rhohpe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 ZTE axon 7. Την πρώτη το έτρεξα με φουλ φορτωμένη τη συσκευή, και έβγαλε 80.000, τη δεύτερη το άφησα πρώτα να ξεκουραστεί, καθάρισα και τη μνήμη από τα σκουπίδια και ιδού το αποτέλεσμα: Αν είναι ευκολο μπορείς να κανεις submit το σκορ μέσω της εφαρμογης ώστε να φαίνεται στον πίνακα κατάταξης;
vchristod84 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Αν είναι ευκολο μπορείς να κανεις submit το σκορ μέσω της εφαρμογης ώστε να φαίνεται στον πίνακα κατάταξης;Πώς θα το κάνω; Μου γράφει run benchmark κάτω απ'το σκορ
rhohpe Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Το βγάζει αμέσως μόλις τελειώσει το τεστ. Αν το κλείσουμε και ξαναμπούμε λέει run benchmark. Μπήκε πάντως. Ευχαριστώ πολύ! 1
rhohpe Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μετά από σχεδόν 6 μήνες τo ONEPLUS A5000 χάνει την πρώτη θέση από τα SM-G965U και SM-G960F (S9 plus και S9)! Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από rhohpe
saruman123 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Και το έχω ψιλό φόρτωση με εφαρμογές Έκδοση Android 8.1.0 Έκδοση OxygenOS 5.1.8 Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από saruman123 1 1
rhohpe Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 18 ώρες πριν, saruman123 είπε Και το έχω ψιλό φόρτωση με εφαρμογές Είναι φοβερό το optimization της oneplus! 1
Mak J Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 10 ώρες πριν, rhohpe είπε Είναι φοβερό το optimization της oneplus! Πολύ καλή εφαρμογή εφτιαξες φίλε μπράβο εχεις κατα νου κάποιο update? Ειδα έχει πολυ καιρο να κάνει ενημέρωση και πάλι μπράβο!
rhohpe Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, Mak J είπε Πολύ καλή εφαρμογή εφτιαξες φίλε μπράβο εχεις κατα νου κάποιο update? Ειδα έχει πολυ καιρο να κάνει ενημέρωση και πάλι μπράβο! Ευχαριστώ πολύ. Ναι έχω καιρό να κάνω update λόγω φόρτου εργασίας και επειδή κάνοντας αλλαγές θα άλλαζε η κατάταξη, τα σκορ κτλ και έπρεπε να φτιαχτεί η βάση δεδομένων των συσκευών από την αρχή. Τώρα το καλοκαίρι θα κάνω μια αναβάθμιση που αφορά το διαχωρισμό των 32bit από τις 64bit ώστε τα σκορ τους να εμφανίζονται ξεχωριστά. Επίσης στο τεστ ανάγνωσης (read) αποθηκευτικου χώρου υποψιάζομαι ότι κάποιες συσκευές πάρα του ότι έχω εντολές για unbuffered ανάγνωση αρχείων κάνουν buffering και με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουν υψηλά σκορ. Αυτό θέλω να το λύσω κάπως αλλά νομίζω ότι και έτσι είναι αρκετά αξιόπιστο το σκορ σε αυτόν τον τομέα. Τα άλλα τεστ όμως πάνε πάρα πολύ καλά και έχουν μεγάλη ακρίβεια. 1
Mak J Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Γεια σου φίλε έχουμε κάποιο νεότερο με το update? Είναι απ' τις καλύτερες benchmarking εφαρμογές 1
saruman123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και σε μένα βγάζει μήνυμα ότι μπορεί να μην λειτουργεί σωστά και να τσέκαρω για ενημέρωση. Παρόλα αυτά εγώ το έτρεξα με την καινούργια έκδοση του κινητού(ψιλό φορτωμένο με εφαρμογές)αλλά βλέπω ότι ανέβηκε κάπως από την τελευταία φορά. OnePlus 6 Έκδοση OxygenOS 9 Έκδοση Android 9 Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από saruman123 2
rhohpe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, Mak J είπε Γεια σου φίλε έχουμε κάποιο νεότερο με το update? Είναι απ' τις καλύτερες benchmarking εφαρμογές Γειά χαρά. Θα κάνω κάποιο update σε μερικές ημέρες. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω την ανάπτυξη της εφαρμογής. 1
rhohpe Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Το S10 + και το mi9 κυριαρχούν αυτή τη στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα