rhohpe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Άδειασα και τη βάση δεδομένων. Αν μπορείς tsilitheo1 κάνε ένα run να δούμε τι έγινε. Μετατρεποντας το ποστ σου,φαινεται το δικο μου απο αλλον πλανητη Ναι! Το αλλαξα και μετα ειδα το σχολιο!!!
rhohpe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπόν τα δεδομένα για σήμερα έχουν ως εξής: Ο αλγόριθμος για το single φαίνεται ότι έφτιαξε. Παραφωνία η απόδοση ενός S7 το οποίο έδωσε χαμηλό σκορ. Ελπίζω να έστειλε το σκορ τρέχοντας την προηγούμενη έκδοση και όχι την καινούργια μιας που τα S7 στην Ελλάδα είναι με τον 820. Ανεβάζω σε λίγο μια debug version που σταματά στο multi και τυπώνει διαφορετικούς χρόνους για το multi έναν για κάθε διαφορετικό τεστ. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2016 από rhohpe
rhohpe Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Mε το νεο update 20161020_202532.jpg Ευχαριστώ πολύ. Αν δεν σου κάνει κόπο βάζεις και αυτήν που ανέβασα στο προηγούμενο ποστ μου να δω τους χρόνους που βγάζει; Θα βάλει μετά και ο tsillitheo1 από το g5 του και θα έχω μια εικόνα για να προχωρήσω.
ultraex2003 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ. Αν δεν σου κάνει κόπο βάζεις και αυτήν που ανέβασα στο προηγούμενο ποστ μου να δω τους χρόνους που βγάζει; Θα βάλει μετά και ο tsillitheo1 από το g5 του και θα έχω μια εικόνα για να προχωρήσω. Οριστε bro!!
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Το δικο μου... Βλεπω μπερδεμα ή μου φαινεται;;
rhohpe Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κατέβασα την εφαρμογή από το playstore οπότε αναβαθμίσεις θα παίρνουν μόνο αυτοί που την έχουν ήδη κατεβάσει και ξέρουν τα προβλήματα κτλΑνεβάζω μια νέα έκδοση εδώ όπου αναλύεται τόσο το single όσο και το multi.Μέχρις στιγμής τα πράγματα είναι μπερδεμένα θα συμφωνήσω με τον tsillitheo1 αλλά όπως τώρα υπάρχουν πιο πολλά δεδομένα να λάβουμε υπόψη.Περιμένω κάποια screenshots από τα μέλη με συσκευές 6p, 6x , A7000, Μ1 pro, G930F, και φυσικά LG g5.Μελετώντας το geekbench για παράδειγμα είδα ο MT6752 είναι όντως πολύ δυνατός στο multi λόγω των 8 πυρήνων. Βέβαια οι καταστάσεις που δημιουργεί το πρόγραμμα είναι εκτός καθημερινής πραγματικότητας γιαυτό και στο τελικό σκορ το single θα λαμβάνεται περισσότερο από το Multi. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2016 από rhohpe
rhohpe Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Λάβαμε κάποια δεδομένα. Περιμένουμε και κανένα άλλο τεστ με άλλο κινητό για να δούμε πως θα συνεχίσουμε. Φαίνεται ποια τεστ λειτουργούν όπως πρέπει. Όταν μαζευτούν δεδομένα από 7-8 συσκευές τότε μέσω των συγκρίσεων θα μπορούμε να βγάλουμε και άλλα συμπεράσματα.
rhohpe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Γεια χαρά σε όλους. Από τα screenshots θα φτιάξω στο excel ένα συγκριτικό πίνακα και θα το ανεβάσω εδώ πέρα για συζήτηση. Δίπλα θα έχει τα σκορ στο geek bench. Έτσι θα φαίνεται ξεκάθαρα ποια τεστ θα χρησιμοποιηθούν.
rhohpe Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Μόλις ανέβασα στο store μια νέα έκδοση την 1.4 Για να δούμε πως θα πάμε! Τα σκορ είναι τελείως διαφορετικά. Το Single έχει τον μεγαλύτερο ρόλο. Τα πολύ υψηλά σκορ στο io read (με την προηγούμενη έκδοση) είναι ένα θέμα αλλά αν τα άλλα δουλέψουν αυτό είναι πολύ μικρό θέμα και θα λυθεί. Έκανα κάποιες μικρές αλλαγές μπορεί και να λύθηκε. Ανεβάζω και το apk εδώ και το σβήνω μετά. UXBench.zip
rhohpe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ για την υπομονή σας και τη βοήθεια σας όλους σας . Απλά αν ήταν δυνατόν τα 14 μέλη του φόρουμ που κατέβασαν την εφαρμογή να έβαζαν ένα screenshot για να βλέπαμε τι πάει στραβά ποιος αλγόριθμος πρέπει να βγει και ποιος να μείνει. Αν πχ παραμένει ένας αλγόριθμος του single ο όποιος δίνει σε μια συσκευή 10000 πόντους και στην άλλη ίδιας η καλύτερης δύναμης 1500 τότε δεν υπάρχει περίπτωση να βγει σωστά το αποτέλεσμα. Και τα μεγάλα benchmarks αυτό κάνουν . Ίσως τρέχουν και 50 μελετημενους τρόπους πχ στο single στους οποίους έχει μελετήσει η συμπεριφορά μέσω τεστ σε πολλούς επεξεργαστές . Να μην πω σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες soc . Καταλαβαίνω ότι σας κούρασα ένα μήνα τώρα. Αλλά πιστέψτε με κουράστηκα και εγώ . Με τη δουλειά που έκανα θα έφτιαχνα μια εφαρμογή 10πλασια σε έκταση όμως δεν το μετανιώνω γιατί έμαθα πολλά πράγματα έστω και αν δεν κατάφερα να βρω την άκρη. Και πάλι ευχαριστώ.
rhohpe Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ Thomas! Να βάλει και ο tsillitheo1 με τους χρόνους να φαίνονται και να τα βάλουμε κάτω. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2016 από rhohpe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα