rhohpe Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Παιδιά ανεβάζω ένα apk . Όποιος μπορεί να κάνει ένα τεστ run με κάποια από τα SOC 625, 821, 950,960,820, 835, Χ20, Χ25 θα με διευκόλυνε πάρα πολύ μιας που έχω διορθώσει ένα λάθος στο single core που έκανε κινητά με μικρή διαφορά να φαίνεται ότι έχοουν ίδια ακριβώς απόδοση καθώς και ένα νέο υπολογισμό του multi. Ελπίζω γενικά να μην σας έχω κουράσει. Έχω κάποιο χρόνο και είπα τουλάχιστον να διορθώσω τα λάθη αφού σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα μετράει καλά. Στο single core οι 821 βγήκαν παραπάνω γιατί το τεστ περιέχει ένα FPU κομμάτι όπου εκεί ο 821 υπερέχει του 835 κατά 23% σύμφωνα με την εταιρία. Από λάθος δικό μου αυτό το τεστ έπιανε πολύ παραπάνω από όσο έπρεπε (70% του συνόλου) πράγμα λάθος αφού οι ακέραιες πράξεις έχουν πιο σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων UXBench3.zip
rhohpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Απλα θα εμφανίζω από σήμερα που θα ανεβάσω στο store μόνο τα αποτελέσματα της νέας έκδοσης οπότε θα χαθούν όλα τα παλιά. Αυτό κάποτε θα συνέβαινε όπως έγινε και με όλα τα προγράμματα αυτού του τύπου κατά το παρελθόν. Προσωπικά επέλεξα το multi να πιάνει λίγο λιγότερο στο συνολικό γιατί αφορά την απόλυτη δύναμη επεξεργασίας με όλους τους διαθέσιμους πυρήνες κάτι που δεν συμβαίνει πρακτικά. Σήμερα λοιπόν το ανεβάζω και καθαρίζω τη βάση δεδομένων . Έχει αρκετές ενεργές εγκαταστάσεις αν το τρέξουν οι μισοί τότε θα ξαναγεμίσει γρήγορα.
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μπορει καποιος να εξηγησει τις διαβαθμισεις των επιθετων(stellar supremeκτλ) ;; 1
rhohpe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Γεια σου tsilitheo1 . Ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου. Και εμένα τα αγγλικά μου δεν είναι τέλεια. Απλά όταν το έφτιαχνα έβγαλα κάποιες διαβαθμίσεις και μείνανε από τότε. Poor φτωχό Fair μέτριο Good Καλό Very good πολύ καλό Excellent άριστο Supreme ανώτατο Stellar αστρικό! Out of this world εκτός αυτού του κόσμου. Αν κάποιος έχει καμμία ιδέα για τις διαβαθμίσεις μπορεί να προτείνει και το βάζω στο επόμενο update. Το op5 έχει καταγράψει το ανώτερο σκορ μεχει σήμερα με 220000 περίπου. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δεν εννοω την μεταφραση. Εννοω το πως αντιστοιχουν στα benches ή ειναι randoms. Δες καλα τα screenshots που ανεβηκαν τωρα τελευταια. Δες τα επιθετα και τα σκορς
rhohpe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Έχουν αλλάξει λίγο με το update: Στην 1.5.3 είναι: Poor <30000 Fair 30001-50000 Good 50001-70000 Very good 70001-110000 Excellent 110001-140000 Supreme 140001-170000 Stellar 170001-200000 Out of this world >200001 Δεν εννοω την μεταφραση. Εννοω το πως αντιστοιχουν στα benches ή ειναι randoms. Δες καλα τα screenshots που ανεβηκαν τωρα τελευταια. Δες τα επιθετα και τα σκορς Η έκδοση του φίλου ziaba είναι η προηγούμενη. Ήταν διαφορετικά στην 1.5.2. Ευχαριστώ για την παρατήρηση. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ξαναλεω... Δες καλα τα σκρινσοτς. Σε χαμηλοτερες βαθμολογιρς απο το δικο μου δινει στελαρ. Κοιτα το δικο μου και του ζιαμπα Ανεβηκε μετα το δικο μου και ηταν η προηγουμενη;; Σωστο. Τωρα κοιταξα τις εκδοσεις στα σκρινσοτς
rhohpe Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ξαναλεω... Δες καλα τα σκρινσοτς. Σε χαμηλοτερες βαθμολογιρς απο το δικο μου δινει στελαρ. Κοιτα το δικο μου και του ζιαμπα Επί της ευκαιρίας λίγα πράγματα για τη νέα έκδοση. Ανέβασα πρώτα μια έκδοση δοκιμής εδώ πέρα. Είναι αυτή που φαίνεται στα πρώτα screenshot της σελίδας. Ο SD821 έβγαζε σε αυτήν 70000 single core και ο 820 61000. Όμως αυτή η έκδοση ήταν δοκιμαστική γιατί το τεστ FPU ήταν πάρα πολύ μικρό (ή δεν υπήρχε και τελείως δεν θυμάμαι) γιαυτό και έβγαζαν τα κινητά πολύ μεγάλα σκορ στο single. Έτσι λοιπόν ανέβασα άλλη έκδοση όπου το κομμάτι FPU (πράξεις κινητής υποδιαστολής) πιάνει τώρα περίπου 20%. Αυτή που είναι τώρα στο store είναι και η σωστή έκδοση. Σημειωτέον ότι στην προηγούμενη έκδοση (πορτοκαλί 1.5.2) το κομμάτι FPU στο Single έπιανε από λάθος δικό μου πάνω από 70% . Που ήταν λάθος για την καθημερινότητα όπου το browsing κτλ όλα είναι ακέραιοι. Στην 1.5.2 λοιπόν αν θυμάστε οι 821 ήταν παραπάνω από τους 835 στο single για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Είναι όντως γρηγορότεροι στην FPU. Για αυτό προέκυψε η νέα έκδοση με πιο ισορροπημένο τεστ single core.
rhohpe Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Ανέβασα την 1.5.4 . Μόνο οι συσκευές με την τελευταία έκδοση εμφανίζονται στους πίνακες. Διόρθωση σε 32 bit κώδικα. Έχει να κάνει μόνο με τις 32 bit συσκευές.
vchristod84 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 ZTE axon 7. Την πρώτη το έτρεξα με φουλ φορτωμένη τη συσκευή, και έβγαλε 80.000, τη δεύτερη το άφησα πρώτα να ξεκουραστεί, καθάρισα και τη μνήμη από τα σκουπίδια και ιδού το αποτέλεσμα: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα