο τεστ ανάγνωσης (read) αποθηκευτικου χώρου υποψιάζομαι ότι κάποιες συσκευές πάρα του ότι έχω εντολές για unbuffered ανάγνωση αρχείων κάνουν buffering και με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουν υψηλά σκορ. Αυτό θέλω να το λύσω κάπως αλλά νομίζω ότι και έτσι είναι αρκετά αξιόπιστο το σκορ σε αυτόν τον τομέα.

Τα άλλα τεστ όμως πάνε πάρα πολύ καλά και έχουν μεγάλη ακρίβεια. 

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σου φίλε έχουμε κάποιο νεότερο με το update? Είναι απ' τις καλύτερες benchmarking εφαρμογές

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε μένα βγάζει μήνυμα ότι μπορεί να μην λειτουργεί σωστά και να τσέκαρω για ενημέρωση.

Παρόλα αυτά εγώ το έτρεξα με την καινούργια έκδοση του κινητού(ψιλό φορτωμένο με εφαρμογές)αλλά βλέπω ότι ανέβηκε κάπως από την τελευταία φορά.

OnePlus 6

Έκδοση OxygenOS 9

Έκδοση Android 9

Screenshot_20181002-211342.jpg.487ce88144c9d00fa3c7186c9b9593dd.jpg

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 2
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Mak J είπε

Γεια σου φίλε έχουμε κάποιο νεότερο με το update? Είναι απ' τις καλύτερες benchmarking εφαρμογές

Γειά χαρά. Θα κάνω κάποιο update σε μερικές ημέρες. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω την ανάπτυξη της εφαρμογής. 

• Thanks 1
  • 5 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...