Προς το περιεχόμενο

UXBench Benchmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Έχω φτιάξει μια εφαρμογή στο Android ένα πρόγραμμα μέτρησης επιδόσεων.

post-354736-0-61367800-1474713059_thumb.png

Το πρόγραμμα μετράει σε λίγο χρόνο (1 με 2 λεπτά ) την απόδοση του κινητού η του tablet. 

Είναι η πρώτη έκδοση και η αλήθεια σκέφτηκα ότι θα μπορούσε τα μέλη του φόρουμ να την δοκιμάσουν και αν μπορούν να βάλουν κάποια screenshot της απόδοσης της συσκευής τους. Τα screenshot θα βοηθήσουν να δω αν υπάρχει ακρίβεια στην τελική επίδοσή. 

Η εφαρμογή θέλει αρκετή πρόσθετη δουλειά ώστε να προστεθούν στοιχεία όπως η αποστολή των αποτελεσμάτων και η σύγκριση συσκευών που είναι άκρως απαραίτητα.
Όπως και ένας πιο αποδοτικός τρόπος μέτρησης του υποσυστήματος γραφικών.

Αν λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε στείλτε ένα screenshot η γράψτε κάποιο σχόλιο ώστε να κάνουμε κουβέντα. 

Δεν έχω ούτε σκοπεύω να έχω κάποιο κέρδος από αυτήν την εφαρμογή. Είναι project λίγων ημερών ανάπτυξης . Ήθελα όλα να μάθω πως φτιάχνονται αυτά τα προγράμματα ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν ώστε να είναι έγκυρα κτλ.

post-354736-0-29747400-1474713129_thumb.png

Κατεβάστε το :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appdevcity.UXBench&hl=el

Το τεστ περιλαμβάνει: 

1. CPU Single Core Performance
2. CPU Multicore Performance
3. Memory operations
4. In memory drawing of 2D shapes 
5. I/O speed test

Επεξ/σία από rhohpe
  • Like 2
  • Απαντ. 253
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γρηγορη η εφαρμογη σου, αλλα δεν βγαζει παντα το ιδιο σκορ, δηλαδη εχει μεγαλες αποκλησεις απο run σε run μεχρι και 10.000 μοναδες.

Απο την αλλη δεν ζεστενει καθολου την συσκευη.

post-283355-0-86214500-1474726208_thumb.png

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Ναι κάποιο θέμα υπάρχει αν δεν σου κάνει κόπο σε ποιο επιμέρους τεστ έχει μεγάλες αποκλίσεις;

Από αυτά που βλέπω το single και το multicore είναι τα αναμενομενα για το chipset. Το ram operations επίσης. Αυτό που μου κάνει όμως εντύπωση σαν λάθος της εφαρμογής είναι σίγουρα το 2d score . Υποθέτω ότι είσαι με 820. Θα βγάλω το 2d σε πρώτη φάση και θα υπολογίζω το σκορ από τα υπόλοιπα μέχρι να βρω πιο gpu intensive αλγόριθμο. Τα άλλα φαίνονται σχετικά εντάξει.

Ευχαριστώ και πάλι γιατί χρόνο σου και τη βοήθεια σου.

Ανεβάζω άλλη έκδοση σε λίγο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Ναι όταν είναι ενεργοποιημένο το rotation τότε το κάνει αυτό.

Δεν κατάλαβα γιατί γίνεται εγώ απλά έχω ορίσει να παίζει μόνο σε όρθια θέση.

Όταν απενεργοποιήσεις την αυτόματη περιστροφή έρχεται στα ίσια του.

Συγγνώμη θα προσπαθήσω να το φτιάξω.

• Like 1
Δημοσ.

Με προβληματίζει το αποτέλεσμα του G5. Δεν είναι δυνατόν στον sd820 να του δίνει τόσο χαμηλό αποτέλεσμα. Τουλάχιστον για το single και multicore test ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι ο κώδικάς μου είναι οκ.

Στο s7 του φίλου μας το αποτέλεσμα είναι σχετικά οκ απλά ο τελικός υπολογισμός του σκορ έπρεπε να ήταν διαφορετικός γιατί δεν μπορεί να δίνει στο M8 με πολύ χαμηλότερα σκορ 65000 και στο s7 79000. Έπρεπε οι διαφορές που έχουν στα επιμέρους να φτιάχνουν μεγαλύτερη τελική διαφορά. Αυτό θα το βρω σίγουρα είναι απλά μαθηματικά.

Πάντως έχω να καταθέσω ότι στο HTC Μ8 που έχω όταν έχεις ενεργοποιημένο το performance mode τότε παίρνεις αποτελέσματα πιο κοντά στις επιδόσεις antutu. Θέλω να πω ότι είναι ξεκάθαρο ότι οι εταιρίες ενεργοποιούν κάτι σαν performance mode όταν ανιχνεύουν το antutu. Όταν το απενεργοποιώ παίρνω 10-15 % μειωμένο σκορ. 

Είναι σημαντικό πάντως να είναι κλειστές όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές καθώς και να μην υπάρχει αλληλεπίδραση με την οθόνη την ώρα που τρέχει το benchmark.

Δημοσ.

Χαιρομαι να βλεπω κοσμο να προσπαθει. Μην το βαζεις κατω,παλεψε το. Ενημερωσε για την νεα εκδοση και θα την τεσταρω παλι

Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια και τα καλά σου λόγια. 

Αφου εκλεισα τα παντα ...

Είναι θέμα με τα 2d. Τα έβγαλα και προσπαθώ με άλλο τρόπο να το φτιάξω. Στο antutu τι σκορ παίρνεις συνήθως; 130000 περίπου;

Δημοσ.

Χαχα... Αφου ρωτας θα σου δειξω.. Αλλα εχω δει εως 129κ αλλα με αποκλισεις απο 80κ εως τα 128κ. Εκει καπου ξεκινησε και ενας ομηρικος καυγας με αφορμη την φωτο που βλεπεις

post-328006-0-03531500-1474746693_thumb.png

Δημοσ.

Σκέφτομαι το τελικό σκορ να βγαίνει ως εξής:

3 Χ Single Core Score  + 2X MultiCore Score + 2 X RAM + 2X 2D Score  + 1X IO Score

Αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι ας το πει να το συζητήσουμε. 

Χαχα... Αφου ρωτας θα σου δειξω.. Αλλα εχω δει εως 129κ αλλα με αποκλισεις απο 80κ εως τα 128κ. Εκει καπου ξεκινησε και ενας ομηρικος καυγας με αφορμη την φωτο που βλεπεις

Συνήθως το antutu το κάνει όταν έχει κάποια custom rom με custom kernel κτλ.  Σε στοκ λογισμικό είναι δύσκολο να το κάνει αυτό.

Δημοσ.

Ειμαι εντελως μαμα με ενος μηνα συσκευη... Αν θες βαζω φωτο απο σχετικα με τηλεφωνο

Δεν υπάρχει λόγος. Είναι όντως παράξενο αυτό. Το κάνει και σε άλλους με G5 αυτό; 

Ίσως κάποιος εδώ στο φόρουμ να ξέρει να μας πει κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

post-354736-0-34903700-1474784034_thumb.png

Ανέβασα μια νέα έκδοση πριν από λίγο. 

Περιλαμβάνει τον νέο τύπο υπολογισμού οπότε τα αποτελέσματα είναι πλέον διαφορετικά από το αντίστοιχο Antutu. Διατήρησα όμως την αναλογία του Single και Multi core test ώστε να φαίνεται περίπου η απόδοση στους αντίστοιχους τομείς του Antutu. Μέσα σε παρένθεση είναι μια εκτίμηση του Geekbench score.

Επόμενο update λογικά το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αν τα καταφέρω θα βάλω το submit your score σε server ώστε στην επόμενη αναβάθμιση να μπουν οι συγκρίσεις.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Ναι κάποιο θέμα υπάρχει αν δεν σου κάνει κόπο σε ποιο επιμέρους τεστ έχει μεγάλες αποκλίσεις;

Από αυτά που βλέπω το single και το multicore είναι τα αναμενομενα για το chipset. Το ram operations επίσης. Αυτό που μου κάνει όμως εντύπωση σαν λάθος της εφαρμογής είναι σίγουρα το 2d score . Υποθέτω ότι είσαι με 820. Θα βγάλω το 2d σε πρώτη φάση και θα υπολογίζω το σκορ από τα υπόλοιπα μέχρι να βρω πιο gpu intensive αλγόριθμο. Τα άλλα φαίνονται σχετικά εντάξει.

Ευχαριστώ και πάλι γιατί χρόνο σου και τη βοήθεια σου.

Ανεβάζω άλλη έκδοση σε λίγο.

Οχι με Exynos 8890 ειμαι.

Εβαλα την καινουργια εκδοση σου αλλα παιρνω στο 2d -36285 κατι.

Kαι κανει πολυ ωρα σε αυτο το σημειο να τερματισει.

Ανεβηκαν ομως τα αλλα με διαφορα μεγαλη.

Antutu ειμαι 138,000 μοναδες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...