Προς το περιεχόμενο

Απόσυρση ψυγείου?

Ch1picao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

άκρη μαλλον δεν βρισκεις για να καταληξεις κάπου σίγουρα ...  τωρα διαβαζα 

1)Το δικό μου Liebherr έσκασε στα 6 χρόνια με κόστος επισκευής το 70% της αγοράς ενός καινούργιου και με απαράδεκτη αντιμετώπιση από τον "αντιπρόσωπο"

Αν ψάξετε λίγο θα δείτε οτι και τα Pitsos/Bosch/Siemens νέας γενιάς ειναι εξίσου προβληματικά..

Το planned obsolecense project καλά κρατεί (κρατάω μια θετική ψήφο πιθανώς για Sharp, Hitachi. LG, Samsung)

2)ΠΙΤΣΟΣ SIEMENS BOSCH. Εγγύηση και δοκιμασμένα. Διατηρούν την θερμοκρασία όσο ακριβώς την επιλέγεις (ηλεκτρονικά μοντέλα). Έκανα δοκιμές με θερμόμετρα εσωτερικά. Ανταλακτικά σου τα στέλνουν κατοίκον. 

3)Σαν ποιότητα, απόδοση, value συστήνω ανεπιφύλακτα κορεάτη - Samsung ή LG. Και τα δύο δοκιμασμένα χρόνια τόσο στην οικογένεια όσο και φίλους που τα έχω συστήσει. Επειδή μάλλον προσεχώς θα χρειαστεί να αντικαταστήσω κι εγώ, και το σκεφτόμουνα το θέμα, κλίνω λίγο περισσότερο προς την LG λόγω υποστήριξης.

η αληθεια ειναι οτι για lg δεν λενε πολλα ασχημα .... αυτο με την εγγυηση που ειναι 10 χρονια , τι σημαινει οτι τωρα πχ που το δικο μου liebherr χαλασε στα 5 χρονια αν ειχα lg θα μου το επισκευζαν ή θα ερχόντουσαν σπιτι για ελεγχο χωρίς κόστος ? εχει τυχει σε κανεναν ? για να καταλαβω το after sales που λετε

Γενικά, μετά από Αmana, Kenmore, Frigidaire που είναι κορυφή αλλά αρκετά ακριβά και όχι εύκολα να τα βρεις στην Ελλάδα, όπως είπα θα πήγαινα προς Lg ή Blomberg. Και τα Samsung είναι καλά, αλλά πουλάνε αρκετή φιγούρα που την πληρώνεις, οπότε δεν είναι τόσο vfm.

​Το after sales support της lg σημαίνει ότι όποια στιγμή και να τους θελήσεις, θα τους βρεις, θα έρθουν ΄σπίτι χωρίς κόστος (εντός της εγγύησης) και αν χρειαστεί θα πάρουν το ψυγείο για επισκευή.

​Τα 10 χρόνια εγγύησης είναι μόνο για το μοτέρ, γενικά πριν προβείς σε αγορά ρώτα να σου πουν ακριβώς τι εγγύηση έχεις, γιατί για κάποια πλυντήρια της lg, που είχα ρωτήσει το καλοκαίρι έδινε παραπάνω χρόνια συνολικής εγγύησης, δεν ξέρω μέχρι πότε ίσχυε αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστώ για το ψαξιμο... Βλεπω πηγαινεις σε lg .. εχεις καλα λογια για τουτα? 

Εγω πηρα παρομοιο της LG και εκανα επεκταση εγγυησης δηλαδη συνολο 5 ετη(το μοτερ εχει απο την αγορα 10 ετη).

Γενικα τα καινουργια ψυγεια εχουν κατι το ψευτικο σιγουρα δεν ειναι οπως παλια που κραταγαν και 20 και 25 χρονια.Τωρα δεν ξερω αν πας σε υψηλες τιμες.Το μονο που δεν μου αρεσε στο LG ειναι το ενα ραφι που ειναι σπαστο αν θελεις να το διπλωσεις(να το κανεις το μισο) δεν εχει μεγαλη σταθεροτητα και ειναι το ραφι που λογικα θα χρησιμοποιησεις περισσοτερο.Πισω ειναι σκετη λαμαρινα δεν βλεπεις τιποτα(αυτο στα καλα) αλλα εμενα ειναι το ιδιο μοντελο με χερουλια τα οποια βρηκα καπως ψευτικα(ελαφρα) φυσικα αλλαξα φορα της πορτας που ηταν δωρεαν.Ομορφο ψυγειο σε γενικες γραμμες.Το παλιο μου που ηταν BOSH ηταν πιο ωραιο ειχε και ειδικο συρταρι για παγακια και κρατησε 15 χρονια(χαλασε το λαστιχο που φευγουν τα νερα που φτιαχνοταν αλλα και τα λαστιχα στις πορτες ειχαν ξεχειλωσει και δεν νομιζω οτι αξιζε να φτιαχτει(εξαλλου δεν ηταν ουτε Α ενεργειακης κλασης - το εδωσα στον Κωτσοβολο που ειπε οτι τα φτιαχνουν και τα δινουν σε φτωχες οικογενειες...αν ειναι αληθεια...).

ΥΓ - Στα συν ειναι αθορυβο...αλλα αν αφησεις πανω απο μισο λεπτο την πορτα ανοικτη αρχιζει και κουδουνιζει....!Καλο οτι οι πορτες ανοιγουν οσο εσυ θελεις...!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...