Προς το περιεχόμενο

UXBench Benchmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δες παλι σημερα...

Μήπως εκτελούσε κάποια υπηρεσία συστήματος στο background την ώρα που έγινε το τεστ; Γιατί αυτές σε επίπεδο kernel δεν φαίνονται ότι εκτελούνται.

• Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ανέβασα μια νέα έκδοση στο store. Σε αυτήν εκτελούνται διαφορετικοί αλγόριθμοι σε 32bit και 64bit συσκευές ώστε να ταιριάζουν με το μέγεθος των καταχωρητών (registers) τους.

Μηδένισα τη βάση δεδομένων.

Περιμένω και τα δικά σας αποτελέσματα!

Δημοσ.

Εκανα την αναβαθμιση και εγκαταστωντας την το τηλεφωνο φρικαρε. Δεν ακουγε τιποτα. Αφαιρεσα την μπαταρια αναγκαστικα κατι που δεν θελω να κανω στο g5. Απεγκατεστησα επειτα την εφαρμογη και εκανα καθαρη επανεγκατασταση. Αλλα και παλι τρεχοντας την εφαρμογη σου επαθα τα ιδια.... Σορρυ αλλα δεν θα ρισκαρω αλλο να μπρικαρω εξαιτιας μιας εφαρμογης κινητο που πληρωσα 400€. Αν θελω να το μπρικαρω εχω αλλους τροπους. Δεν τεσταρω αλλο μεχρι να εχεις κατι απροβληματιστο

Τεσταρα και 3η φορα.... Τα ιδια...

Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη. Μάλλον σταματάω.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω αυτή τη στιγμή. Έχω στεναχωρηθεί με αυτό που συνέβηκε στον tsillitheo1.

Την κατεβάζω και όταν πάρω 64bit συσκευή για να ελέγχω μόνος μου θα δω τι θα κάνω.

Ευχαριστώ και πάλι συγγνώμη.

Δημοσ.

Χωρίς διάθεση να δικαιολογηθώ θέλω να πω τα εξής:

Ο κώδικας σε κάποια σημεία είναι ως εξής:

ΑΝ Η CPU ΕΙΝΑΙ 64 BIT TOTE

KANE TO A

ΑΛΛΙΩΣ 

ΚΑΝΕ ΤΟ Β

Αφού εγώ δεν έχω 64bit όταν το τρέχω κάνει το Β πάντα. Άρα το Α δεν το ελέγχω στη συσκευή μου αλλά μόνο βλέπω και ξαναβλέπω τον κώδικα του Α ώστε να είναι σωστός.

Τελικά έβαλα τη συσκευή μου να κάνει αυτά που θα έκανε αν ήταν 64bit (έστω και με πιο αργούς χρόνους) και βρήκα το λάθος.

Ήταν η πρώτη φορά που στην εφαρμογή μπήκε η λογική ξεχωριστών εντολών ανάλογα την CPU. 

Κάνω το update στο playstore.

@UltraEx2003 αν θέλεις κάνε ένα τεστ run.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το mi 5 έβγαλε τα σκορ που έπρεπε. Πάντως κάτι έτρεχε στο background και έδωσε χαμηλά σκορ προχθές.

Επεξ/σία από rhohpe
Δημοσ.

Τώρα τελειώνει κανονικά το benchmark αλλά δεν δείχνει κάτι όταν κάνεις submit. Ούτε στο device rankings. Θα ανεβάσω screenshot σε λίγο με  το score.

Δημοσ.

Μάλλον

Τώρα τελειώνει κανονικά το benchmark αλλά δεν δείχνει κάτι όταν κάνεις submit. Ούτε στο device rankings. Θα ανεβάσω screenshot σε λίγο με  το score.

Μάλλον είχε πέσει ο server που είναι τo site με τα  αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή (ώρα 15:05) παίζει κανονικά. 

Δημοσ.

Ανεβασα νεα δεδομενα... Σπερνω παντου... Ασ'το οπως ειναι...λολ

Είναι πειραγμένο . Μόλις δει g5 δίνει παραπάνω!!!! :)

Πλάκα κανω!

Αυτό που έμεινε τώρα όπως βλέπω είναι στο multi . Εκεί θα δούμε συσκευές με mediatek να βγάζουν πολύ ψηλά σκορ στο μαθηματικό κομμάτι. Αν δείτε στο gb 4 αυτές οι συσκευές λόγω της αρχιτεκτονικής του δίνουν στο multi τρέλα σκορ. Πάνω από 4100!

Το θέμα είναι πως το multi common έπρεπε να μέτρα λίγο παραπάνω από το multi math γιατί όπως είπαμε είναι πιο καθημερινό από το να εκτελείς εκατομμύρια πράξεις αριθμών.

Λέω να το αφήσω όμως έτσι για να μην σας ταλαιπωρώ άλλο.

Αυτό που θα αλλάξει σίγουρα σε πρώτη φάση είναι το single των 32bit συσκευών που αδικούνται ως προς τον υπολογισμό του τελικού τους σκορ στο single.

Η απόδοση τους στο single πρέπει να είναι 15% μεγαλύτερη από αυτή που βγάζει ώστε να μπορείς να τις συγκρίνεις με τις 64bit.

Π.χ εννοώ ότι ο mt6752 στα 1.7 δίνει single μεγαλύτερο από SD801 γιατί οι πολλαπλασιαστές του 6752 που είναι 64 bit είναι μεγαλύτερος από του 801. Ο 801 και όλοι οι 32 bit θα πάρουν 15% σκορ στο single με τη νέα έκδοση .

Δεν είναι μαγείρεμα αλλά ένας τρόπος ώστε τα διαφορετικά κομμάτια κώδικα σε 32 και 64 να μπορούν να είναι συγκρισιμα.

Δημοσ.

Με τη 7.0 Nougat

NePLtaq.jpg

μετα απο update στη 7.1.1 (χωρις factory reset και τις ιδιες εφαρμογες)

4FENA8p.jpg

οπως φαινεται απο τα νουμερα παει λιγο καλυτερα σε IO και RAM, αλλα χανει σε CPU.

Δημοσ.

Με τη 7.0 Nougat

NePLtaq.jpg

μετα απο update στη 7.1.1 (χωρις factory reset και τις ιδιες εφαρμογες)

4FENA8p.jpg

οπως φαινεται απο τα νουμερα παει λιγο καλυτερα σε IO και RAM, αλλα χανει σε CPU.

Οι διαφορές είναι μικρές της τάξης του 1 με 1.5 % οπότε πιστεύω ότι η απόδοση και με τις δυο είναι σχεδόν ίδια.

Μπορεί σε ένα άλλο run να φανούν και πάλι οι παλιές επιδόσεις.

Αυτό που παρατηρώ επίσης είναι ότι ο 820 χάνει έδαφος στο multi math. Σε αυτό το τεστ υπάρχει συνεργασία μεταξύ όλων των πυρήνων οπότε όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά.

Στο multi common γίνεται το ίδιο αλλά σε αυτή την περίπτωση παίζει ρόλο και η ταχύτητα της ram οπότε εκεί ανακτά έδαφος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...